Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eh sad....:)

Fora sa sutkama je kad gledas druge kako se mlate izgleda strashno, ali kad uletis ne vidis to i sve je vec bolje, bar meni. Spolja izgleda klanica,sto mozda i jeste, ali unutra je nekako manje brutal :)

Mozda ako nije bila PRAVA sutka, ili ako si ti onaj koji bije, a ne onaj koji je biven, pa ti drugacije izgleda.

Posted

Ma to...ali stalno kada pocne sutka ja udarim nogom u ogradu...a i jos me one noge od ograde sve izgrebale kad sam pao...jos uvek imam krvni kolac na nozi...

Sutka = Majka...

@Valk : Gde si ti bila na certu...napred-pozadi?Ja te nisam uocio....

Posted (edited)

Mozda ako nije bila PRAVA sutka, ili ako si ti onaj koji bije, a ne onaj koji je biven, pa ti drugacije izgleda.

Pa brate, ovako, ako ovo na Tankardu nisu bile prave sutke, kao i na Destruction-u. Morbidima i valjda prvom Nadimach certu u Filozofu( tad su jos svirali Otrov, Kuga i Ispovest), onda ne znam :)

Samo sam jednom dobio po tamburi u sutkama, za sve ovo vreme :)

Edited by Heavy jerk
Posted
@Valk : Gde si ti bila na certu...napred-pozadi?Ja te nisam uocio....

U sredini na cistini.

E baš tu :) pa ono, malo kovrdžavo biće od metal i žilet, hoće da promakne. Bila sam u kožnim pantalonama, ako ti nešto znači...

Posted

Doesn't ring ANY bells... ako želiš da kažeš da je nepoznato

Doesn't ring A bell... ako želiš da kažeš to isto, ali upotrebiš eng. izreku

Doesn't ring MANY bells... nije u potpunosti poznato, tu i tamo

Izvini, jače je od mene : )

Posted
Sta US/UK? I jedno i drugo znaci isto i s jedne i s druge strane bare.

Ne baš, u Britaniji nikada ne kažu trash, već rubbish za đubre. Za thrash nisam sigurna, ali mislim da se prvenstveno koristi u Britaniji.

Meni nije svejedno, Američki engleski je iskvareniji i prljaviji, a takvi su i ljudi...

Posted

Ne baš, u Britaniji nikada ne kažu trash, već rubbish za đubre. Za thrash nisam sigurna, ali mislim da se prvenstveno koristi u Britaniji.

Meni nije svejedno, Američki engleski je iskvareniji i prljaviji, a takvi su i ljudi...

Apsolutno, njihov jezik se formirao u kracem periodu.

Englezi koriste jos i izraze kao sto su garbage i litter. Koriste i oni trash, ali vise kada zele da oznace za neku stvar da je djubre po kvalitetu. Tipicno americka rec je junk!

Posted
Jao...podseti me onog vica...sa kaludjericom i covekom koji je pisao u zbunu

Koji je to vic, pricaj bre? :)

Inace ne znam dal je neko primetio da su domaci fensici poceli da koriste "tresh" kada zele da oznace nesto sto je bzvz, bljak i tako to...

Primer:Idemo ja i jedna moja fancy drugarica kroz grad i ona blene u moje iscepane pantalone i odvali komentar

"Jao bash su ti tresh te pantalone" na sta ja odgovaram,

"Hvala!"

a ona zbunj pogled :):):)

Inace ako Valkyre ne upise Filoloski kad zavrsi srednju ovde me presecite :D