Zagrivuk Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ma za sodom mi ne bi bilo zao da dam pare. I ako po svojoj prirodi ne idem na koncerte, ali na Sodom bi isao. Quote
Feniks . Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sodom se ne propusta! Frubi, ti u reklami naglasi da cu ja prisustvovati koncertu, tako ce sigurno doci koja stotina ljudi vise i koncert ce biti uspesan! Quote
Zagrivuk Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Sodom se ne propusta! Frubi, ti u reklami naglasi da cu ja prisustvovati koncertu, tako ce sigurno doci koja stotina ljudi vise i koncert ce biti uspesan! Stara ekipa iz mog kraja, zbog mene su voleli sodom, i oni bi isli na koncert Quote
Valkyrie Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Valkyrie:ne radi se o tome sta je agaresivnije a sta nije, za sodom zna mnogo vise ljudi nego za destrucion,znam gomilu ljudi koji satro slusaju thrash a od toga slusaju samo sodom a za destruction nisu niadk ni culi ili su eventualno culi dve pesme.Takod a tipujem da ce doci mnogo vise ljudi Nisam dobila taj utisak, verujem da Sodom kapira manje ljudi. Biće da grešim, onda Ti ljudi koji šatro slušaju - oni ispred Narodnog? Ti ne bi dali pare za kartu, ionako znaju po 2 pesme. Quote
RNA Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Prostitucija ako treba Храбра изјава, видећемо да ли си на делу јак колико и на речима. Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Novi album mi je ovako na prvo slusanje ok..."Wanted Dead" je odlicna stvar,kao i "Buried In The Justice Ground".Vise cu moci reci nakon malo vise preslusavanja.Ali produkcija je stvarno katastrofalna...ocajna je. Quote
Zagrivuk Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Samo neka dodju...!!! Sto da ne odrasli uz to, a ja jos uvek Slusam. Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Jel provalio neko ovo : Omot za novi album...sad izlazi ovako umesto onog crnog...opako!!! Quote
Amphitritê Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Neka karte budu skuplje, iskreni fanovi ce skrpiti lovu. Yes! Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Al zato ce biti samo nas 5-6...kakva je to sutka??? Quote
WoI Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Jel provalio neko ovo : Omot za novi album...sad izlazi ovako umesto onog crnog...opako!!! yo gde si nasao ovo svaka ti se pozlatila sinak Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Uuuu, al' su nagrdili Knarrenheinz-a... Ali, svidja mi se. Svakako je bolji od crnila sa testerom i rucnim topom. Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Sta je bre ovo? Kanarinac posle Hiroshime? Quote
RNA Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Svarceneger posle Hirosime i Aliena. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 metal-archives naravno... ...meni se mnogo svidza omot...volim takve bolesti!!! Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 al ovo je loshe uradjena bolest. Sodom je oduvek imao najbolje covere u thrash metalu, a ovaj je jedan od losijih.. Quote
StarbreakeR Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Podseca na Quake jebeno... ...ali M16 Quote
Recommended Posts