perzekjušn menijak Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 (edited) Zajebah se. http://rusfolder.com/45237942 Bonus pesma + scans Edited August 26, 2016 by perzekjušn menijak Quote
miter Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Prosečan album na prvo slušanje Rolling thunder mi je najbolja Who is god tu je negde in retribution ništa posebno džaba sav trud ipak najlošija caligula Quote
perzekjušn menijak Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Bonus DVD https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5273431 Recorded Live At Thrash Domination Festival, 2015 01. My Final Bullet 02. Outbreak Of Evil 03. Surfin' Bird/The Saw Is The Law 04. M-16 05. Nuclear Winter :blek: Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Sinoc sam stigao da cujem otprilike pola albuma. Za sad mi je ok, ali ne vozi me toliko koliko sam mislio da ce me voziti. Vokal mi je odlican, ali rifovi su mi nekako veseli, nemaju dubinu, mrak i muda. I tempo pesama je bas mogao da se malo podigne. 1 Quote
dr.lecter Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 'Inside My Crosshairs" je stvar koja je outake sa snimanja novog albuma i koja se NE NALAZI na novom albumu,bice objavljena na split singlu zajedno sa Running Wild pjesmom Warmongers. Singl nece ici u prodaji nego se dobija zajedno sa primjerkom najnovijeg broja magazina Rock Hard-a(nekad najbolji Metal casopis u Svabiji) Novi Rock Hard izlazi 31.08 Quote
dr.lecter Posted August 27, 2016 Report Posted August 27, 2016 E u kurac, sad vidjeh da Nuclear Blast prodaje singl..7.90€ Toliko o eskluzivnosti Quote
Сале Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Ау,шта је бре ово?! Не могу да верујем да су снимили овакав монструм од албума.Буквално закива на свакој песми. Преслушао сам га без даха такорећи. Бољи је од 3 претходна заједно. Чак и она калигула коју сте сви попљували је врхунска песма и максимално добро је уклопљена у албум.Колико сам био сумњичав због оне глупе слике на каверу толико сам сад срећан што нисам био у праву. Мало је мрачнији него обично а и продукција је чини ми се боља него на претходном. Бернеман има пар баш добрих и пријемчљивих солажа што нисам баш навикао да чујем од њега. Једино она бонус песма за јапанере је мало досадњикава ал није ни битно. Вртеће се ово још доста. 1 Quote
Zaklani_Analizator Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Sodom i dalje praši. Matorci ne posustaju. Quote
Guest Hell serpent Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Dobar novi album, ima ovaj bend mnogo boljih albuma, ali odlično što i dalje gaze sve pred sobom, jedini bend koji nikada nije odustajao od thrasha, i u najlošijim vremenima su izdavali razbijačke albume! Još samo i Kreator da izda novi album, pa da krenu na Teutonic thrash turneju zajedno sa Destructionom, koje bi to rasturanje bilo! 2 Quote
Grobodan Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Split sa Running Wild http://rgho.st/86dzKqNRH 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 jedini bend koji nikada nije odustajao od thrasha, i u najlošijim vremenima su izdavali razbijačke albume! 1 Quote
perzekjušn menijak Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Jes' Humanov fejk, nema druge. Lepo reče Grob. 1 Quote
Сале Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Ова ранинг вајлд песма испаде најбоља од свих оних на албуму. 1 Quote
Grobodan Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Pa i ona je na albumu. Mislis najbolja sa albuma? 1 Quote
Сале Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Ау,пређох се . Све ми нешто у глави било да те песме нема на албуму. Помешах то са содомом јер те песме са сплита нема на албуму. 1 Quote
Guest Hell serpent Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Human ima dobar ukus, jeste da voli i neke čudne albume i vidim mnogo više death metal, ali old school je zakon tu nema greške! Perzekjušn menijače jesi ti Obssesed by Crueltyov fejk? Nema veze opraštam ti, ipak ti je nick i avatar po mom omiljenom albumu! 3 1 Quote
perzekjušn menijak Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Nešto si mi sumnjiv! Quote
Grobodan Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Perzekjušn menijače jesi ti Obssesed by Crueltyov fejk? To se i ja pitam Quote
perzekjušn menijak Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 U našim postovima nema izrazitih sličnosti kao u Humanovim i Hell serpentovim tako da Obssesed by Cruelty i ja nismo jedno te isto. Nebitno, evo jedne starogracke. http://www.youtube.com/watch?v=dLp-JgswVb4 Quote
Drogarito Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 najjači stih ikada :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: A ovaj novi album je najveće razočarenje po pitanju tekstova. Ja kad sam video omot očekivao sam neku politiku, ratove, istoriju..... kad ono kita. 1 2 Quote
HUMAN Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Human ima dobar ukus, jeste da voli i neke čudne albume i vidim mnogo više death metal, ali old school je zakon tu nema greške! Perzekjušn menijače jesi ti Obssesed by Crueltyov fejk? Nema veze opraštam ti, ipak ti je nick i avatar po mom omiljenom albumu! Pa hvala ti fejče, dobro je da nisi Agent Fres... ovaj, hoću reči Agent Orange fejk 1 Quote
Guest Hell serpent Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Ne znam šta si tačno hteo reći, ali sam definitivno fan Sodoma, a Agent Orange mi je posle Persecution Mania-e najbolji njihov album! 1 Quote
Koroviev Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Agent i Mania istorijska dostignuća, ovaj novi bi trebalo lagodno ignorisati, 1 1 Quote
HUMAN Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Ne znam šta si tačno hteo reći, ali sam definitivno fan Sodoma, a Agent Orange mi je posle Persecution Mania-e najbolji njihov album! Ništa loše nisam mislio, veruj mi! Agent pa Persecution! btw. Super ti titula!!! 1 Quote
S.R.T. Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 Obsessed by Cruelty album niko da pomene . Prvenac a svi ga izostavljaju ... 1 Quote
Recommended Posts