Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma znam na sta mislis...ja bih ipak radije pravio autorski rad...zasto ja sada da ne napredujem muzicki i gledam na neke Metallica tribute...ako oni nista ne znaju da kreiraju zasto i ja da se poistovecujem sa njima...

Posted

A tribute band mislite...ja mislim na Tribute album...aaa...pa NadimaC super skida Nuclear Winter...jebes tribute bend...bolje autorac koji radi neke pesme od Sodom-a...

E to nemam pojma ali voleo bi da cujem da neko zna.

Posted

Ako misliš na Metal Slug kao tribute Sodomu. A nisu nešto reprezentativni. Svirali su jednu pesmu od Sodoma na jednoj svirci, ne baš najslavnije

Uf, da ONA svirka... Zemljo otvori se :uhoh:

Svirali smo Outbreak of Evil, a posto je ozvucenje bilo krsh, a gitaristi pijani, zvucalo je...

Navezbali smo mi jos stosta od Sodoma, uglavnom sa persekejush manije i agenta pomorandze, cuce se... Mislim da smo dosta napredovali od onog nesrecnog jula! :D

Inace dosta nasih bendova je sviralo Sodom, samo da pomenem neke kojih se secam-

Nadimac

Glavoseca

Otrov

Kuga...

Posted

Svira moj bend jednu ali vrednu - Agent Orange. Mislim da fino radimo posao pitajte WOI-a ;)

ja sam veoma zadovoljan :bigblue:

pitajte Jerka kakva mu je faca kad sviram duplu na blasphemeru :)

Posted

mi bre iz 601 sviramo Blasphemer al onu kao verziju sa One Night In Bangkok jedno 10 puta ubrzano :)

A da secam se iz Dangube, bash je ql zvucalo :)

Meni je najjaca blaspheamer verzija ona sa Mortal way of lifea kad se Blackfire izivljava jedno 2 minuta na gitari pa tek onda krenu uvod za pesmu

Posted

ja sam veoma zadovoljan :bigblue:

pitajte Jerka kakva mu je faca kad sviram duplu na blasphemeru :)

Da, jebes kevu na duploj, ali si gore papak ;)

Jbg, zelim ti vise da sviras, i vise vezbe. Snage ti ne nedostaje definitivno :)