Amphitritê Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 E, bas bih volela to da cujem. Quote
Zagrivuk Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ako su svirali u Kuglasu, verovatno je Nadimac u pitanju. A da oni, ok su totalno Quote
StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 A tribute band mislite...ja mislim na Tribute album...aaa...pa NadimaC super skida Nuclear Winter...jebes tribute bend...bolje autorac koji radi neke pesme od Sodom-a... Quote
S.R.T. Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ma ne ne ne ne ne. Cisto 'nako da se cuje i SODOM. Dosta je bilo metalike i ostalog "thrasha". Quote
StarbreakeR Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ma znam na sta mislis...ja bih ipak radije pravio autorski rad...zasto ja sada da ne napredujem muzicki i gledam na neke Metallica tribute...ako oni nista ne znaju da kreiraju zasto i ja da se poistovecujem sa njima... Quote
Zagrivuk Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 A tribute band mislite...ja mislim na Tribute album...aaa...pa NadimaC super skida Nuclear Winter...jebes tribute bend...bolje autorac koji radi neke pesme od Sodom-a... E to nemam pojma ali voleo bi da cujem da neko zna. Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Ako misliš na Metal Slug kao tribute Sodomu. A nisu nešto reprezentativni. Svirali su jednu pesmu od Sodoma na jednoj svirci, ne baš najslavnije Uf, da ONA svirka... Zemljo otvori se Svirali smo Outbreak of Evil, a posto je ozvucenje bilo krsh, a gitaristi pijani, zvucalo je... Navezbali smo mi jos stosta od Sodoma, uglavnom sa persekejush manije i agenta pomorandze, cuce se... Mislim da smo dosta napredovali od onog nesrecnog jula! Inace dosta nasih bendova je sviralo Sodom, samo da pomenem neke kojih se secam- Nadimac Glavoseca Otrov Kuga... Quote
Amphitritê Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Navezbali smo mi jos stosta od Sodoma, uglavnom sa persekejush manije i agenta pomorandze, cuce se... @Jabba the hutt Kada? Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Pa trebalo bi u skorije vreme, imamo kombinacije za neke svirke, necu nista da pricam dok ne bude 100% sigurno! Don't worry, bicete svi blagovremeno obavesteni Quote
WoI Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 mi bre iz 601 sviramo Blasphemer al onu kao verziju sa One Night In Bangkok jedno 10 puta ubrzano Quote
Valkyrie Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Znači biće Sodom obrada... hajde, i to da se čuje. Quote
Џрк Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Svira moj bend jednu ali vrednu - Agent Orange. Mislim da fino radimo posao pitajte WOI-a Quote
WoI Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Svira moj bend jednu ali vrednu - Agent Orange. Mislim da fino radimo posao pitajte WOI-a ja sam veoma zadovoljan pitajte Jerka kakva mu je faca kad sviram duplu na blasphemeru Quote
Jabba the Hutt Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 mi bre iz 601 sviramo Blasphemer al onu kao verziju sa One Night In Bangkok jedno 10 puta ubrzano A da secam se iz Dangube, bash je ql zvucalo Meni je najjaca blaspheamer verzija ona sa Mortal way of lifea kad se Blackfire izivljava jedno 2 minuta na gitari pa tek onda krenu uvod za pesmu Quote
StarbreakeR Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 mi bre iz 601 sviramo Blasphemer al onu kao verziju sa One Night In Bangkok jedno 10 puta ubrzano Odma reklama a druze Quote
Џрк Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 ja sam veoma zadovoljan pitajte Jerka kakva mu je faca kad sviram duplu na blasphemeru Da, jebes kevu na duploj, ali si gore papak Jbg, zelim ti vise da sviras, i vise vezbe. Snage ti ne nedostaje definitivno Quote
WoI Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 sviranje rukama je za pickcie pravi ljdue samo sviraju nogama Quote
Џрк Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Kontam i da je po toj logici koriscenje palicaza pickice i da pravi ljudi uaraju glavom o dobos Quote
WoI Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Zato i imas 2grama mozga :) nista novo Quote
Aurora Vandalis Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Potvrdili su za Metal Camp. Užas. Bilo bi 100 puta bolje da Sodom ode prije tog cirkusa na turneju. Neda mi se tiskat s hrpom znojnih metalčina u nekoj slovenskoj prašumi. Quote
StarbreakeR Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ne zezaj...auuu...sve bolji i bolji na tom Metal Campu... ...eeej guranje sa smrdljivim metalcima je tr00...bez toga nema metala, pogotovo ne Thrasha Quote
Recommended Posts