Hudini Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Zar ti Ubij-ZAkolji 3povi nisu odawno prewazidjeni lol U vreme kad je ovaj EP izašao nisu bili prevaziđeni... Quote
White Man Posted October 31, 2007 Author Report Posted October 31, 2007 pa svi Opethovi omoti su stvarno genijalni i prelepi. a sto se tice onih "stripovskih" omota jedan od najdrazih mi je: Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ovaj me vazda oduševi ---------------------------------- -------------------------------- Quote
Vlladimir Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Bacite oko na omote Manilla Road-a, Cirith Ungol-a, Manegarm-a...da ne pominjem Manowar. Ali definitivni all time metal cover je King Of The Dead od Cirith Ungol. Quote
Grobodan Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Slazem se, Vladimire i dodajem One foot in hell istog benda. Quote
Josif Visarionovič Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Iako manje vise ne podnosim Darkthrone ovaj omot mi je jedan od najboljih Quote
Totamealand Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Nikada nisam čuo ovaj album, ali jako je interesantan omot. Quote
MissDickinson Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Omot najnovijeg singla Lordi: Quote
oʞɾoƃ Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Sve što je Necrolord ikad uradio je savršeno Quote
:matija Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 elvenking - scythe omot je odlican, al' album s druge strane.... Quote
Triad_1 Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 ne znam sa li je bilo vec (mrzi me da trazim) ali evo: Quote
Koma_ Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 http://www.popboks.com/img/albumi/soadhypnotize.jpg Lepo izgleda, dobar album, odlična grupa. Quote
Vlaja Buraz Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 ALI, FAKAT NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA SVE OVDJE PIŠE A NE PIŠE: MEGADETH - YOUTHANASIA NAJJAČI OMOT IKAD. Plus, ko iole zna engleski, da shvati igru riječima... Adresa: http://www.hughsyme.com/ - obavezno. Megadeth - Youthanasia Napokon istomišljenik. Elem, prekopavao sam po nekim diskovima sa kojekakvim podacima pa nađoh jednu sličicu koja mi se, svojevremeno, jako svidjela. Ovo bi trebalo da je omot za album Bronx Casket Company (goth metal projekat u kojem glavnu riječ vodi D.D. Verni iz benda Overkill), ili pak singl imena "Jesus Doesn't Live Here Anymore", stvarno ne znam, samo znam da je sličica odlična, u savršenom skladu sa imenom, jednostavno a efektno. Quote
HAVOC Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 najbolja grupa ikada ikadad!!!! (meni...) Ako ih niste nikad slushali.. MORATE! Goth instrumental! Al ne gothic metal nego bash GOTH! JJJJJJAAAAAAAAAAKKKKKOOOOOOO DDDDOOOOOOOOOOBBBBBBRRRRRRROOOOOOO!!!!!!!!!!! (evo trenutno ih slushamo!) Quote
Hudini Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Možda nisu najbolji, ali ih je radio najbolji rock dizajner svih vremena - Storm Thorgerson. Bruce Dickinson - Skunkworks Anthrax - Stomp 442 Dream Theater - Falling Into Infinity Za one koji ne znaju ko je Storm Thorgerson, evo još nekih njegovih radova: Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon Pink Floyd - The Division Bell Led Zeppelin - Houses Of The Holy The Nice - Elegy The Cranberries - Animal Instinct Ima još mnogo, mnogo toga, uključujući Petera Gabriela, Muse, The Almighty... Quote
זאבים Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 (edited) inache mi se wisse swidjaju trance omoti nego metalski lol Edited December 23, 2007 by luciDream Quote
enclave Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Ovaj od Sonate mi smesan, prosto nekako.... Quote
Recommended Posts