Faustus Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Ovo su moji omiljeni... recimo... I naravno: Nisam nasla vecu. I svi su do jaja, ali ovaj mi je nekako najdrazi Quote
gadget Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 ovo je moj omiljeni cover,cak sam video sliku coeka koji je istetovirao to preko celih ledja,neverovatna tetovaza,detaljna u boji,sjajno izgleda... http://www.truemetal.org/metalwallpaper/im...nforthedead.jpg u al je dobar ovaj omot!!! carski!!!! Quote
Angelystor Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 U bre. Nisam pre vidjao ovaj cover, svidja mi se Jeidno shto se ova slova imena albuma uopshte ne uklapaju.. Quote
Geralt of Rivia Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 (edited) za sad najbolje sto sam video i cuo ove godine... Edited June 17, 2008 by Geralt of Rivia Quote
Vlladimir Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Jebeš ti ovakav omot,kad uzmeš običnu fotku,malo se poigraš sa efektima i ubaciš neku trulu pozadinu,i to pustiš kao cover. Jadno je rešenje. Ovo i dete može da napravi. Quote
Morphy Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 za sad najbolje sto sam video i cuo ove godine... Kakvo sranje od omota. Quote
lemmy sixx Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ovaj omot me je odusevio i pre nego sto je album izasao,i dan danas me jos uvek odusevljava. Quote
Vlladimir Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Ovaj omot me je odusevio i pre nego sto je album izasao,i dan danas me jos uvek odusevljava. Pa kad je radio Joe Patanjo. Mislim...koliko je samo omota za Motorhead odradio. Radio je i za ''Gates Of Utopia'' od Stormlorda. Čovek radi do jaja. Quote
SkullKrusheR Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Sve shto je radio Ed Repka. http://www.humandeath.de/Repka_Arts.htm Lik je genije! Quote
Sandman Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Ed je meni omiljeni ilustrator za (thrash) metal albume (naravno pored Dereka Riggsa) i uradio je omote za neke od mojih omiljenih albuma. Ima poseban dar za zombije i naravno Vica Rattleheada. Quote
RNA Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Последње што сам ја видео да је радио су омоти за Hexen и Pitiful Reign. Ригс је отишао у курац кад је почео да ради слике на компу. Quote
SkullKrusheR Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Omot za Hexen je preterano dobar. Quote
Sandman Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Ригс је отишао у курац кад је почео да ради слике на компу. To ono kad je radio omote za Stratovarius( ),Gamma Ray i slichno? Naravno da kad pomenem Riggsa mislim na stvari pre toga. Quote
White Man Posted July 27, 2008 Author Report Posted July 27, 2008 (edited) Jeste, mada ima i tu nekih finih primeraka kao npr. za Somewhere Out In Space od Gama Zraka. E, a šta mislite o ovim kul stripovskim omotima: Meni su oni nekako... kul Edited July 27, 2008 by Whiteman Quote
Sandman Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 I meni. Uvek sam za strip u bilo kom obliku. Quote
vudun Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Uh jeb'o te koja je ovo grupa, nikad čuo ?!? Mnogo mi se sviđa omot. Quote
White Man Posted July 27, 2008 Author Report Posted July 27, 2008 To su neki retro trešeri, dobri su, čeka se full length album. Moj osećaj za estetiku mi kaže da je ovo jedan od najboljih omota ikada. Inače, u velikom LP formatu izgleda pet puta bolje: Quote
SkullKrusheR Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 @ Vudu: Slusham ja Dr Livingdead vec neko vreme, nadjoh ih na spejsu pre jedno pola godine pa skinuh ova dva demo-a shto su izdali.. Oni su ti neki crossover thrash iz Shvedske. Na foru Municipal Waste-a. Najjacha pesma Kerry Burger King. Quote
SkullKrusheR Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Vec sam ga video negde, dobar je. Quote
RNA Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 (edited) To ono kad je radio omote za Stratovarius( ),Gamma Ray i slichno? Управо, мада је омот за "Infinite" међу бољима из те касније фазе. "Powerplant" је мноооого гадан. Једино би могао да прође "Blast From The Past". Jeste, mada ima i tu nekih finih primeraka kao npr. za Somewhere Out In Space od Gama Zraka. То је сјајан омот, али га није радио Ригс. Edited July 27, 2008 by RNA Quote
Recommended Posts