Prinzessin Tinea Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Lokalni bend iz Smedereva, imaju autorske stvari ali pored toga sviraju obrade tipa Deep purple, Whitesnake, Toto, Osvajaci, Divlje Jagode, Osmi Putnik...! u martu ce najverovatnije izaci demo... inace, sviraju i sa 202jkom kao Divlje Jagode tribute band!! band cini: Aleksandar-vokal Nikola-gitara Aleksandar(Aca)-gitara Dusan-bass Nikola(Kolja)-bubanj ...i sesti clan koji jos uvek nije punopravan da se ubaci prva sledeca svirka: 10.2.2006. u Velikoj Plani, preko radija 202... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 jao secam se...jednom sam ih slusala u skc-u! pevac je mnogo sladak.... Quote
bojan j. Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Onaj Divlje Jagode tribjut sto su radili sam cuo samo... Pevac i donekle bubnjar ih vade, mada sviracki nisu nista posebno. Lik koji je svirao ritam gitaru prilicno je lose svirao tada. Quote
Osmi Putnik Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Svakako treba pohvaliti ovaj bend...Ipak su jedini bend koji je live svirao Bihac 95' svaka cast momci i sestom chlanu Sve naj naj ljudi...Keep Rockin' Quote
_NeSa_ Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Onaj Divlje Jagode tribjut sto su radili sam cuo samo... Pevac i donekle bubnjar ih vade, mada sviracki nisu nista posebno. Lik koji je svirao ritam gitaru prilicno je lose svirao tada. Daj,bre,mnogo si ostar bio . Nije to toliko strasno. Ok su zvucali to vece.Bice sigurno jos bolje Quote
Platina Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Meni su bili sasvim ok kad sam ih slušala. Nije da su nešto extra ali nisu loši! Sad ćemo videti kako će biti sa 6 članom... Quote
Nemanja Savic Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 odusevio sam se sa tri snimljene pesme u studiju 'paradox' koje sam cuo... samo tako nastavite zemljaci... pozz od Nemca from SD Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ma bili su ok stvarno! nemogu vise od tributea divljih jagoda da ocekujem! suppper! Quote
Rain delay Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Ako Tinea kaze da su dobri, onda i mi kazemo! TINEA FAN CLUB Volimo Tineu... i Manju Quote
Prinzessin Tinea Posted July 24, 2006 Author Report Posted July 24, 2006 Ako Tinea kaze da su dobri, onda i mi kazemo! TINEA FAN CLUB Volimo Tineu... i Manju a? FULL MOON JE JEDAN OD NAJJACIH H&H BENDOVA DEFINITIVNO!! Bar na bini pokazu svoje umece kako treba... u svakom slucaju, super su i kao bend i kao ljudi!! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 slushala sam ih na ovogodishnjem Surfu,likovi su odlichni zaista i repertoar je ql Quote
Novaliis Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pozdrav za Full Moon, studiram zajedno sa Duletom basistom u Novom Sadu istoriju, sad smo bas igrali basket.Da se pohvalim. Slusao sam i vase snimke, jos samo da nadjete klavijaturistu i bicete jos bolji. Quote
Izzy_87 Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Zar nije Full Moon onaj rep sastav sa Djusom??? Quote
Osmi Putnik Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Poz ekipi,pevac vam je faca imate pozdrav od Urosa(Atlantida) Sve naj ljudi,srecno u Velikoj plani!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 jebote alise ti lozis ko zmaj nisi bas normalan!!! Quote
Recommended Posts