NecistaKrv Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 tipa, namazi mi prsa svojom kremom? Moze.
Helle Posted March 1, 2006 Author Report Posted March 1, 2006 idi na temu "Popravljen upload avatara" na Obevestenja i Prelozi... tamo sve pise. E hvala ti, upravo vidjeh!
wild cat Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Ah tugo tugo Odnela te voda Pored mene žive Šta će tebi ona BLJEDILO SJENA Spušta se noć... ista kao i prije. ...nikad dorečena zrakama tame. Spušta se veo mraka. ...nikad isti kao noć. ...i opet je dan. ...isti kao jučer. ...i opet isti san. ...isti kao jučer. Spušta se noć... opet ista noć. ...nikad pusta, nikad bez mene. Spušta se veo mraka. ...uvijek nikad dorečen. ...i opet je dan. ...isti kao jučer. ...i opet isti san. ...opet dan... opet sam. Spušta se tmina. ...u ljudskom srcu. Spušta se taština. ...nikad vidljiva na licu. ...i opet laž. ...ista kao jučer. ...i opet sam. ...star, a mlad. Spušta se isti dan Spušta se mrak sam ...i opet ...sam. ...i opet ...proklet.
Dark Sonja Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 kada sam procitala naslov, izgubila sam volju da citam dalje...
Alita Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 taj fazon... prva misao "opet isti goth shit "
Zagrivuk Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 E hvala ti, upravo vidjeh! Rekoh ja Ah da tema i pesmica, ili sta li je vec Pa aj da kazem da je bla truc.........
Helle Posted March 8, 2006 Author Report Posted March 8, 2006 Rekoh ja Ah da tema i pesmica, ili sta li je vec Pa aj da kazem da je bla truc......... Jel ti za ozbilj ocesH da popizdim pa da mi s razlogom zakucas ban! Jeli BRE!? Zaye8i stvar, nastoj da pricasH sta ti volja od sad tijeracu i ja po svom! Kad te dohvatim....bla bla, tuc tuc!
Blinded by Tear Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Zapazam, ili je bas tako, da se vas dvoje (Hellen i Blacky 213) cas volite, te mrzite, cas svadjate, te mirite.
wild cat Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 sori, al ne da je dosadna... pa neka.. nije mi svrha pisati klišeje
Helle Posted March 9, 2006 Author Report Posted March 9, 2006 pa neka.. nije mi svrha pisati klišeje PusHti ih, meni se basH svidjeo text! Nekako nadovezujuce....
Alita Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 pa neka.. nije mi svrha pisati klišeje errr... pa zato sto i jeste podosta klise i jeste dosadna no offense
Helle Posted March 21, 2006 Author Report Posted March 21, 2006 Ova tema je pretrpijela sve i svasHta vrijeme joj je.... Marko, slobodno se uhvati metle!
Recommended Posts