Mita Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 cisto da ti napomenem da oficijanli Kamelot shop ne isporucuje u Srbiju ako meni ne verujes pitaj Sinod-Gojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 Hahaha kakav paradox, Official Kamelot Shop ne isporucuje u Srbiju, a devojka iz Srbije je official Kamelot shop model .... da nije smeshno bilo bi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) sad slusam Ghost Opera 2 znaci nemam reci za pubilu savrseno i sad mi dodje da zaplacem sto ih ranije nisam slusao :'( znaci ne znam ali ovo mi postaje sve omiljeniji bend smem da se usudim da to kazem Edited March 3, 2009 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Dobrodošao u klub Mito. Ne znam što ali već duže vreme najčešće (samo) njih slušam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 E ja ih odavno nisam slusao, mogao bih da pustim. Inace taj ghost opera 2, ja imam utisak da su smanjili publiku, posto smo mi kao publika stvarno bili glasni. Evo sta sam sacuovao sto je neko iz terra nostre napisao posle koncerta, pa ti proceni. "Ljudi sad sam dobio nevjerovatnu informaciju. Sinoc kad je bend presabirao utiske, za jednu stvar nisu mogli da vjeruju. Tonac im je prenio da je bend imao glasnocu od 103 db, a da je NAJBOLJA publika na cijelom svijetu pravila nevjerovatnih 108 db. Tonac koji je, bukvalno radio sve na ovom svijetu, kaze da to nikada u svom zivotu nije vidio." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Realno, dovoljno je bilo videti Khanovo lice tokom par pesama, covek je bio u fazonu 'WTF se deshava ovde' i onako blago zblanuto-srecna faca ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ma nema šta, najbolji smo!!! Kapiram da je i Firewind dosta doprineo tome, podgrejali su atmosferu valjano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ma ovo smo pricali za prvi koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) E ja ih odavno nisam slusao, mogao bih da pustim. Inace taj ghost opera 2, ja imam utisak da su smanjili publiku, posto smo mi kao publika stvarno bili glasni. Evo sta sam sacuovao sto je neko iz terra nostre napisao posle koncerta, pa ti proceni. "Ljudi sad sam dobio nevjerovatnu informaciju. Sinoc kad je bend presabirao utiske, za jednu stvar nisu mogli da vjeruju. Tonac im je prenio da je bend imao glasnocu od 103 db, a da je NAJBOLJA publika na cijelom svijetu pravila nevjerovatnih 108 db. Tonac koji je, bukvalno radio sve na ovom svijetu, kaze da to nikada u svom zivotu nije vidio." Aaa...pa, onda sam se ispalio hehehe... videh da je ovde pomenut Ghost Opera: Second coming, pa sam iz nekog ni meni nepoznatog razloga shvatio da se odnosilo na drugi cert... pogreši čovek hehehehe Edited March 6, 2009 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 sad slusam One Cold Winters Night savrseno izvodjenje je savrseno a sto se tice Goust opere dva publika 10+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybo Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА Edited April 1, 2009 by cybo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Prodas majicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Kul, svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА Jao, kako sve to cool izgleda! Svaka vam cast! Btw, bas sam se danas setila Kamelota, pocela da pevusim 'ne mogu da se setim koju' pesmicu. Mogla bi ih pustiti malo ovih dana. Ali, treba se zagrevati za HF/Sabaton/BloodBound. Kamelot ce da saceka malo. Edited April 1, 2009 by NatashaNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА Veoma lepo!! Zasluzeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ja sam juce pevusio "The Spell" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ali, treba se zagrevati za HF/Sabaton/BloodBound. Kamelot ce da saceka malo. Shta ti znachi to "treba se zagrevati"? Uchish pesme? Alexandria, Nights of Arabia i The fourth legacy extra pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 kada ukljucim Kamelot na shafl znaci nesto najlepse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА Stvarno svaka čast! Eh... ovakvu sam majicu hteo da uzmem posle drugog certa u Bg-u al nije bio broj, pa sam pazario onu sa bendom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ooo, cestitam ljudi, mnogo mi se svidja nagrada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Shta ti znachi to "treba se zagrevati"? Uchish pesme? Ne, nego preslusavam pesme koje vec znam (mada, naravno da ima i onih koje ne znam bas najbolje - pesme HF-a ne spadaju u tu grupu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 palice su extra!! Za koliko ih prodajes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Imam ja Casey-jevu palicu, ufatio na konceru Zar bi to neko kupio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts