HUMAN Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Meni taj uvek bio najmanje omiljeni njihov cover, nekako nemaštovit 2 Quote
Miilos Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Da li si ti video omote za Domination, Heretic? Abominations of Desolation? Quote
HUMAN Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Abominations ne računam (EP), a ova dva mi deluju živopisnije Quote
obsessed by cruelty Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 covenant omot je sve Quote
Demon Seed Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Abominations ne računam (EP), a ova dva mi deluju živopisnije Sta EP? Quote
HUMAN Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Sta EP? Full length nije, šta cepidlačiš, demosi ajdee Quote
Grobodan Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 To jeste trebalo da bude njihov prvi album, nije bio izdat kad je snimljen, tako da ni demo ni EP ne moze biti nikako. Quote
HUMAN Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Pa možda je trebao biti, ali nije, evo pitaj Azagthotha Uostalom gotovo sve pesme sa njega su ponovo snimljene na narednim albumima Quote
Demon Seed Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Pa zvanicno je demo, EP nije svakako. A bend je odmah pokazao klasu samom cinjenicom da nisu bili zadovoljni finalnim produktom jedne '86. godine dok standard za takav metal i nije bio nesto bolji od standarda na Abominations, ako je i postojao. Zamenili mediocre elementa (smimpa je Browning ali da se ne zajebavamo) pa raspalili po sred picke kako dolikuje Di ga je black metal horns headbanger na mobile verziji sada kada je potreban Quote
HUMAN Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Ali zaista, mislim da niko, ali niko nema bolji debi (mada eto, mogao je biti drugi LP ), jebeno savršenstvo :blek: (evo ti blekčića dimone) Quote
obsessed by cruelty Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 u dm-u gotovo sigurno. tu su nedje jos prvi dismember i entombed Quote
Miilos Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Uostalom gotovo sve pesme sa njega su ponovo snimljene na narednim albumima Kao i sa Breeding the Spawn, pa je opet album. Uostalom, zar je bitno da li ga zovemo demo, EP ili album? 1 Quote
Demon Seed Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 Uostalom gotovo sve pesme sa njega su ponovo snimljene na narednim albumima Osim pesme Demon Seed Nije loše ispoštovao Angelcorpse to. tu su nedje jos prvi dismember i entombed Ni blizu po meni, ali ja nisam neki Šveđa, jbg. Kao i sa Breeding the Spawn, pa je opet album. Pretera ga sa poređenjem, Breeding the Spawn i sam bend ipak smatra albumom, a sve pesme osim naslovne su ponovo snimljene u ovoj reformiranoj eri... I ajd kaži da to nije da bi se kvalitetno popunilo malo prostora na novim albumima? To što kao pre dvaes godina nisu bili zadovoljni zvukom na BtS je samo izgovor. Abominations re-recordovi su svi bolji od originala, prvenstveno što se same svirke tiče... Izdanje je stvarno 'demo quality', produciro Vincent nogama. Quote
obsessed by cruelty Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 ma najbolji altars svakako, no meni su i ova dva uvek za malo iza kad je priča o najboljem dm debiju ja sam stari šveđa Quote
HUMAN Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 u dm-u gotovo sigurno. tu su nedje jos prvi dismember i entombed Kad se već nabraja, prvenci Immolationa i Suffocationa takodje prejaki, ali što kaže Dimon, jedan je Altarz Quote
Haos sam ja Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Doduse reissue je u pitanju ali svejedno prelep omot: Quote
Recommended Posts