rhapsoad Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ma da prosli prateci vokal je bila vrlo talentovana devojka, koja peva i glumi, a uz to je bila i vrlo slatka ja sam za dogovor sa zenskim clanicama foruma, ako meni padne khan a nekoj od njih pevaljka ja sam za to da se zamenimo Quote
Tanya Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ma da prosli prateci vokal je bila vrlo talentovana devojka, koja peva i glumi, a uz to je bila i vrlo slatka ja sam za dogovor sa zenskim clanicama foruma, ako meni padne khan a nekoj od njih pevaljka ja sam za to da se zamenimo Eh sad ne znam bas... Ako je neka dobra cica... Quote
DBrave Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Dobro ne moras da nam je das, mozemo i samo da vas gledamo u akciji Quote
Tanya Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ja sam stidljivo devojche nishta od toga Quote
DBrave Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 E jel ste videli sto su na sajtu Kamelota stavili slike iz beograda, bas cool Srbija je najjaca zemlja!!! A smesno mi je samo sto stoji slika hotel MOSKVA, mislice stranci da smo iz Sovjetskog saveza ili tako nesto heheheh uf jos malo do certa !! Quote
rhapsoad Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 dobra cica ili khan? ja bih izabrao cicu, ako si i ti takvog misljenja mozemo da je podelimo, a onda cu na kraju da te pustim i sa khanom eh kada bi snimali i ovaj koncert...i delili publici snimke sa prethodnog Quote
lithium Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 da...KAD bi. hocje li dolaziti Simone opet sa njima, zna li se? Quote
rhapsoad Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 zato sto je bas super bilo kada se i ona pojavila na bini ako su tu i ona i prateci vokal vece su sanse da ce nesto zensko da ti padne u ruke sa bine Quote
DBrave Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 pa mozda, koliko se secam ona je riba od klavijaturiste pa mozda je lik vuce sa sobom na turneju ja bi je vuko sa sobom, to sigurno znam Quote
lithium Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 neshto ste pomeshali(: SImone Simons iz Epice, dolazi zbog The Haunting pesme....i bilo bi super kad bi opet dosla a ona druga cica shto je pevala pratece je zhena od klavijaturiste i verovatno cje je vucji sa sobom Quote
DBrave Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 ahaaaaaaaaa lol a dobro, i bolje sto ne pamtim takve stvari :) Quote
lithium Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 btw. Simone je dobra riba, a ova druga bash i nije xD citiram svog druga, ja nisam bash dobra osoba za takvu procenu, jer sam zensko xD Quote
DBrave Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 meni je ona druga bolja, jbg ukusi su razliciti Quote
rhapsoad Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 meni su obe slatke i obe odlicno pevaju sto je ipak mnogo vaznije... Quote
Shamandalie Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Posle otkazivanja Visono of Atlantis, nova podrska na turneji bice Forever Slave. Narode, Lady Angelica vam stize. Quote
DragonHeart Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Narode, Lady Angelica vam stize. Neka se cuvaju i cure, jer ona ima cudne sklonosti Quote
crusader84 Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) @Lithium Ako je ona što je pevala prateće žena klavijaturiste, onda je čovek bigamista, pošto mu je Simone riba... (100%, čitam metalske tabloide ) Edited January 25, 2008 by crusader84 Quote
DBrave Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 pa i ja sam tako rekao, ali me posle ispravljaju... mozda sam ipak bio u pravu Quote
PlanetHell Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Ona prateća vrištolina je valjda žena gitariste Quote
Tanya Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 (edited) Mislite na Mari Youngblood? Posto je Simone sa klavijaturistom koliko ja znam, Mari sigurno nije edit: nije zena nego sestra gitariste btw (ako se dobro secam, posto mi to nesto i nije bitno ) Edited January 26, 2008 by Tanya Quote
DBrave Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 omg ala smo opleli, ko da gledamo spansku seriju... znaci citam sad celu stranu i umirem :) Quote
Tanya Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Ja obicno pojma nemam ko s'kim kako i zasto Ali su mi na ovoj temi cini mi se to rekli i cudili se kako ja neznam da je Simone sa njim, pa sam zapamtila Meni je bitno da dobro zvuce, moze svaki da ima i po 5 zena i da ih sve dovedu na binu da nam pevaju, nece mi smetati (ako ok usklade glasove ) Quote
lithium Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 dziiiizs krajst. xD o chemu mi raspravljamo....okej, okej,daklem, ja sa chula da mu je ona pratecja zhena, al ako je simone, ok...al poenta je da bih volela da sviraju haunting xD Quote
*Nienna* Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Mislite na Mari Youngblood? Posto je Simone sa klavijaturistom koliko ja znam, Mari sigurno nije edit: nije zena nego sestra gitariste btw (ako se dobro secam, posto mi to nesto i nije bitno ) Ma ne ne,Mari je zena,ali ona (vise) ne ide sa njima na turneje (ona je "glumila" Elizabeth Bathory na DVD-u),Simone je sa klavijaturistom i jos jedna prateca pjevacica Elisabeth (pjevala Nights Of Arabia na DVD-u) je Khanova zena. A ova nova prateca je Anne-Cartin :) Eto sapunica ukratko :) Quote
Recommended Posts