Bata Trokrilni Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 To poređenje uopšte nema smisla, jer se radi o totalno različitom fazonu muzike. Ako preferiraš prva dva albuma, slušaj, njih, ako preferiraš treći, slušaj njega, ali nemoj ih porediti. To bi bilo isto tako besmisleno, kao kad bi raspravljao o tome koji je bend bolji - Primal Fear ili Evergrey. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 добар је албум, само кад крену рефрени некако ми превише вуку на последња два Nocturnal Ritesa. Мислим, није то толко лоше, ал их и не издваја превише у односу на велики број слично оријентисаних шведских бендова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Realno lice na Tad Morose, sa tom mracnijom atmosferom. Ne znam ne mogu da kazem da je album nesto posebno originalan, ali je ultra zarazan, i vrhunski nadrkan. Album sa ogromnim mudima ja mu dao 8.75/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Ja mu povećavam ocenu na 9/10, što ga više slušam sve je zanimljiviji, i sve više prevazilazim početno razmišljanje da je bezveze što su se promenili. Samo nek nastave ovako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Bloodbound za mene više ne postoji. Prva dva albuma će biti upamćena i rado slušana. Uporediću to sa slučajem Crimson Glory, benda koji je bljesnuo na svoja prva dva albuma i onda iz ko zna kojih razloga srozao sebe na dno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
under_the_sky_soo_blue Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 OVaj novi album je dosta drugaciji od prva dva. Svidja mi se ali me nekako iznerviralo sto je pocetak "sweet dreams of madness" u CoB fazonu. Refreni su im odlicni ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Tek sad sam ga preslushala i album je jedno veliko sranje. Toliko o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTrooper6666 Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 http://www.soundguardian.com/soundguardian...oo-08.04.2009./ pročitaj te ovo...neka pojašnjenja oko stila i o imenu benda.... a nevezano da prokomentarišem albume.... nosferatu - savršeno book of the dead - moglo je i bolje.... tabula rasa - solidno sve u svemu - kvalitetan bend...gotivim ih.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Dobar bend skroz, opis albuma u postu iznad mog odgovara i mom misljenju, mozda je Tabula Rasa cak i vise od solidnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 nosferatu - savršeno book of the dead - moglo je i bolje.... tabula rasa - solidno Pa ako je Book of the dead "moglo je i bolje", onda je Tabula rasa "moglo je mnogo bolje". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Tabula Rasa je mnogo originalniji i zreliji album od Book Of The Dead. U tekstovima pogotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Odlican bend... Slusam ga od koncerta... imaju dobre pesme, Redak bend koji slusam a koji je da kazemo "satanisticki"... Ali stvarno imaju dobre pesme... Omiljene su mi: Behind The Moon, MetaL Monster itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 a koji je da kazemo "satanisticki"... Ma to je samo bila zajebancija na pocetku...Nisu oni satanisti...Tekstovi sa zadnjeg albuma nemaju veze sa satanizmom. Uostalom, koga je briga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Redak bend koji slusam a koji je da kazemo "satanisticki" Sigurno misliš da je i Slayer satanistički bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ma sve je to satanica metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Misliš Satanika Metalika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Tabula Rasa je mnogo originalniji i zreliji album od Book Of The Dead. U tekstovima pogotovo. Moze text da bude dobar koliko hocesh, ali ako mi se melodija ne svidja, ne mogu da slusham tu pesmu. Iskreno, nisam se udubljivala u textove sa Tabula Rasa, jer nije bilo pesme koja me je privukla... Mozda i ponovo preslusham, nekad u (dalekoj) buducnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Book of the dead je mnogo bolji!!! Da ne pricam da je jedan od mojih omiljenih pevaca Michael Bormann sa njima na tom albumu!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Meni se najviše sviđa Book of the dead, zato što mi je glas jako upečatljiv i originalan. Nosferatu je dobar album, ima par smornijih pesmica, ali mi u celini nije preterano zanimljiv. Tabula rasa je predobar album, samo nek nastave sa ovim stilom, biće dobro. I mada ne predsavlja ništa novo, pesme su ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Naravno da je upecatljiv!!! Bormann je kralj. Ko preslusa Zenov novi album ne moze a da ne prizna da je to sam vrh Rock muzike u svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Meni se povraca od glasa tog lika. Na Book Of The Dead ima dobrih pesama ali ne volim da ga slusam jer me nervira pevac. Dobro je sto se Urban Breed vratio. Tabula rasa je predobar album, samo nek nastave sa ovim stilom, biće dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ma to je samo bila zajebancija na pocetku...Nisu oni satanisti...Tekstovi sa zadnjeg albuma nemaju veze sa satanizmom. Uostalom, koga je briga Ma znam da nisu satanisti... a i realno bas me briga , pesme su im dobre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Book of the dead je toliko dobar upravo zahvaljujuci Bormannu koji je poznat kao izvrstan kompozitor. Cim je otisao iz benda osetila se neka praznina (mada je i dalje ok). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 zahvaljujuci Bormannu koji je poznat kao izvrstan kompozitor. Kakve to veze ima? On nije pisao pesme, vec gitarista i klavijaturista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Kakve to veze ima? On nije pisao pesme, vec gitarista i klavijaturista. Hahaha! Mislis? Znajuci Bormanna to je malo verovatno (mada ne i nemoguce). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts