PlanetHell Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 uh dobro je... taman da se opravimo od Theriona Quote
Amphitritê Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Hm, nisam listala ovu temu pa ne znam da li je neko ovo postavio, mada, pomislih da to nije losa ideja, zbog vas koji ih volite (stiglo mi na mail)... Velika Nagradna Igra Da bi smo vas malo vise zainteresovali da posjecujete nas sajt odlucili smo da za vas organizujemo jednu nagradnu igru! Pravila igre su krajnje jednostavna, naime u toku narednih 10-ak dana ce na forumu biti otvarana tema sa nazivom 'Nagradna Igra', clan foruma koji se prvi javi na tu temu dobija pravo na jednu od nagrada. A nagrade su: 1. Ulaznica za koncert Kamelot-a No.0001 2. Ulaznica za koncert HammerFall-a 3. Propusnica za kompletno takmicenje Metal Battle 4. Ulaznica za misteriozni koncert Jedini uslovi da ucestvujete u nagradnoj igri je da ste registrovan clan foruma i da imate preko 10 postova. Sve najbolje, Terra Nostra Promotions Team www.terranostra-promotions.com Quote
Elderane Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Da, samo sto je za Hammerfall vec dodjeljena. Sledeca je za Evergrey 001. Pozdrav! Quote
Shamandalie Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Ja sam pokusala da se uclanim na taj forum i odbijen mi je zahtev. Kako je to moguce? Quote
BeTeLgEuSe Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 I nije:) Jedino ako si upala bas u trenutku kada smo menjali forum:) Probaj ponovo, ne bi smelo da bude problema. Forum je 100% sredjen i bez bagova. To je ona fancy PLACENA varijanta, bez oglasa i sl. Pozdrav Quote
Bla Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Josh par set listi: Shpanija: The Black Halo Centre of the Universe The Edge of Paradise Shadow of the Uther Nights of Arabia Wander The Haunting Forever Soul Society Don´t you Cry - No más lágrimas Band intro III Ways to Epica Drum solo When the Lights are Down March of Mephisto - ENCORE ENCORE : Karma Epilogue Farewell I sa josh jedne svirke u New York-u Intro: Un Assassinio Molto Silenzioso The Black Halo Soul Society The Edge of Paradise Center of the Universe Nights of Arabia Abandoned Forever Keyboard Solo The Haunting Moonlight When The Lights Are Down Elizabeth (Part I, II & III) March of Mephisto Karma Drum Solo Farewell Curtain Call/Outro Da citiram Erica Cartmana "Sweeeeeet" Quote
PlanetHell Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ako budu svirali Wander ima da placem ko kisha Quote
°°Džoca°° Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Pridruzicu ti se U stvari ne, ja cu uz Forever Kamelot Quote
Shamandalie Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Don´t you Cry - No más lágrimas O Boze, pa ja cu tek uz ovo da placem! Quote
Guest Unkec Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Recitemi hocete li stvarno da placete, taman da ulozim pare u proizvodjace maramica Quote
Shamandalie Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Bolje stavi neke pare na neki tiket. Sta ima lose u tome, emocije treba pokazati a ne drzati u sebi. Kamelot je bend koji svojim tekstovima zaista moze u coveku da probudi najdublje emocije i natera na razmisljanje, pa zato ne vidim nista lose u tome ako za vreme ove pesme budemo u suzama...Uostalom, MEMENTO MORI, procitaj moj potpis.... Quote
°°Džoca°° Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Recitemi hocete li stvarno da placete, taman da ulozim pare u proizvodjace maramica Necu imati kad, od uzbudjenja Quote
Apeiron Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Plakati, nego sta! Ko se jos suza stidi Don't You Cry ne moze bez istih da prodje, mada bih se ubio kad bih cuo Silent Crying (od Conception) uzivo, ali za sada nista od toga, dok Khan i Ostby ne skapiraju da je vreme za fucking reunion! Quote
Elderane Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Pa, najbolje je da mu licno urucimo srpsku peticiju za reunion sa sve brojevima licnih karata! Quote
Zoll Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Uh, sviđaju mi se ove playliste iz Španije i NY-a... verujem da će i kod nas da bude prašenje Quote
The Wicker Man Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 i te kakvog...qq al ce da bidne mrtvih...i uplakanih....jedva cekam taj april...qq Quote
BeTeLgEuSe Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Uskoro SIRENJE nagradne igre na nasem forumu, sa dodatnim nagradama iznenadjena(pored besplatnih karata) za SVE koncerte u nasoj organizaciji... Quote
DieH@rd Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Extra! Cant Wait... Josh kad bi Simone dosla da mu pomogne oko The Haunting-a! Quote
Josif Visarionovič Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Pazi mozda cu i da idem,prvu pesmu koju sam cuo od njih je Nights Of Arabia i mnogo je obecavala tako da uveliko razmisljam da odem na koncert Quote
Killing Floor Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Dobra set lista, bice propast koncert meni je najbitnije da sviraju sto vise pesama sa Karme posto taj album obozavam... Quote
PlanetHell Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 gledao sam privju dvd-ja ima da bude jebachki Quote
Shamandalie Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ima li gde taj dvd da se kupi? Kada sam videla sta sve sadrzi, veoma je jasno da je vrlo J********* Quote
Recommended Posts