.... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Jebem vas, okačite. Nemoj od mene da trazis to, leba ti, znas da se ja i ovako jedva snalazin na kompujteru! Dolaz' u PN pa cu ti narezem bre! Ajd' sta ti fali da skoknes? Quote
Tanya Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Meni je upload ocaj, kacila bih ja... Mada pogledaj po blogovima sigurno se pojavio vec i na rapidu Quote
AstralliS Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Nemoj od mene da trazis to, leba ti, znas da se ja i ovako jedva snalazin na kompujteru! Dolaz' u PN pa cu ti narezem bre! Ajd' sta ti fali da skoknes? Pa jes, skokni ti do mene... Da vidiš koliki je to skok. Meni je upload ocaj, kacila bih ja... Mada pogledaj po blogovima sigurno se pojavio vec i na rapidu Vrlo ste uslužni, mlada damo. Quote
.... Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pa jes, skokni ti do mene... Da vidiš koliki je to skok. Aj sad me podseti de zivis? Svilajnac bese? Quote
Tanya Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Pa rekla sam da necu da vam trazim linkove vise, jer me prozivate za pirateriju Quote
AstralliS Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Aj sad me podseti de zivis? Svilajnac bese? Kakav bre Sajlans, ja sam iz City of Surdulica. Pa rekla sam da necu da vam trazim linkove vise, jer me prozivate za pirateriju Ma to samo radi marketinga. Quote
DBrave Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 covece zabrinjavas me, ako ne umes da skines preko torrenta reci da ti objasnimo, ne znam zasto bi zajebavao nekoga da uplouduje to kad ce ti se skinuti za manje od pola sata... KOJI JE PROBLEM ??? Ako ti imas neke uvrnute principe ne vidim zasto bi neko gubio vreme zbog toga nista licno al stvarno mi nisi jasan Quote
EnKi Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) Znas kako, ljudi se radije cvrsto drze onoga sto im je poznato. Mislim, covek je mozda navikao samo na rapidshare (u vecini slucajeva sa njega se brze skida), ko ce se sad petljati sa torrentima, skidati program, mozda mu provajder ogranicava TORENTALSKI download......Mozda je i uplatio rapid pa k'o veli da se ne baci Kiddin' al' ozbiljno... Sporo bre ovo nesto, oko 40, samo jedan tracker, ovaj drugi crko U stvari, privatni je ccc Edited March 13, 2008 by EnKi Quote
DBrave Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 pa ne znam, ja bi mu uploadovao ali imam 64 upload to bi bas potrajalo, a i siguran sam da ce se uskoro pojaviti po blogovima... e sad ako nece da skida neka ceka a moze i original da kupi Quote
EnKi Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ma original se kupuje u svakom slucaju, ali ko ce cekati :-) Quote
AstralliS Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 covece zabrinjavas me, ako ne umes da skines preko torrenta reci da ti objasnimo, ne znam zasto bi zajebavao nekoga da uplouduje to kad ce ti se skinuti za manje od pola sata... KOJI JE PROBLEM ??? Ako ti imas neke uvrnute principe ne vidim zasto bi neko gubio vreme zbog toga nista licno al stvarno mi nisi jasan Objasniću ti jednom neke stvari. Znas kako, ljudi se radije cvrsto drze onoga sto im je poznato. Mislim, covek je mozda navikao samo na rapidshare (u vecini slucajeva sa njega se brze skida), ko ce se sad petljati sa torrentima, skidati program, mozda mu provajder ogranicava TORENTALSKI download......Mozda je i uplatio rapid pa k'o veli da se ne baci Kiddin' al' ozbiljno... Sporo bre ovo nesto, oko 40, samo jedan tracker, ovaj drugi crko U stvari, privatni je ccc pa ne znam, ja bi mu uploadovao ali imam 64 upload to bi bas potrajalo, a i siguran sam da ce se uskoro pojaviti po blogovima... e sad ako nece da skida neka ceka a moze i original da kupi Molićeš na kolenima da ti oproste. Nema veze... Quote
KinSlayer Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 I odem ja danas do SKCa da kupim kartu i zena na blagajni mi kaze: "Prodali smo sve sto smo imali danas, cekamo novu isporuku karata od organizatora.". Apel za organizatore: Karte u SKC, hitno! Quote
Elderane Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Donio sam vec. Ima karata, otidji opet. Quote
KinSlayer Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Oticicu sutra. E, a kad si doneo? Bas me interesuje... Koji sam baksuz kladim se da si doneo koji minut posle mog odlaska... Quote
The Wicker Man Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 znachi najeeezio sam se - predivan snimak i miii seee chujemooo! aaaaaaaaaaaaaaa Quote
DBrave Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 ja jedva cekam da vidim spot za Mementi Mori Quote
Elderane Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Oticicu sutra. E, a kad si doneo? Bas me interesuje... Koji sam baksuz kladim se da si doneo koji minut posle mog odlaska... Bukvalno! 10 minuta od kad su nestale Quote
WindrideR Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Ghost Opera - Second Coming @Elderane: Daj brate odgovori na PM vise. Quote
Saša Grbić Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 Snimak je predivan. Nadam se da će se moći kupiti i original. Meni dolazak visi o koncu, ali nastojaću da dođem. Quote
rhapsoad Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 zahvaljujem se na linkovima, redovno proveravam net za ovaj album i video sam torrent pre nekih nedelju dana ali pogledao sam samo prvu pesmu solitaire i mislim ja ma to je samo prvi disk... ali dobro skida se trenutno jedva cekam ovo da cujem Quote
KinSlayer Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Bukvalno! 10 minuta od kad su nestale Hahaha! Tacno sam znao! Ne verujem! Bas nemam srece... No, nebitno, uzeo sam kartu! Quote
Zoll Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Pojavio se spot za Rule the world na Kamelot official sajtu! Spot, inače, takođe sniman kod nas, kao i prethodna dva... po meni, još jedno vrhunsko ostvarenje, pogledajte ! Quote
Mia Tallica Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 I treba! Ovaj spot je bas dobar... malo je cudan, oni naduvani, ribe ovo ono:) :) A bice i jos Quote
lithium Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 koncert je za 17 dana. polaze mi suze od srecje vecj sad!!!!! Quote
Recommended Posts