Prisoner of Dreams Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 a ja, eto, i dalje mislim da su podbacili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 i meni se malo cini da su podbacili u ondosu na par prethodnih, ali su ipak Edenencho, Mourning Star i Ghost Opera odlicne pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Na novom albumu mi smeta to što po prvi put na albumu Kamelota imam potrebu da preskačem (skipujem) neku pesmu ... to se nikada ranije nije desilo. I moram reći da mi je album na par momenata ljigav i patetičan. Opet, sa druge strane, ima nekoliko extra pesama ... kao što ranije rekoh: kao da su požirili sa njegovim izlaskom i da je na brzinu dorađen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Na novom albumu mi smeta to što po prvi put na albumu Kamelota imam potrebu da preskačem (skipujem) neku pesmu ... to se nikada ranije nije desilo. I moram reći da mi je album na par momenata ljigav i patetičan. Opet, sa druge strane, ima nekoliko extra pesama ... kao što ranije rekoh: kao da su požirili sa njegovim izlaskom i da je na brzinu dorađen Slazem se da ima par pesama koje covek mora preskociti, ali ne treba biti preterano kritican, ne moze covek vecito imati toliko inspiracije, moraju da postoje i padovi, a zbog tih nekoliko extra pesmica od mene imaju 5 bambija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Nema padova, ceo album je savrsen, kao i svi ostali... Kamelot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Njah .... Ma obožavam i ja Kamelot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Just looked at the 2008 dates! WOW! Serbia will be happy Tim (njihov menadzer,da se zna ) Dajte ljudi,zar su vec bukirani :rockdevil: :rockdevil: Edited July 19, 2007 by EdenEcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Sve mi "mirise" na jos jedan Kamelot koncert naredne godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 I ja bih volio da ih vidim stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 I ja bih volio da ih vidim stvarno. I ja isto samo kad ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ko bi ga znao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazwsxe Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 rekli su ovi iz terra nostre da mozemo biti sigurni da ce doci ponovo u srbiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Mozda bi ih i doveli, ali imajuci u vidu nasu sadasnju orijentisanot ka nu metalu, tesko da ce nesto biti od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Dosta sa zezanjem, nego hocemo da cujemo datum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Sto se tice snimaka sa koncerta,oni ce biti dio jednog projekta,prave video za svaku pjesmu za albuma (kao neki mali film),kombinacija live snimaka i spotova kao Ghost Opera,5 je gotovo,5 ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Tacno tako. Ali postoji i druga mogucnost, ali ce sve zavistit od toga kako ce da srede zvuk sa koncerta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Samo je malo bzvz sto onda znaci da ce samo Moruning Star dobiti sansu da bude live,jer su ostale dobile svoje spotove. A dodaju Rule The Wolrd i Love You To Death na setlistu. A ko im radi ovo sve ? Patrick ili ICODE ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Nesto nacuh da dolaze u martu naredne godine, ali to jos nije nista zvanicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Zvanicno je da dolaze,samo nije zvanicno KADA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Ne znam koliko je zvanicno i da dolaze, ali znace se ubrzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Ne znam koliko je zvanicno i da dolaze, ali znace se ubrzo Pa ako je njihov menadzer to rekao,onda je zvanicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Da cujemo i domacu stranu. Nesto su mi zagonetni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Voleo bih da dodjem opet da vidim Kamelota, al nekako imam osecaj da ce sada da sviraju previse novijih pesama..a nisam neki fan tih.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Pa ako budu zeljeli da imaju struje koncertu, mislim da ce u obzir uzeti izvodjenje izvjesnog broja staih pjesama. Sto se mene tice ovaj zadnji album mogu citav odsvirati, sto naravno ne mijenja cinjnicu da ce se morati malo vratiti u proslost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazwsxe Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ne mora da znaci da ce svirati dosta novih, meni je iskreno svejedno, ali realno je ocekivati maks. 5 pesama sa novog albuma, sto znaci da ostaje jos dosta mesta za 10 starih pesama, plus ako dodaju jos malo na setlistu posto smo mi ipak srbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts