WoI Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Evo za one sa koji imaju 115 evra i ne znaju sta ce sa njima. Lik na e-bayu prodaje ovaj box set, koji je limitiran na 100 komada. Ove ploce koje vidite su limitirane, svaka, na po 1000 komada. Pa, ko moze sebi da odvoji, blago njemu. u picku materinu Quote
WoI Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Pitam se kad ce novi album sodoma na nase trziste, ako ne bude na vreme, donosim ga iz francuske u Maju. uzmi vise primeraka za drugare Quote
Zagrivuk Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 uzmi vise primeraka za drugare Nije nikakav problem Quote
Tomislav Sawyer Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Jednom sam zapazio Iron maiden twilight zone singlicu Yugoslovenskog izdanja što je već prešlo stotku al je aukcija još trajala neki fanatik se zalepio za tu ploču. matori, tu singlicu sam u trecem osnovne svojerucno kupio u onom malom yugotonu u dunavskoj ulici! sta bih dao da je sad imam nemam pojma gde je, a kod mene nije... Quote
GolluM Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Ne znam da li je ranije bilo reci o ovome, mrzi me da trazim. Dakle, imam jedno pitanje: Na Sodomovom Live albumu Marooned iz 1994, pre pesme Remember The Fallen ima kratak govor. E sad, taj govor je na nemackom i ja ga uopste ne razumem osim da se nesto pominje Jugoslavija A me zanima sta je lik ispricao sve. Tako da ako neko zna nemacki mogao bi ovde da nam prevede taj govor. Hvala Quote
Frankenchrist Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 (edited) Znam da kaze "Nazalost josh uvijek aktuelno... Stop usranom ratu u Jugoslaviji" ali mislim da to nije sve, da je jos nesto ispricao osim toga. Edited February 28, 2006 by Frankenchrist Quote
Kali Agna Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 uzmi vise primeraka za drugare i drugarice Quote
GolluM Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Znam da kaze "Nazalost josh uvijek aktuelno... Stop usranom ratu u Jugoslaviji" ali mislim da to nije sve, da je jos nesto ispricao osim toga. Blagodarim! Ajde bre, poznavaoci nemackog, otkrijte nam sta covek tacno kaze! Quote
Angelystor Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ja sam vec jednom to pitao na temi..i neko mi je odgovorio..mislim da je to bilo pre jedno 10 stranica Quote
Frankenchrist Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Mrzelo me da trazim, ali znam da sam ja odavde to sacuvao na komp sa jos nekim glupostima o Slayeru sto sam nasao bio, pa sam sad samo prekopirao coveku... sto se i vidi, posto sam napisao uvijek, a inace ijekavicu ne pricam. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 SAmo da se vratim na temu o ebayu i plocama. Pogledajte sta sam nasao zamalo se nisam slogirao : http://cgi.ebay.com/METALLICA-Ride-The-Lig...bayphotohosting nema veze sa sodom do duse , ali ima veze sa cenama koje ste pricali gore. Tako da onih tricavih 100evra za one sodom ploce nisu nista u poredjenju sa ovim :)hahhahaha. Quote
Zagrivuk Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Sta je ovo, dvd, cover za novi album, nesto staro? Quote
Frankenchrist Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Poster koji ide uz prvo limitirano izdanje albuma... Tako bar pise na slici. Quote
Frankenchrist Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Inace GEORGE_SOAD ima novi Sodomov DVD, sad sam video na Berzi, pa kome treba neka ga cima. Quote
GEORGE_SOAD Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Inace GEORGE_SOAD ima novi Sodomov DVD, sad sam video na Berzi, pa kome treba neka ga cima. hvala za advertajzing Quote
WoI Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Haha znaci do jaja omot.BAs u duhu Sodoma E nego Geroge reci nam kakav je taj DVd i poslala li ti meni Destructiion Quote
GEORGE_SOAD Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 dvd traje nekih 4 i po sata,prvi dvd je dokumentarac ,odnosno istorijat sodom-a,drugi dvd je koncert u trajanju nekih sat i po. a za konc sad cu ti posaljem pp Quote
Angelystor Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Hehe..zanimljiv cover...Back In Black trip Quote
GEORGE_SOAD Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 dvd traje nekih 4 i po sata,prvi dvd je dokumentarac ,odnosno istorijat sodom-a,drugi dvd je koncert u trajanju nekih sat i po. a za konc sad cu ti posaljem pp ustvari dvd traje ovako prvi dvd 180 min ,drugi dvd 134 min pa vi izracunajte koliko je to Quote
WoI Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Au brate, pa to je 5 i po sati! jebote druze nsiam znao da si clan mense Quote
GEORGE_SOAD Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 jebote druze nsiam znao da si clan mense hehehe ova ti je dobra ali nemoj da mi diras franken-a,mnogo jaka likcina Quote
The Watchtower Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 pojavio se album. cuo sam da je vrh. sad cu da ga skinem. Quote
solicitor Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Pa kazu kao .. progresivniji od M-16 To mi ne mirise na dobro, ali utisci veceras, ako budem bio u stanju da preslusam kao covek .. skida se ... Quote
Recommended Posts