Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Na novom albumu mi smeta to što po prvi put na albumu Kamelota imam potrebu da preskačem (skipujem) neku pesmu ... to se nikada ranije nije desilo.

I moram reći da mi je album na par momenata ljigav i patetičan. Opet, sa druge strane, ima nekoliko extra pesama ... kao što ranije rekoh: kao da su požirili sa njegovim izlaskom i da je na brzinu dorađen

Posted
Na novom albumu mi smeta to što po prvi put na albumu Kamelota imam potrebu da preskačem (skipujem) neku pesmu ... to se nikada ranije nije desilo.

I moram reći da mi je album na par momenata ljigav i patetičan. Opet, sa druge strane, ima nekoliko extra pesama ... kao što ranije rekoh: kao da su požirili sa njegovim izlaskom i da je na brzinu dorađen

Slazem se da ima par pesama koje covek mora preskociti, ali ne treba biti preterano kritican, ne moze covek vecito imati toliko inspiracije, moraju da postoje i padovi, a zbog tih nekoliko extra pesmica od mene imaju 5 bambija :pivopije:

Posted (edited)

Just looked at the 2008 dates! WOW! Serbia will be happy :pivopije:

Tim (njihov menadzer,da se zna ;) )

Dajte ljudi,zar su vec bukirani :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Edited by EdenEcho
Posted

Sto se tice snimaka sa koncerta,oni ce biti dio jednog projekta,prave video za svaku pjesmu za albuma (kao neki mali film),kombinacija live snimaka i spotova kao Ghost Opera,5 je gotovo,5 ostalo :opusteno:

Posted

Samo je malo bzvz sto onda znaci da ce samo Moruning Star dobiti sansu da bude live,jer su ostale dobile svoje spotove. A dodaju Rule The Wolrd i Love You To Death na setlistu. A ko im radi ovo sve ? Patrick ili ICODE ?

Posted

Pa ako budu zeljeli da imaju struje koncertu, mislim da ce u obzir uzeti izvodjenje izvjesnog broja staih pjesama. Sto se mene tice ovaj zadnji album mogu citav odsvirati, sto naravno ne mijenja cinjnicu da ce se morati malo vratiti u proslost.

Posted

ne mora da znaci da ce svirati dosta novih, meni je iskreno svejedno, ali realno je ocekivati maks. 5 pesama sa novog albuma, sto znaci da ostaje jos dosta mesta za 10 starih pesama, plus ako dodaju jos malo na setlistu posto smo mi ipak srbi :)