Hamsun Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 imaš pravo, nego mi prvi taj album pade na pamet... Quote
Angelystor Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Album cover painting by Peter Nicolai Arbo The Wild Hunt of Odin - (Åsgårdsreien), 1872, National Gallery, Oslo, Norway Quote
vudun Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Oops, pa ja to zaboravio da postujem moj omiljeni mJetal omot! Eve ga! Quote
RNA Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Још један од кандидата за најглупљи омот у историји. Quote
vudun Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Istina, najgori Slayer omot uz omot poslednjeg njihovog albuma. Znači shit na kvadrat! Pored Mastodona, kojeg postovah u prethodnom postu - ovo mi je drugi omiljeni omot: Quote
gavrosaurus Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 "Diabolus in Musica" лош омот или што каже модератор - кандидат за најглупљи омот? Елементарно непознавање Slayer-a као бенда и онога што тај омот представља а тај омот је суштинска ретроспектива њиховог рада што ме наводи на застрашујућу и непријатну помисао да тај бенд нико истински и не слуша а камоли чита. I want to - Invite you - Welcome you To my hate - To my scorn - To myself Saturate you - Infest you - Betray you Stimulate you - So eager for my lies For my lies...Lies Lies in the name of God Омот је музика и музика је омот. Но, чини се да сам се овде предуго задржао. Хвала. Поздрав и Свако добро. Quote
freya Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Meni se mnogo dopadaju omoti Katatonie. A od novijih,ovaj mi je zaokupirao paznju Quote
vudun Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Nisam njihov fan, ali ovaj omot je poprilično interesantan ... i mističan. Quote
RNA Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 "Diabolus in Musica" лош омот или што каже модератор - кандидат за најглупљи омот? Елементарно непознавање Slayer-a као бенда и онога што тај омот представља а тај омот је суштинска ретроспектива њиховог рада што ме наводи на застрашујућу и непријатну помисао да тај бенд нико истински и не слуша а камоли чита. Па, ја их не слушам много, јер их не волим претерано, а сви њихови омоти су ми збрда-здола. Једини стварно добар изузетак ког могу да се сетим је "Divine Intervention". Quote
Justin Case Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 ovo je moj omiljeni cover,cak sam video sliku coeka koji je istetovirao to preko celih ledja,neverovatna tetovaza,detaljna u boji,sjajno izgleda... http://www.truemetal.org/metalwallpaper/im...nforthedead.jpg Quote
vudun Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 najbolji!imam majicu ovu! Hehe ... obrni prethodnu stranu ( pri dnu ). Quote
vudun Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Tako nekako... Sem omota albuma 'Burnt Offerings' ... moglo se to mnogo bolje odraditi. Quote
_powerslave_ Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) MOĆ... Najbolji metal omot. Edited May 27, 2008 by power slave Quote
vudun Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Svakako nije metal ( omiljene metal omote sam nabrajao), ali ovaj mi je posebno drag: Quote
enclave Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Istina... ---------------------- evo jedan moj predlog ujedno i omiljen njihov album. ----------------------------------------------------------------------------------- Quote
vudun Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Meni je također ''Imedžinejšns...'' njihov omiljeni album, mada omot nešto i ne gotivim. Mnogo mi odskače taj žuti logo. Quote
Recommended Posts