Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iskreno, nisam ga to pitao, da ne zadirem u privatan zivo. Mada, koja bi ga zena pustila da svaki godisnji odmor provede sa bendom na koncertima, kao i dobar deo vikenda tokom godine?

Posted
Ti mislis da mozes tek tako da se saltas sa benda na benda bez posledica

Ne... a da li je toliko bitno... citala sam Tankard i Sodom temu jednu iza druge, izmešala postove i napravila offtopic na ovoj.

Ja bih ga pustila da nije onakvo krme i pijandura :)

Posted
Mada, koja bi ga zena pustila da svaki godisnji odmor provede sa bendom na koncertima, kao i dobar deo vikenda tokom godine?

To stoji, ali ipak postoji mnogo ozenjenih poznatih muzicara sirom sveta koji kad odu na turneju ne vide kucu sledecih 7-8 meseci, Dave Mustaine naprimer...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

moram da pomenem pjesmu gisela koja mi je pomogla 300 hiljada puta da iskapim bocu do kraja....nijedno pijanstvo ne moze da prodje bez nje....uff,,,,do groba sam im zahvalan sto je napravise....zivjeli :pivopije:

• 1 month later...
Posted

pa dobar je album al ne mogu se setim akd sam ga uopste poslednji put pustio a i nemam neku zelju ali zato npr code red derem :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

na poslednjem su postali melodocniji nego pre,na par pesama kao da su se priblizili kreator-u.isto tako imaju solaze koje se ranije nisu mogle cuti na ranijim izdanjma.

Posted

ma bre,ovaj novi se zaboravlja na duze staze,slusao sam ga 10-ak puta kad je izasao i otad - nijednom.nije los,ali nista krucijalno.

novi tankard je majka svapskog thrasha za 2006.