Sisus Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Jebo ti to kad te te edituju. Ako nije dorastao zadatku, onda je lepo trebao da svira drugi bubnjar. Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 znači, radi comp Quote
Sisus Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 80-tih nije bilo editovanja. Kako snimis tako ti je. Danas je 80-90% onoga sto cujes editovano i pri tome ne mislim na sound replacement. Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Ovo je katastrofa!Najgore govno koje sam cuo u poslednjih par godina.Sta im je ovo trebalo?!?Uzas! Pod jedan,u cemu je poenta ponovnog snimanja starih pesama sa ovakvom jadnom produkcijom?Koji kurac to raditi?Ako vec snimas,onda snimi sa nabudzenom.Totalno besmisleno. Pod dva,sviranje!!!Katastrofalno je!!!Ovo ko da su svirali neki klinci koji su pre tri dana uzeli instrument u ruke.Nema nikakvog opravdanja tipa "To je zbog atmosfere,garaza,old school,picke materine"...ovo je jednostavno totalna katastrofa!Kako Toma nije sramota,nije mi jasno?Bubnjar je za odsecanje ruku!Dovoljne su "Witching Metal" i "Outbreak Of Evil"...to ko da sam ja odlupao.Ko nije cuo,neka poslusa i smucice mu se zivot. Ovo je neopevano sranje od albuma.Ne racunajuci kojekakve krseve koji su odmah u startu losi,ovo je najjadniji i najlosiji album ove godine,i jedno od najvecih sranja koje sam cuo u prethodnih par godina. Tom bi se mogao malo ugledati na svog kolegu Schmiera,ne bi mu skodilo,naprotiv. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 LEmi : ae po dozu triviuma ! Dobra ti ta za Smichera, ocemo DESTRUKCIJU OPET! Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Trivium je za ovo vrh vrhova,i pre bi se po ceo dan "drogirao" njima nego ovim smecem od albuma. Nema tu nista cudno,Tom bi trebao kod cika Schmiera da vidi kako se rade prerade starih pesama.A ne da nas maltretira ovim uzasom. Quote
Angelystor Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Meni te Destrukcija prerade nisu nista bolje A i informishi se..ovo nije finalna verzija izdanja..so, bice bolji zvuk... Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ne verujem da ce biti nesto mnogo bolje,cim je sada ovako jadno. A sviranje?I to ce biti bolje?Nekim cudom ce taj mastering uticati na ove ocajno odsvirane bubnjeve?Oce,oce... Destruction prerade nisu bolje?Ti si gluv. Quote
Sisus Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Mogu da isprave bubanj bez problema, samo to nije to. Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Mogu,ali to se ne radi masteringom,a rekose na zvanicnom site-u da im je samo to ostalo.A i pitanje je koliko mogu,posto je ovo totalno sjebano... Quote
Sisus Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ne radi se masteringom, ali mogu da ga nameste do te mere da nema ni jednog ispada. Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Tamo ima ispada,usporavanja/ubrzavanja,loseg drive-a...uzas,uzas,uzas... U svakom slucaju,govno od albuma. Quote
Jabba the Hutt Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 E pre neki dan konacno odgledah Lords of Depavrity DVD, nemam reci, odusevljen sam svime vidjenim. Najgotivnije su mi price kako je Tom kupio bas i kako je ostavljen na Austriskoj granici Joj, a kad sam video one snimke svirki, iz perioda 84-92ga, srce mi zaigralo.. Quote
Morphy Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 (edited) Kako je ODLICAN NOVI ALBUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IZASAO JE KONACAN MASTER I U PRODAJI JE CD!Ne razlikuje se mnogo od promo-a ali nema vise gresaka!!!!!!!!!! BLOODY CORPSE!!!!!!!!!!! EDIT: HOCEMO SODOM U SRBIJI!!!!!!!!!!!!!!!! Edited October 15, 2007 by Morphy Quote
Sisus Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Znaci, bilo je peglanja u studiju. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Dajte link !!!! DA CUJEMO ! Pa da ih dovodimo ... a u kurac Quote
Jabba the Hutt Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ja ne videh do sada, izvinjavam se... edit: zna neko sta se desavalo sa Witchhunter-om, jel istina da je tezak alkos? Ja cenim da jeste, ceo dokumetnarac ga intervjusiu a on pivce ne ispusta, a u zadnjoj sceni u kojoj se pojavljuje izgleda krajnje cirke. Dajte bre dovodite vise Sodom u bg pa da ginemo! SODOMY AND LUST!!! Quote
Karlo SE Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 (edited) Auh, trudio sam se da izbegavam 'Rvatsku sto se koncerata tice, ali mislim da ovome necu odoleti... A sad se setih, kurac necu, ima nas fest... o jebem mu majku u picku... Frubi, daj S(v)odom na fest! Odma'! Edited November 15, 2007 by Rizzen Quote
_powerslave_ Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Pa shto bre Amorphis vecim slovima od Sodoma? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Pa verovatno sto veci bend ?! Ovo je inace festival od ortaka koji radimo bukvalno zajedno... tj. bukiramo bendove za oba festivala . Kod njega kao sto vidite su neki bendovi prvog dana, a kod nas drugog. S'tim da nista od sodoma kod nas ... jbg. duga prica, neki drugi ljudi ponudili 3-4x vecu svotu novca i tako ... ;)heheehhe Aj pa se piskaramo, bice kod nas nesto mozda i bolje od sodom-a ;)hehehehee. Quote
Morphy Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Pa verovatno sto veci bend ?! jbg. duga prica, neki drugi ljudi ponudili 3-4x vecu svotu novca i tako ... ;)heheehhe Aj pa se piskaramo, bice kod nas nesto mozda i bolje od sodom-a ;)hehehehee. A da to nisu ljudi sa Castle Festivala? Bolje,a?Znaci upitanju je neka thrasherica? Quote
lemmy sixx Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 bice kod nas nesto mozda i bolje od sodom-a ;)hehehehee. Eh,u ovu grupaciju spada 90% bendova. Quote
Recommended Posts