Demon Seed Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 Potpuno svejedno koji je press sve dok bend dobija pare. Sve drugo je ocd. Ali ja sam doživeo vatreno otrežnjenje od materijalizma, razumem vas koji ste još uvek ludi. Quote
Kumodraski Vo Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 On 11/19/2021 at 3:50 PM, Сале said: " I’m not a big fan of re-releases; I always tell fans to get the first pressing, the original one. That’s really something to collect. " Овим је све речено. 100% истина. По страни што су нека прва издања веома скупа па је онда оправдано купити реиздање али вазда су ме нервирали бонус дискови па и бонус песме на реиздатим албумима. А да не говорим о додатним постерима, налепницама, играчкама итд. То ми тек нема смисла иако је поента да се додатно заради на онима који су спремни да то и плате. Meni je dobro kad dodaju neke demoe i materijal koga nema na diskovima ili je rasprodat odavno.. Quote
Grobodan Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 2 hours ago, Demon Seed said: Potpuno svejedno koji je press sve dok bend dobija pare. Sve drugo je ocd. Ali ja sam doživeo vatreno otrežnjenje od materijalizma, razumem vas koji ste još uvek ludi. Sto bi rekao Kozeljnik nazad u dan u REX, ako je kolekcionarstvo bolest ja u svojoj bolesti uzivam iz sve snage. Quote
Grobodan Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 Ja volim iz razloga sto su obicno jewelcase, reizdanja najcesce budu neki usrani digiji, pritom na reizdanjima se cesto menjaju omoti sto bih zabranio zakonom. 1 Quote
Сале Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 16 minutes ago, Grobodan said: reizdanja najcesce budu neki usrani digiji Немам ништа против диги издања. Напротив. Једина мана им је што су баш незгодни за чување и слање јер се ивице и онај картон брзо оштете ако неко не води рачуна а ја сам по том питању баш болесно педантан . Зато имам велики проблем кад јурим неко диги издање преко дискогса јер нема баш пуно људи који на то гледају исто као ја. Quote
kuruz Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 (edited) mene kod first pressova nervira to što često zvuče onako koliko su bendovi imali para i iskustva, a ne onako kako su zaista želeli da zvuče bonus pesme naravno ne podnosim, osim ako nisu neke potpuno nove pesme ili pesme koje su objavljivane samo na pločama, splitovima itd ali one gluposti poput ubacivanja pesama posle Raining Blood na RIB reizdanjima su blasfemične Edited November 20, 2021 by kuruz Quote
Сале Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 1 hour ago, kuruz said: RIB reizdanjima Шта ти је ово? Quote
kuruz Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 pa šta može da bude osim Reign in Blood Quote
Demon Seed Posted November 20, 2021 Report Posted November 20, 2021 1 hour ago, kuruz said: mene kod first pressova nervira to što često zvuče onako koliko su bendovi imali para i iskustva, a ne onako kako su zaista želeli da zvuče Ih, kao da bendovi znaju kako žele da zvuče, to je kvlt... Posle kad urade remaster kako žele da zvuče kao matore prdonje, tek onda bude govno... Mada dobro, prošao je loudness war, sad ima i pristojnih remastera Quote
HUMAN Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 Hmm.. meni ne smeta ni digi ni ti bonusi, preslušam ih jednom-dvaput čisto iz radoznalosti.. bitno da ne upadaju izmedju pesama, više mi ide nakuraC što bendovi na originalnim izdanjima ubacuju obrade izmedju pesama.. Jedino mi bitno kod reizdanja da ne zvuče sranje, a nije to baš ni tako retko Quote
HUMAN Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 On 11/20/2021 at 5:18 PM, Demon Seed said: Potpuno svejedno koji je press sve dok bend dobija pare. Sve drugo je ocd. Ali ja sam doživeo vatreno otrežnjenje od materijalizma, razumem vas koji ste još uvek ludi. Jesi otkrio Isusa.. ovaj Budu Quote
Demon Seed Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 Isusa. Dao mi je lavlje srce. Quote
HUMAN Posted November 21, 2021 Report Posted November 21, 2021 1 hour ago, Demon Seed said: Isusa. Dao mi je lavlje srce. I cecu si otkrio Quote
perzekjušn menijak Posted November 26, 2021 Report Posted November 26, 2021 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6141668 Quote
Talvi Posted August 5, 2022 Report Posted August 5, 2022 https://www.facebook.com/100044138364300/posts/pfbid02M1gAPf9STJRpatV53LZaPzJuoNtmAW29vHoZ83MZ3TUtrtvntALWWC9k58SCMdNcl/ 1 Quote
perzekjušn menijak Posted October 30, 2022 Report Posted October 30, 2022 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6276009 Quote
Recommended Posts