RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Eh sad.... Fora sa sutkama je kad gledas druge kako se mlate izgleda strashno, ali kad uletis ne vidis to i sve je vec bolje, bar meni. Spolja izgleda klanica,sto mozda i jeste, ali unutra je nekako manje brutal Mozda ako nije bila PRAVA sutka, ili ako si ti onaj koji bije, a ne onaj koji je biven, pa ti drugacije izgleda. Quote
StarbreakeR Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma to...ali stalno kada pocne sutka ja udarim nogom u ogradu...a i jos me one noge od ograde sve izgrebale kad sam pao...jos uvek imam krvni kolac na nozi... Sutka = Majka... @Valk : Gde si ti bila na certu...napred-pozadi?Ja te nisam uocio.... Quote
Џрк Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 (edited) Mozda ako nije bila PRAVA sutka, ili ako si ti onaj koji bije, a ne onaj koji je biven, pa ti drugacije izgleda. Pa brate, ovako, ako ovo na Tankardu nisu bile prave sutke, kao i na Destruction-u. Morbidima i valjda prvom Nadimach certu u Filozofu( tad su jos svirali Otrov, Kuga i Ispovest), onda ne znam Samo sam jednom dobio po tamburi u sutkama, za sve ovo vreme Edited November 23, 2006 by Heavy jerk Quote
Valkyrie Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 @Valk : Gde si ti bila na certu...napred-pozadi?Ja te nisam uocio.... U sredini na cistini. E baš tu pa ono, malo kovrdžavo biće od metal i žilet, hoće da promakne. Bila sam u kožnim pantalonama, ako ti nešto znači... Quote
StarbreakeR Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Doesn't ring many bells... Quote
Valkyrie Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Doesn't ring ANY bells... ako želiš da kažeš da je nepoznato Doesn't ring A bell... ako želiš da kažeš to isto, ali upotrebiš eng. izreku Doesn't ring MANY bells... nije u potpunosti poznato, tu i tamo Izvini, jače je od mene : ) Quote
Џрк Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Eh, eh...otkad su thrasheri brinuli o pravopisu, najbolji primer je ono 'trash' Quote
Valkyrie Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Nije, trash je đubre (USA), a thrash razbiti, razvaliti (UK). Opet ja Quote
RNA Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Sta US/UK? I jedno i drugo znaci isto i s jedne i s druge strane bare. Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Slazemo se...Thashin' till death Quote
Џрк Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 U gradskoj cistoci se koriste druge krilatice, tipa "Trash 'till death" Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 E ovaj novi mi se svakim slusanjem sve vise svidja...najezim se kad cujem intro za Blood on your Lips...super je Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Doesn't ring many balls... Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Jao...podseti me onog vica...sa kaludjericom i covekom koji je pisao u zbunu :) Quote
Valkyrie Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Sta US/UK? I jedno i drugo znaci isto i s jedne i s druge strane bare. Ne baš, u Britaniji nikada ne kažu trash, već rubbish za đubre. Za thrash nisam sigurna, ali mislim da se prvenstveno koristi u Britaniji. Meni nije svejedno, Američki engleski je iskvareniji i prljaviji, a takvi su i ljudi... Quote
StarbreakeR Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Imam u sebi neki blagi nagovestaj da ce i nasa drugarica Valk da upisuje engleski jezik Quote
Grobodan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 ne,samo je nerd :) ...sala... Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ne baš, u Britaniji nikada ne kažu trash, već rubbish za đubre. Za thrash nisam sigurna, ali mislim da se prvenstveno koristi u Britaniji. Meni nije svejedno, Američki engleski je iskvareniji i prljaviji, a takvi su i ljudi... Apsolutno, njihov jezik se formirao u kracem periodu. Englezi koriste jos i izraze kao sto su garbage i litter. Koriste i oni trash, ali vise kada zele da oznace za neku stvar da je djubre po kvalitetu. Tipicno americka rec je junk! Quote
Џрк Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Da li ovo neko aludira na kvalitet Sodoma? Quote
Jabba the Hutt Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Jao...podseti me onog vica...sa kaludjericom i covekom koji je pisao u zbunu Koji je to vic, pricaj bre? Inace ne znam dal je neko primetio da su domaci fensici poceli da koriste "tresh" kada zele da oznace nesto sto je bzvz, bljak i tako to... Primer:Idemo ja i jedna moja fancy drugarica kroz grad i ona blene u moje iscepane pantalone i odvali komentar "Jao bash su ti tresh te pantalone" na sta ja odgovaram, "Hvala!" a ona zbunj pogled Inace ako Valkyre ne upise Filoloski kad zavrsi srednju ovde me presecite Quote
StarbreakeR Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Mora da radi gestakulacija...nema nista od pricanja... Quote
Zagrivuk Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Da li ovo neko aludira na kvalitet Sodoma? Pogledaj DVD! Quote
Recommended Posts