Miilos Posted July 31 Report Posted July 31 Dok su bili dobri omoti bila je dobra i muzika otprilike... Quote
ANamelessGhoul Posted July 31 Report Posted July 31 (edited) On 7/26/2024 at 9:47 AM, Kumodraski Vo said: Koji je ovo bend i album ? EDIT ; Nasao Edited July 31 by ANamelessGhoul u 1 Quote
HUMAN Posted July 31 Report Posted July 31 10 minutes ago, Miilos said: Dok su bili dobri omoti bila je dobra i muzika otprilike... Sasvim solidni i novi, kako albumi tako i omoti, samo manje šareni i diabolični.. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted August 3 Report Posted August 3 (edited) Edited August 3 by Najtmerinjo Najgori Quote
Toki89 Posted September 8 Report Posted September 8 On 6/22/2024 at 10:41 AM, Dinarski Ratnik said: Kome god pokažem omot uspje nać nekog lika koga ostali nisu. Za sad smo našli Tom Araju (dirigent), Goluma (bubnjar skroz iza), Linka iz Zelde (plavokosi flautaš u zelenom), Beri Burton iz Resident Evil-a (saksofonac sa dugom kosom i bradom u prvom redu), Lucien Lašans iz Obliviona (violinista odma pored, u crnoj robulji), Baraka iz Mortal Kombata (zeleni ork koji se kezi, u sredini), Pol Balof (odma lijevo od Barake), Legolas (plavušan ispred Barake), Big Boss iz Metal Gear Solida (ork sa povezom preko desnog oka, na lijevoj strani u narandžastom svijetlu), Gragas iz lola (proćelav sa ogromnom kosom i brkovima, desna strana na granici sa plavim svijetlom), Majlk Majers (u plavom svijetlu odma iza Gragasa), Sub Zero (iza Majersa), Nindža Kornjače (iza Sub Zeroa) i jednog balroga (čuči kao gargojl iza ovih u plavom svijetlu) Ovaj što zeva pored harfe = Richard Ramirez 1 Quote
Haos sam ja Posted September 27 Report Posted September 27 Kakav će biti album nemam pojma, ali omot kida 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted October 1 Report Posted October 1 Najjače to što je Stalone jevrej (četvrt) Quote
Haos sam ja Posted October 29 Report Posted October 29 Dobri su omoti, šteta što je bend bezveze Quote
Recommended Posts