Bokee Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Ajde sad malo da cepidlacim: Cover-i su odvratni, a pogotovo logo Bloodbound. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 BTW... Ima li neko link za download Nosferatu? Nigde ne mogu da pronađem, prosto me čudi da ga ni na bunalti.com nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Trebalo mi je otprilike 3 klika http://rapidshare.com/files/9456172/Bloodb....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/9456553/Bloodb....part2.rar.html pass: www.mediaportal.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Svaka čast, veoma si brz i efikasan. Zahvaljujem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 do jaja! Svaki put kad dođem na ovu temu vidim da je osvanula neka informacija koja me oduševi! Oduševljen sam što se Urban Breed vratio, to im je veliki plus, mnogo mi bolje sa njim zvuče ! Smešno mi je što ću na cert ići verovatno samo zbog njih, pošto HF ne slušam nešto posebno... ali itekako vredi! Samo još da vidim za kintu... jel karta 1600 ili 2000? Na sajtu bilet servisa stoji 1600 a ja sam čuo da su poskupele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Posle par nedelja, zaključujem da je Book of the dead mnogo bolji od Nosferatu. Čak mi se i ovaj drugi pevač više sviđa od Urban Breed, ali dobro, stvar ukusa... Ne znam što je ovaj odlazio, voleo bih da njega čujem sad na koncertu, a ne Urbana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Michael Bormann je zver od pevača ali mu više leže hard rock melodic vode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 evo nove pesme "Take One": http://www.blisteringrecords.se/_global/do...BB_Take-One.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Ovo uopšte nije dosadašnji Bloodbound fazon. Kao da je neki metalcore bend u pitanju, jedino što se vokal razlikuje. Ako je ceo album takav, ne sviđa mi se kojim putem su krenuli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 ni meni, bas bzvz... ocekivao sam neku hit pesmu, zaraznu... ovo je bre pesma da popuni album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Meni je do jaja nova pesma, nema bre tu nikakvog metalcore-a Osvezavajuce je cuti Urban Breeda opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Evo malo informacija o novom albumu: http://www.metal-archives.com/release.php?id=228208 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Rifovi su tipičan metalcore fazon, što će reći loš thrash. Blage veze nema sa stilom po kome je Bloodbpund prepoznatljiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Pesma uopšte nije klasičan Bloodbound heavy, ali metalcore? Ne bih rekao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Samo ubaci takve vokale i neće se razlikovati od pesama tog stila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 I dalje bi bilo previše melodično za metalcore, though... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Pa metalcore i jeste melodičan, naročito kad su deonice sa emo pevanjem. Znaš ono, dva vokala, jedan se dere, drugi peva emo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 sad slusam Nosferatu album cim Princ kaze da je dobro nema da omane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja se pripremam da pazarim prva dva albuma na koncertu. Treći, kako je krenulo, verovatno neću, taman da uštedim malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 bilo bi lepo kada bi Frubi zamolio da smanje malo cene kao sto su ovi iz TN pitali i bilo je bas jeftino 1200 je bila majica a dux na raskopcavanje 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja ću morati da kupim Book of the dead. I verovatno ću uzeti i novi Hammerfall... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 kada i gde sviraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Za dve nedelje, u Beogradu, kao predgrupa HammerFall-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Čini mi se da je riknuo onaj link za tu novu pesmu, pa ako neko ima da postavi neki novi, baš me zanima na šta liči... mada ako je, kao što kažete, neki totalno drugačiji fazon od onog što su radili na prva dva albuma, ne znam koliko će mi se dopasti. Svejedno, ako može taj link ponovo... hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Čini mi se da je riknuo onaj link za tu novu pesmu, pa ako neko ima da postavi neki novi, baš me zanima na šta liči... mada ako je, kao što kažete, neki totalno drugačiji fazon od onog što su radili na prva dva albuma, ne znam koliko će mi se dopasti. Svejedno, ako može taj link ponovo... hvala. Here you are: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=117038 Pise ti tu da kliknes na 'this location' i eto ga. Inace, bas sam svratila na ovu temu da bih rekla kako sam skinula pesmu 'Tako One' sa novog albuma i mogu vam reci da je super! Edited April 1, 2009 by NatashaNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts