crusader84 Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Solitaire Rule the World When the Lights Are Down Soul Society Descent of the Archangel Center of the Universe Abandoned The Human Stain Instrumental (with short bass and keys solos) / Drum Solo The Fourth Legacy The Haunting EdenEcho Keyboard Solo Forever ---- Ghost Opera Love You to Death Karma ---- March of Mephisto Quote
vegeta Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Hehe, pozdrav (bivsi) zemljak Kad si se vratio u SKC hitnim poslom mi smo jos malo cekali, pa shvatili da je krajnje vreme da hvatamo prevoz i magla...Ja sam jedva gledao od umora, a sebe nisam razumeo sta pricam koliko mi je stradao glas od urlanja... Jadan vozac busa, ko zna u kakvoj je nedodjiji zaglavio pa de si brate jbt ja otiso da soram vracam se tebe nema ni ortaka onog... posle je neki lik uzeo da objasnjava kako da izadje na auto put, valjda se nije zagubio! kako ste putovali? Hmm, pa ti si onda stajao iza mene Ona što te pitala je li to tvoje dole na podu kod nogu, ako se sjećaš, a to tvoj ranac bio jaooo neznam gde mi je glava sada ne secam se al cu se setiti Quote
WindrideR Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Danas, dok sam slusao album Fourth Legacy, razmisljao sam o tome kako bi isti zvucao da je na njemu pevao Mark Vanderbildt. I tada mi je palo na pamet da ja u stvari nemam pojma sta se desilo sa tim likon nakon sto je napustio bend (kao ni zasto je napustio). Malo sam pogledao po netu ali posto nisam mogao da nadjem neku opsirniju biografiju, batalio sam. Ima li nekog ovde ko malo bolje poznaje rane radove Kamelot-a od mene, da moze da mi (nama) pojasni ovu temu? Quote
Routasydän Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Hahah vidite ovo:Kamelot Kakvi retardi!!! A ovaj Shiblja je ultra mega giga slepac! Zbog ovakvih likova se ponekad stidim zbog toga sto slusam ovu muziku Quote
DBrave Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Danas, dok sam slusao album Fourth Legacy, razmisljao sam o tome kako bi isti zvucao da je na njemu pevao Mark Vanderbildt. I tada mi je palo na pamet da ja u stvari nemam pojma sta se desilo sa tim likon nakon sto je napustio bend (kao ni zasto je napustio). Malo sam pogledao po netu ali posto nisam mogao da nadjem neku opsirniju biografiju, batalio sam. Ima li nekog ovde ko malo bolje poznaje rane radove Kamelot-a od mene, da moze da mi (nama) pojasni ovu temu? i mene ovo bas zanima Quote
Divlji Tigar Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) O tom coveku se skoro ništa ne moze saznati. Postoji čak trač da je on ustvari Midnight. http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Vanderbilt Edited April 20, 2008 by Divlji Tigar Quote
DBrave Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 ako te ne mrzi postavi to pitanje na Kamelotovom forumu, siguran sam da ce neki fan znati vise Quote
EnKi Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ne verujem da je Midnight, ali bas slicno zvuce... Quote
Shamandalie Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jaoj, evo sad ja trazim po netu, ali o tom coveku zaista nista nema, prakticno nikakvih podataka, osim da je bio vokalista Kamelota u tom periodu. Ovakvi podaci me navode da posmislim na ono najgore- da li je on uopste medju zivima? Quote
*Nienna* Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) O tom coveku se skoro ništa ne moze saznati. Postoji čak trač da je on ustvari Midnight. http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Vanderbilt Mark nije Midnight (da ne bi bilo konfuzije),mrtav (valjda) nije,ali se ne bavi muzikom. Koliko ja znam,on je sam otisao iz Kamelota zbog licnih (porodicnih) problema,i to je to. Edited April 20, 2008 by *Nienna* Quote
Divlji Tigar Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) Prošle godine je opet napustio "Crimson Glory" i sada valjda raducka nešto. Edited April 20, 2008 by Divlji Tigar Quote
Divlji Tigar Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) Ne Midnight,nego mark :) E pa editovala si post. Edited April 20, 2008 by Divlji Tigar Quote
*Nienna* Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jesam naknadno,da ne bi bilo dalje konfuzije Mislila sam da Mark nije Midnight. A ovo sto znam,mislim da sam saznala na kamelot forumu,od nekih ljudi koji vec duze prate njihov rad. Quote
WindrideR Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Jaoj, evo sad ja trazim po netu, ali o tom coveku zaista nista nema, prakticno nikakvih podataka, osim da je bio vokalista Kamelota u tom periodu. Ovakvi podaci me navode da posmislim na ono najgore- da li je on uopste medju zivima? To je i meni palo na pamet. Zar je moguce da na netu ne moze nista da se nadje o coveku koji je snimio 2 albuma i bio originalni pevaca jednog veoma poznatog benda?! Mislim da cu stvarno postaviti isto pitanje na Kamelot forumu, da vidim sta ce tamo odgovoriti. Quote
vegeta Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Kakvi retardi!!! A ovaj Shiblja je ultra mega giga slepac! Zbog ovakvih likova se ponekad stidim zbog toga sto slusam ovu muziku ne znam sta se cimas, bas se vidi da se zestoko zezaju... Quote
cybo Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 ne znam sta se cimas, bas se vidi da se zestoko zezaju... Тој мики! баш тој! Страва је! Quote
_powerslave_ Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Kakvi retardi!!! A ovaj Shiblja je ultra mega giga slepac! Zbog ovakvih likova se ponekad stidim zbog toga sto slusam ovu muziku Shto je Shiblja slepac? Quote
_powerslave_ Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Pa ja znam samo za Shiblju, inache on je iz Shapca, al studira u Bg-u. Quote
Grobodan Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Jebote, bio disk a ja nisam video... dajem za njega Casey-jevu palicu i majicu natopljenu autenticnim znojem s koncerta. Quote
ProgressiveR Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Kakvi retardi!!! A ovaj Shiblja je ultra mega giga slepac! Zbog ovakvih likova se ponekad stidim zbog toga sto slusam ovu muziku E moj rode ... a zašto je čovek slepac? Poznaješ ga? Mogu samo da ti kažem da ej momak natprosečno inteligentan, kulturan i čovek širokih vidika, studira programiranje na RAF-u i jako je dobar u onome što radi. Jedno od najpošteniih i najneiskvarenijih bića koje sam sreo ... I da, moj jako dobar drug i prijatelj e sad ... ako ti ne možeš da skontaš da su se momci malo zezali, traži kvar na sebi Quote
Recommended Posts