morbid god Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ima li neki dobar sajt sa skeniranim metal bukletima? Quote
Andrija Smith Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 http://cover-paradise.to/ Quote
Footog Qpoos Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 (edited) nije tema:"jaroslavovi omiljeni bendovi,vec najbolji omoti...svih nas"... vecinu omota sto si okacio je crtala/pravila/jebala/statijaznamsta retardirana devojcica... mozda su ti bendovi dobri,al su im omoti ocaj... mislim na ovu stranu konkretno... ovaj kat donekle ima nesto,al samo 2 komada,ostali krs... Edited December 7, 2010 by Trne-svetska mega faca Quote
Talvi Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Odnosno: http://img709.imageshack.us/img709/5376/kremlevskayadolinazakat.jpg Quote
Јарослав Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 nije tema:"jaroslavovi omiljeni bendovi,vec najbolji omoti...svih nas"... vecinu omota sto si okacio je crtala/pravila/jebala/statijaznamsta retardirana devojcica... mozda su ti bendovi dobri,al su im omoti ocaj... mislim na ovu stranu konkretno... ovaj kat donekle ima nesto,al samo 2 komada,ostali krs... па, јебем ли га, мени су Кат омоти генијални, а овај Ghost ме је одушевио, како албум тако и омот. Quote
Footog Qpoos Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 brate...ghost... ja kada pisam po snegu,bolji oblik napravim,skicu... Quote
Stolet Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 (edited) Jedan od najboljih albuma u skorijoj istoriji, malo mi je ipak izlizana fora sa krstacama Lud album, to stoji. Da ne spamujem, evo par favorita: Edited December 11, 2010 by Stolet 1 Quote
Talvi Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Ne znam jel' bilo ali super je: 3 1 Quote
Guest predsednik Tadić Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) Kad se samo setim koliko sam bio oduševljen u trenutku kada sam dobio ovaj original onda, od Mićunović dr Dragoljuba iz Zapadne Nemačke za svoj 24. rođendan. Edited December 12, 2010 by predsednik Tadić 1 Quote
Talvi Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Ja sam očekivao da je ovo tvoj omiljeni omot: Quote
Guest predsednik Tadić Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) Svako vreme nosi svoje breme, Cobijeva smrt je lepo zvučala 90-ih. Predskazujući omot, nažalost. Edited December 12, 2010 by predsednik Tadić Quote
Stolet Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Malo me iznenadio taj Insomnium, i muzicki i sto se covera tice. Zamracili se odjednom, posle serije albuma sa pesmama tipa Medeia, Song Of The Storm, niza neprimetnih plagijata necega sto je mnogo poznatije od Insomniuma, Across The Dark predstavlja pravi bum Insomniuma, cisto sumnjam da ce uspeti da ga nadmase. Mada, ko zna, mislim da ih Be'lakor stisnuo samo tako sa svojim Stone's Reach, zanima me koji ce od ova dva benda duze izdrzati u pravljenju tako dobrih albuma. Navijam za Be'lakor U to ime: Oba bez problema zasluzuju prisustvo na ovoj temi, ako vec nisu bili 2 1 Quote
Recommended Posts