Zagrivuk Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 auu toteme da znas kavu majcu sam kupio persecution mania JAOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sto mi nisi javio, jel ima jos? Trebao si da umes dve, duplo bi ti platio. AUUUUUUUUUUU! Svaka cast majstore! Quote
StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 @ Valk : Sad znas kako se ja osecam kad vidim one pozere sa Kreator majicama... Quote
Blasphemer Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 JAOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sto mi nisi javio, jel ima jos? Trebao si da umes dve, duplo bi ti platio. AUUUUUUUUUUU! Svaka cast majstore! valjda ima ovi metalci sa trga sve pokupise u nameri da bi nabijali komplekse ovim tr00 metalcima sto bleje na yumu Quote
StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Zaista ne znam koji su to metalci sa trga...nisam odatle Quote
Grobodan Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Videh Sodom - Sodom majicu u Felixu danas...Lepa,bogumi... Quote
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da i ja sam video jednu koja mi se svidela... Crna je, i ima samo beli logo i konturnu sliku bele gas maske... Do jaja izgleda... i video sam jednu od Annihilatora - all for you Quote
Valkyrie Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Nije fer. Nije stvarno. Persecution maniu sam tražila dugo i na kraju sam dobila majcu od ortaka... a mogla sam da potražim na buvljaku... dođavola Ili tražim neke live albume po gradu, katalozima, prodavnicama... i nađem ga preko torrent reactora. Da li samo meni deluje kao da nestaje poenta toga da budeš fan nekog benda, ili nisam sama u tom tripu? (nema previše veze sa Sodomom, više se odnosi na sve) Quote
Blasphemer Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Nije fer. Nije stvarno. Persecution maniu sam tražila dugo i na kraju sam dobila majcu od ortaka... a mogla sam da potražim na buvljaku... dođavola Ili tražim neke live albume po gradu, katalozima, prodavnicama... i nađem ga preko torrent reactora. Da li samo meni deluje kao da nestaje poenta toga da budeš fan nekog benda, ili nisam sama u tom tripu? (nema previše veze sa Sodomom, više se odnosi na sve) o oveme treba posebna tema da se otvori ******************************************* to sto je neko soc i nema para za org majcu ne znaci da nije tr00 fan nekog benda samo me nervira sto neki i ne slusaju to sto nose, vec nose da bi bili ql i nerviraju me ljudi koji se oblace u tamo nekoj odeci [majce nekog satanic benda,kozne gace,lanci,katanci i ostala oprema] i misle da ima nesto furios about that i da su neki odmetnici koji zive od danas do sutra . . . . . . a u stvari su teske pickice! a jos vise me nerviraju oni koji tripuju da su oni jedini tr00 fanovi na ovome svetu i da su svi ostali ispod njih. da ti kazem nesto sinko, nista nisi bolji od mene ako tako mislis, vec si jadniji i bedniji . . . a to sto ti imas org majcu, budi srecna i ponosna na to jer u ovakvoj drzavi to retko ko moze sebi da priusti iako kazu da se situacija menja na bolje bem ti drzavu . . . Quote
Valkyrie Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Da. Možda je potrebno otvoriti posebnu temu. Istu tu majcu (između ostalih) će nositi likovi koji u najboljem slučaju znaju samo Augebombt ili Agent Orange, koji nisu ni čuli taj album ali je ql nositi majcu sa tako opasnim natpisom... budeš najql u selu... najql na Trgu... Dođavola, zašto se potresam uopšte Znam par devojaka koje su do juče bile jeftine fancy drolje - i samo su kupile majcu u Felixu i počele da furaju po svirkama, fazon opasne su... zato mi smetaju te majce, debilima su skoro savršena maska, no dobro - ponekad ne možeš na prvi pogled da proceniš ko je nafuran a ko ne... Quote
WoI Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 mislim sto se tice tih tako bendova i tih majca sranje Evo primer sa Sodomom. Ogroman sam fan Sodoma i imam celu njihovu diskografiju pocevsi od demoa pa do zavanicnih izdanja,live izdanja,maxi sinlgova...plus bootleg snimci koncerti...Ali npr nemam majicu Sodoma. Ali en vidim zasto me to cini manjim fanom Sodoma ili nekog drugog benda ciju muziku takodje volim a nemam neki merchendise Quote
Valkyrie Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 To je ok. Zašto bi bio hodajuća reklama za bend, ako nisi u tom fazonu. Ipak tu postoji ta potuna suprotnost - ne sluša bend, a nosi majcu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 @ Valk : Sad znas kako se ja osecam kad vidim one pozere sa Kreator majicama... Shvatas da nisi sam? Znam par devojaka koje su do juče bile jeftine fancy drolje - i samo su kupile majcu u Felixu i počele da furaju po svirkama, fazon opasne su... Sa kim se ti druzizs ttt Quote
Kali Agna Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 mislim sto se tice tih tako bendova i tih majca sranje Evo primer sa Sodomom. Ogroman sam fan Sodoma i imam celu njihovu diskografiju pocevsi od demoa pa do zavanicnih izdanja,live izdanja,maxi sinlgova...plus bootleg snimci koncerti...Ali npr nemam majicu Sodoma. Ali en vidim zasto me to cini manjim fanom Sodoma ili nekog drugog benda ciju muziku takodje volim a nemam neki merchendise hehe, meni je najbitnije da imam majicu underdeath-a inace jedina majica za kojom stvarno "umirem" jeste pomenuta persecution mania (iz razloga sto mi je to najomiljeniji thrash album), ali sa druge strane ne osecam se hendikepirano niti pak imam kompleks nize vrednosti zbog toga sto nemam puno thrash majica stavise, trenutno mi vise prija da nosim sasvim obicne majice... Quote
Zagrivuk Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 (edited) neverujem da cu skoro do buvlje, najverovatnije da ima i da nenadjes zena ce da naruci tako da nema problema Mislim da sam nekad imao taj telefon, narucivao sam nesto ali nije stizalo Sto se Sodoma tice. Edited June 30, 2006 by Black_Totem213 Quote
Blasphemer Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Mislim da sam nekad imao taj telefon, narucivao sam nesto ali nije stizalo Sto se Sodoma tice. joj bre toteme odi na trg i daj nekom klincu kinte da ode da ti kupi ako odbije preostaju ti dve stvari za ucinit -da odes sam do buvljaka ili -da mu otmes njegovu majcu Quote
Zagrivuk Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 joj bre toteme odi na trg i daj nekom klincu kinte da ode da ti kupi ako odbije preostaju ti dve stvari za ucinit -da odes sam do buvljaka ili -da mu otmes njegovu majcu Ma ok, uzecu kad tad, a moze se naruciti i preko neta. Verujem da u Bugarskoj ima, pa cu tamo potraziti sodom majice Quote
StarbreakeR Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Fintroll ce biti predgrupa na Evropskoj turneji Sodoma...jao sto ne dodju i ovamo! Quote
WoI Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 aj sad druze ti bi i fintroll malo pa sto je mnogo mnogo je Quote
StarbreakeR Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Ma ozbiljno...sve se poklopilo...jos samo da ih dovedde Legacy...sto zavisi od nas! Quote
StarbreakeR Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ma bas me briga...prostitucija druze... Quote
Zagrivuk Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Tesko da ce Sodom posle Avgusta nastaviti bilo kakvu turneju. Quote
WoI Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 ma lepo kaze totem.oni ce jedva imati snage da izguraju ovaj festival kolko su matori a kamoli neku celu turneju Quote
Zagrivuk Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 ma lepo kaze totem.oni ce jedva imati snage da izguraju ovaj festival kolko su matori a kamoli neku celu turneju O tome i pricam Ako sve bude kako treba ja idem na festival. Quote
Jabba the Hutt Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Pa u ovoj zemlji je naci majicu nekog thrash benda(a da nije Slayer ili Metallica) pravi poduhvat... Inace moj ortak i ja smo zasluzni sto ona zena na budzi ima Persecution Mania majicu, jel smo je smarali da nam nabavi Sodom jedno XYZ puta. I sada tri petine benda nosi tu majicu Quote
Recommended Posts