Aurora Vandalis Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Shvati me, ja sam mirišljava ženica koja drži do higijene i ne spava na podu. Ako si izboksam akreditaciju, možda ovo gledam iz VIP dijela. Tamo bar mogu sjest u stolicu. Quote
StarbreakeR Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ja bih ipak radije iz publike...razumem tebe...ali nije to to po meni... Quote
Џрк Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) Au.. Da, cupkanje dok sedis na stolici bas ide uz Sodom i takav tip bendova Edited November 21, 2006 by Heavy jerk Quote
Aurora Vandalis Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Njemački thrash gledam samo sa sigurne udaljenosti. Tako je bilo i na Tankardu, Kreatoru i Destructionu. Quote
Џрк Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ne ide. Ja sve na max 3m od bine ako ne i 30cm( kao na Tankardu ). Nazalost, Sodom i Kreator jos nisam gledao uzivo Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Njemački thrash gledam samo sa sigurne udaljenosti. Tako je bilo i na Tankardu, Kreatoru i Destructionu. Pametno, pametno... Em se bolje cuje, em manje guranja, cupanja i udaranja, em manje znoja... Quote
Џрк Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Bez muke nema nauke. Ukusi su razliciti, ali ne kapiram kako neko moze da na koncertu slusa omiljeni bend, thrash, koji tera na 'razbijanje', i da mirno posmatra...Ne mora se ici u sutku, alu da se sedi...big no-no Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ko je pricao o sedenju? Ja sam na Tankardu razvalio vrat od mlacenja glavom (da ne kazem "headbengovanja"), na Azazelu me je ruka bolela od sviranja gitare u prazno... U thrash metalu nema mirovanja! Quote
Џрк Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Pa kako onda podrzavas Auroru? Ona prica o sedenju i sigurnoj udaljenosti. Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) Sigurnu udaljenost podrzavam, sedenje nikako i nikada! Uostalom, sedenje na thrash metal koncertu je izraz vrhunskog nepostovanja prema bendu koji se na bini trudi da te pokrene. Edited November 21, 2006 by RNA Quote
Џрк Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) Agreed Ali sta ako te bend stvarno ne pokrece, ako su truli, sranje sviraju, ili su jednostavno dosadni...to je vec druga tema... Edited November 21, 2006 by Heavy jerk Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Naravno, to uopste nije predmet razmtranja ovde. Ako je bend truo, onda se lepo okrenu ledja i izadje se. Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ili izdrzish ako je predgrupa i odgledash ono zbog chega si doshao Quote
Џрк Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 ...ka sto je recimo bilo na Metallici( mada ja nisam bio na certu). Quote
Aurora Vandalis Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma mlatit ću ja glavom na Blasphermera, nema problema, samo nebih baš da mi dolezi lakat u arkadu kao na Destructionu. Quote
StarbreakeR Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Nsita onda kacige na glavu i u sutku... ...ma samo neka dodju, a sad odakle cu da posmatram koncert, za to ima vremena... Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 To bi bilo zanimljivo videti, koncert gde svi izgledaju ko da igraju americki fudbal. Quote
Valkyrie Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Sa opremom za Američki fudbal bi izgubilo draž (bolje za hokej, ha. ha. ha.) Na Tankardu sam shvatila da je, čak i sa mojih metar i žilet, veća verovatnoća da popijem lakat u glavu ako stojim nego ako uletim u šutku... i treća opcija je da se skloniš, naravno, ali ipak nisam u fazonu da thrash pratim sa drugog kraja sale... Quote
Jabba the Hutt Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ja sam na Tankardu nazalost bio vise van sutki jer sam se vece pre napio kao nikad u zivotu, i osecao sam se nikad gore, ali ipak nisam mogao da odolim da ne dam svoj udeo u krljanju laktovima i djonovima na Chemical Invasion, Empty Tankard, Morning After, Need Money For Beer... U principu mi je bezveze da dodjem na dobru thrash svirku a ne idem u sutke, to je kao da odes u bioskop bez kokica Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Eh sad.... Fora sa sutkama je kad gledas druge kako se mlate izgleda strashno, ali kad uletis ne vidis to i sve je vec bolje, bar meni. Spolja izgleda klanica,sto mozda i jeste, ali unutra je nekako manje brutal Quote
Jabba the Hutt Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 E da i ja sam primetio tu jako cudnu stvar, sutka spolja izgleda ko boj na Kosovu, al kad uletis nije bas neki violence... Zanimljiv fenomen... Quote
Valkyrie Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma da šutka je baš onako za curice... yeah Quote
WoI Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 E da i ja sam primetio tu jako cudnu stvar, sutka spolja izgleda ko boj na Kosovu, al kad uletis nije bas neki violence... Zanimljiv fenomen... zavisi kako da ko ja nisi izlazio iz sutke na tankardu ne bi ti bilo svejedno Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma cuti, mnogo veci je problem bila ona porusena ograda, znaci svake 2 sec mi propadne stopalo kroz resetke Quote
Recommended Posts