_powerslave_ Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Inache chitao sam skoro neki intervju od Toma, kaze da se Witchhunter bash muchio da snimi bubnjeve za The Final Sign Of Evil... Quote
Toksa Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 http://www.sodomized.info/__chris/ Quote
Tower... Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Izmedju ostalih postova... Ne mogu vise da quoteujem... I kako ti sada imas obraza da izjavis ovako nesto? Ah, dakle, tebi zaista nikada neće dosaditi. Nema veze, svejedno ću se objasniti, opet. Kada sam pričao te stvari, od tih bendova sam slušao isključivo prvi materijal koji su ikada izbacili. Kreatorov Endless Pain mi je i dalje sranje, Sodomov In The Sign of Evil mi je i dalje sranje, kapiraš? Slayer me i dalje smara, ima svojih momenata, ali me u većini slučajeva smara. Ja slušam bend otpočetka do kraja, hronološki i pratim njegov razvoj. I kod Megadetha sam tek stigao do So Far So Good So What... Što se tiče Vičhanterovog bubnjarenja, mislio sam na ono sa Agent Orangea, jer je to najbolji Sodom koji sam ja čuo, i to mi je do jaja. Jedino sam se kod Destructiona prevario mnogo, jer moje uho nije bilo naviknuto na onako užasan zvuk i nisam mogao da razaznam šta ljudi sviraju, kad sam uspeo da uopšte čujem rifove, shvatio sam kako su do jaja. Ako ti još nešto u vezi sa mnom nije jasno, slobodno pitaj, pošto kapiram da sam ti zanimljiv... Quote
Morphy Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Ah, dakle, tebi zaista nikada neće dosaditi. Nema veze, svejedno ću se objasniti, opet. Kada sam pričao te stvari, od tih bendova sam slušao isključivo prvi materijal koji su ikada izbacili. Kreatorov Endless Pain mi je i dalje sranje, Sodomov In The Sign of Evil mi je i dalje sranje, kapiraš? Slayer me i dalje smara, ima svojih momenata, ali me u većini slučajeva smara. Ja slušam bend otpočetka do kraja, hronološki i pratim njegov razvoj. I kod Megadetha sam tek stigao do So Far So Good So What... Što se tiče Vičhanterovog bubnjarenja, mislio sam na ono sa Agent Orangea, jer je to najbolji Sodom koji sam ja čuo, i to mi je do jaja. Jedino sam se kod Destructiona prevario mnogo, jer moje uho nije bilo naviknuto na onako užasan zvuk i nisam mogao da razaznam šta ljudi sviraju, kad sam uspeo da uopšte čujem rifove, shvatio sam kako su do jaja. Ako ti još nešto u vezi sa mnom nije jasno, slobodno pitaj, pošto kapiram da sam ti zanimljiv... Pa da, tvoji postovi su me oduvek odusevljavali! Da li si ti slusao iskljucivo prve materijale koji su izbacili ti bendovi to ja ne znam. Ali znam sta si pisao. A Better Of Dead i Tapping The Vein nisi preslusavao, jer to nije izdato osamdesetih? Quote
Uruk Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Inache chitao sam skoro neki intervju od Toma, kaze da se Witchhunter bash muchio da snimi bubnjeve za The Final Sign Of Evil... ja jos nisam stigao da ga preslusam, ali sam cuo da ispadaju na studijskom snimku... R.I.P. steta za njega, posto uglavnom(vise) slusam one albume sodoma na kojima je on svirao Quote
Tower... Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 A Better Of Dead i Tapping The Vein nisi preslusavao, jer to nije izdato osamdesetih? Da. To ću preslušati kroz nekih godinu dana, jer sad slušam prve albume nekih bendova kojima "dajem šansu"... Quote
Jabba the Hutt Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Ja sam tebi rekao odavno, ne secam se na kojoj temi, ne razumem taj fazon "80e rulaju, sve ostalo krsh", kako recimo mozes da slusas Black Sabbath iz 80ih, a onaj iz 70ih(koji je btw, pored Judasa, perjanica heavy metala) ne? Inace, evo uzeh danas da preslusavam, posle duzeg vremena, Better Off Dead ne razumem zasto neki ljudi smatraju ovaj album za losh, Michael Hoffman (ex- Assassin) mu je jebao kevu na tom albumu, bas ima opasnih rifchina i solaza! Quote
Angelystor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Prije par sati je objavljena vijest da je bivsi bubnjar Chris Witchhunter umro prosle noci. Za sada se ne zna uzrok smrti Kako god bilo pocivaj u miru brate R.I.P. E jebote..ode legenda :/ RIP Quote
Jabba the Hutt Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ja koliko cuh, dijabetes Quote
Speed_Dead Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ah, dakle, tebi zaista nikada neće dosaditi. Nema veze, svejedno ću se objasniti, opet. Kada sam pričao te stvari, od tih bendova sam slušao isključivo prvi materijal koji su ikada izbacili. Kreatorov Endless Pain mi je i dalje sranje, Sodomov In The Sign of Evil mi je i dalje sranje, kapiraš? Slayer me i dalje smara, ima svojih momenata, ali me u većini slučajeva smara. Ja slušam bend otpočetka do kraja, hronološki i pratim njegov razvoj. I kod Megadetha sam tek stigao do So Far So Good So What... Što se tiče Vičhanterovog bubnjarenja, mislio sam na ono sa Agent Orangea, jer je to najbolji Sodom koji sam ja čuo, i to mi je do jaja. Jedino sam se kod Destructiona prevario mnogo, jer moje uho nije bilo naviknuto na onako užasan zvuk i nisam mogao da razaznam šta ljudi sviraju, kad sam uspeo da uopšte čujem rifove, shvatio sam kako su do jaja. Ako ti još nešto u vezi sa mnom nije jasno, slobodno pitaj, pošto kapiram da sam ti zanimljiv... moras da poslusas zadnje radove od cece do jaja su ,a njeni gitarist peglaju gitare bolje od pola ljudi koje znam..doduse oni to rade za parice ito ko tvoji gitaristi-muzicari-koji imaju nesto da kazu.... prvi albumi tih bendova su i NAJAJACI albumi citave te jebene epohe!! ok, da ti se ne svidjaju nisu za svakoga ali oni jednostavno ubijaju,i uvek ce imati vise energije nego na novim albumima, ded metal i tres se ne uporedjuju ,al tek za ded metal moras da se naslusas albuma i albuma da bi znao sta je to ,isto ti jos uvek vazi i za tres, nemoj pljuvati pa posle lizati Witchhunter RIP 111 Quote
Speed_Dead Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 ded metal? da neki pisu thrash a ja tres neki pisu death a ja ded ,povezi Quote
Sandman Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ne izovara se se ded nego det,bre. Onda bi ispalo da je to mrtvi metal. Quote
Tower... Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ja sam tebi rekao odavno, ne secam se na kojoj temi, ne razumem taj fazon "80e rulaju, sve ostalo krsh", kako recimo mozes da slusas Black Sabbath iz 80ih, a onaj iz 70ih(koji je btw, pored Judasa, perjanica heavy metala) ne? Pa, ne volim nešto hevi da slušam. A, nisam više u tom strogo 80s fazonu, ali pošto slušam bendove polako, još nisam prešao u devedesete, najnoviji album koji sam slušao je Megadeth iz 1990... XD Quote
Speed_Dead Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ne izovara se se ded nego det,bre. Onda bi ispalo da je to mrtvi metal. brate pa nemoras ti valjda mene da ucis ,mozda zelim da kazem bas DED metal i da tako zovem muziku koju i slusam i pewam godinama, valjda ste dovoljno pametni da skapirate sta sam hteo da kazem.. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Hahahah,kako svi shvataju bukvalno,ne smes ni da se zezas odmah pokusaju da te ujebu,eh sta su ti ovi metaleri ! Procitao sam sad na sajtu ono sto je Tom pisao u vezi Chris-a,najezio sam se stvarno,ne mogu da verujem da se stvarno desilo....JBG! Quote
Totamealand Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Takođe. Zaista jezivo... Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Bassist/vocalist Thomas "Angelripper" Such of the German thrash veterans SODOM has released the following statement regarding the passing of the group's original drummer, Chris Dudek (a.k.a. Witchhunter): "In the beginning of [last] week, I received the message that Chris Witchhunter had died. I was shocked — and you can believe me… I still am. "As we recorded 'The Final Sign Of Evil' [2007 LP featuring re-recordings of the material from SODOM's classic first EP, 'In the Sign of Evil', plus bonus tracks], I noticed that Chris was in a very bad condition. It took more than 18 months to finish the recording for this record. "My God, I don't know what to say about this tragedy and I'm feeling really down. "After Chris had left the band, we didn't meet very often. If you take a look at the 'Lords Of Depravity' DVD, everybody realizes that Chris was really ill and confused. You can also understand why Chris and I didn't have much contact during the last few years. His sickness was a slow process and everybody saw what happened — but Chris never took a helping hand from anybody else. All of Chris' friends will tell you so. The worst thing was that Chris himself never realized the situation he was in and that it was important to accept help from others. "I can't write any 'clear' words as I am in South America right now and we are flying from show to show. At first I thought that it might be better to cancel the tour but that wouldn't have been fair to our fans and Chris wouldn't have liked it either. "I hope that all of Chris' friends will help his lovely mom and support her in these dark times. In the beginning of our friendship, she was like my own mom to me. After my return from South America I will surely support her, too. I hope that we can arrange a big show for Chris with a couple of friends to give him a special farewell and to make some money for his mother! "Hey, Chris, you created music history. R.I.P.!" Quote
CROSSIĆ Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 pocele su da umriu legende 80ihn adam se da cu videti liven eke bednove pre nego sto pomru...RIP he bas mi je zao zbog njega ... Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Стављено је то раније. Pa ne. Quote
Recommended Posts