Mega_Deda Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Pa onda treba sto vise ljudi da glasa. Iskreno, dvoumio bih se izmedju opeth-a i sodom-a, ali thrash bi verovatno prevagnuo. Quote
Jabba the Hutt Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 E jel istina da je Sodom otkazao nastup na Monster Of Rocku u Bugarskoj??? Quote
Grobodan Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 E jel istina da je Sodom otkazao nastup na Monster Of Rocku u Bugarskoj??? E,nemoj nam stajati na muku.Niko to ne zna,da li je bila buva ili je istina,tek oni jos stoje na sajtu.Rekao sam - najbolje je ne nadati se,otici tamo i cuti Sodom kako drvi... Quote
StarbreakeR Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Mislim sigurno ovo vec svi znate ali Sodom Sajt nije updateovan jos od izlaska novog albuma...jednostavno ne obracaju paznju na sajt... Quote
Zagrivuk Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 E jel istina da je Sodom otkazao nastup na Monster Of Rocku u Bugarskoj??? Nije, to bi bio vec 10 bend koji otkazuje, Lazno pustanje buve. Mada pogledacu na sajtu. Quote
Zagrivuk Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 ja cuo jos odavno da su otkazali Ja sam cuo da je otkazao i Annihilator, i tako se stalno prica, Aj znam coveka koji je u kontaktu sa ovim sto je jedan od glavnoh za organizaciju u Srbiji, povodom tog puta. Tako da cu javiti kasnije sta se desava i ko je sve otkazao. Ako su jaci bendovi otakazali, nije isplatljivo ici. (Ali koliko znam, Sodom nista nije otkazivao, da su otkazali to mora da se desilo u skorije vreme, ne vise od 3 dana) Quote
StarbreakeR Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 To i ja znam...to sto nema datuma na sajtu ne znaci da je otkazano...nego da je webmaster verovatno pijan pa zaboravio Quote
Zagrivuk Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 To i ja znam...to sto nema datuma na sajtu ne znaci da je otkazano...nego da je webmaster verovatno pijan pa zaboravio Pitao sam, celokupna lista ucesnika tek treba da izadje. Tacno je da se neki bendovi pominju koji "MOZDA" nece svirati, ali sodom nije u toj prici. Znaci sacekajmo listu jel ima bendova koji tek treba da potvrde dolazak. Znaci ono sto znam, niko mi jos nije rekao da se Sodom oglasio ili sta vec oko nekog otkazivanja. Quote
Zagrivuk Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Svakako... Mislim da ce tek objaviti 12 jula. Kompletan spisak. Aman ljudi nikako da glasam za Sodom, dajte taj sat! Quote
StarbreakeR Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 www.legacy-promotion.net Registruj se i onda se tek vrati na prvu stranu i moci ces da glasas... Glasajte za Sodom! Sodom za Predsednika! Quote
Zagrivuk Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 www.legacy-promotion.net Registruj se i onda se tek vrati na prvu stranu i moci ces da glasas... Glasajte za Sodom! Sodom za Predsednika! Daj mi ceo link, ovako nesto me fire -fox zeza. Naravno za sodom, ali pozurite. Ajde ima da lobiram Quote
Zagrivuk Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Sodom za Predsednika! Ama daj link da glasam za sodom Quote
Гласник смрти Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 http://www.legacy-promotion.net/portal/page.php?1 Quote
StarbreakeR Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 +Pa dao sam ti link...samo klikni na link...tj na tu recenicu... Quote
Blasphemer Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ama daj link da glasam za sodom auu toteme da znas kavu majcu sam kupio persecution mania Quote
Blasphemer Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Nbg buvlja pijaca kod neke zene prodaje te majce za 400 din imas i Destruction Quote
Valkyrie Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ali to nije fer ja imam original persecution maniu... i mislila sam da sam jedina sa njom... između ostalih - sad će i pola pozera sa Trga da nosi te majce... awwww Quote
Blasphemer Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ali to nije fer ja imam original persecution maniu... i mislila sam da sam jedina sa njom... između ostalih - sad će i pola pozera sa Trga da nosi te majce... awwww de nemoj da places uvek mozes da kupis majcu VONA i da budes trr00 samo sto se majce VONA ne prodaju u felixu Quote
Recommended Posts