Drogarito Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Kad je krenula Nuklearna zima ubio sam nekoliko likova pored:D Mnogo dobar kocert,cak nisu svirali obrade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 па добро, могли су да опиче бар Гвоздену Песницу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Evo i Setliste Vice of Killing Among the Wierdkong Remember the Fallen Outbreak of Evil Saw is the Law Crippler Sodomized Blasphemer Sodomy and Lust Burst Command till war Persecution Mania Nuclear Winter Tapping the Vein Agent Orange Kao da sam ja pravio setlistu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 e ljudi, koncert jos nije zvanicno otkazan.. ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Koncert je odrzan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) Kad je krenula Nuklearna zima ubio sam nekoliko likova pored:D Mnogo dobar kocert,cak nisu svirali obrade. Znači ti si taj koji me je zviznuo u vugla. Inače sjebali načisto su "Outbreak Of Evil". Edited September 14, 2009 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Tom ispao picka.Drao sam se MY ATONEMENT i nisu hteli da je odsviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 steta sto je bila mala posecenost samo 50 ljudi..ali nema veze sodom je bas razbio,kada je krenuo blasfima svi su se izlomili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 ево, дође и октобар... а од Содома ни трага ни гласа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 mislis,a od frubija nema ni traga ni glasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 може и тако. ал' стварно би био ред да се јаве са неким информацијама! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 ma poduvasmo i za ovo garant... 'bem ti drzavu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ajd jbt, šta bi mi Bosanci trebali reći ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Ajd jbt, šta bi mi Bosanci trebali reći ? Bem ti drzavu BA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 :haha: :haha: :haha: :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrash forever Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fXKBOmMmY3M&feature=related pa može i mene neko komotno da snimi na koncertu, otprilike smo ovaj jaran i ja ista fela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 javio se frubi na legacy promotion forumu Pozdrav svima,i dalje čekamo menadžera da se javi, ukoliko ne javi nov datum do ponedeljka 05.10.2009, tada će biti objavljen datum kada će moći da se obavi povraćaj novca. Daljeg odlaganja neće biti, tako da je to to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Bolje da se još odlaže, samo da se zakaže novi datum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Ma nek otkaze SODOM zakaze TANKARD. Lepo zamenimo karte i jos ce da ostane i za pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Ma pićke bre,Em meni nisu vratili pare,em su i zasrali Sodom,sasvim sam siguran da neće ni biti koncera a sigurno će pući i Dianno...Zna se kom promoteru sada verujemo samo,ne bi da pominjem ime al počinje na T ). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 I sta je na kraju bilo sa koncertom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 receno je da ce se javiti 5. ,a posto je sada vec 6. i jos uvek nije javljeno vrag bi ga znao sta je sa koncertom.samo da nebude javicu,javicu i nakraju "zaboravio" da javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) Ma pićke bre,Em meni nisu vratili pare,em su i zasrali Sodom,sasvim sam siguran da neće ni biti koncera a sigurno će pući i Dianno...Zna se kom promoteru sada verujemo samo,ne bi da pominjem ime al počinje na T ). ne pljuj po legacy-ju... budi srecan sto ima neko voljan da se drka oko ovih koncerata kod nas, znash kad bi videli bendove poput tankarda, krisiuna, unleaheda itd kod nas da nema legacy promotion-a? pa verovatno nikad.. bili bi koncerti ovih lelemuda tipa: in flames, cradle of filth i slicni "velikani"... za sodom sam uveren da se covek potrudio maximalno oko organizacije i da uopste nije kriv oko ovog sranja sto se desilo sa tim.. a ovo za pare za destruction, ne znam, valjda ce ti vratiti. Edited October 7, 2009 by kiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) ^znas kako radije bi da se neko tako nedrka sa koncertima kod nas.jer takvo legasijevo drkanje i neisplacivanje bendova ce dovesti do toga da neki nece ni hteti nikada doci u srbiju.ko zna kome sve duguju,a i nama sto duguju pare od destruction karata to da nespominjem.ima i vise razloga da se legacy pljuje i mislim da njih nimalo netreba braniti.naravno organizovali su odlicne koncerte,ali su ga zasrali u poslednjih godinu dana i to posteno. bio bi red da se napise sta je sa koncertom.posto frubi ovo verovatno cita mogao bi da napise sta se desava,a i kad su tako dobra organizacija i postena mogli bi da mi vrate moje pare za kartu za destruction.ide kenibal korps,a neznam za vas ali meni pare sa neba nepadaju i bilo bi lepo da mi vrate mojih 1500din,a bome mogli bi mi lepo vratiti i tih 1800 za sodom kartu. Edited October 7, 2009 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Dimmu je sve odprilike reko,meni puče kurac što je neko nekad dovodio bendove,kad mu je poslednjih 5 koncerata otkazano...Sve više i više mislim da je Šimer upravu što nije održo koncert,neće čovek da se bakće sa neprofesionalcima.Mene boli kruac za vaše mišljenje,ne fali vama 1500 dinara pošteno zarađenih koji su ostali u džepu nekog ,pa vi možete da serete.Neće biti Sodom sigurno,al se nadam da će te dobiti pare od karti.Pa ja imam malo srca,al Frubi ugaziće te ko mrava sa cokulama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts