Blitzwing Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Aaaaaaaa brate, 'oću ja palicu! Al' da ufatim. xD Sve što sam uhvatio je Glennova trzalica! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Glenovu ili Tibetsovu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА Jel' to i dvogled bio u kompletu? To kad odes na koncert da mozes da uzivas iz daljine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitzwing Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Glenovu ili Tibetsovu ? Glenovu. Sadašnjeg bassiste, onaj mali plavi debeli. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (mada, naravno da ima i onih koje ne znam bas najbolje - pesme HF-a ne spadaju u tu grupu). Ma, boze sachuvaj. Nisam ni sumnjala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ma, boze sachuvaj. Nisam ni sumnjala... Da, jako smesno. Uostalom, bas me i briga. Sad mi se podsmevajte na svakoj temi zbog toga sto volim HF i njihov novi album (ili zbog neceg treceg u vezi sa njima). Vau. To je jako smesno. No, nebitna stvar uopste. A i ovo je Kamelot tema, tako da necemo pricati o HF-u vise. Glenovu. Sadašnjeg bassiste, onaj mali plavi debeli. xD Pa obojica su nekako tog opisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Da, fora je što liče, mnogi nisu ni provalili da je na drugom koncertu u Beogradu svirao Sean. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 A i ovo je Kamelot tema, tako da necemo pricati o HF-u vise. Samo da te podsetim, ti si ih prva pomenula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) E super, no hard feelings devojke, ali ajde sad više nemojte o tome ovde, ako vam se diskutuje o HF-u, ima lepo tema, pa to premestite tamo, a ako bi da se svađate ili šta već, to može i preko pm-a. P.S. OVO MI JE 666. POST! Edited April 6, 2009 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ma ko se svadja, ja se samo zajebavam. To shto neki to shvataju ozbiljno, njihova stvar... Inache, pocheo je april, a Kamelot nece doci... Mislila sam se da su se navukli da dolaze aprilom kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Hahaha, majke mi. apriiilllll u beograaaadddduuuuuuuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Očekujem da se nakratko prekinuta tradicija nastavi već sledeće godine. Koliko vidim, već su najavili početak evropske turneje za mart 2010. u Tilburgu, dakle to je to, samo još da se oglase iz Terra Nostre sa detaljima ili bar potvrdom da će sigurno biti koncerta u aprilu 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 U, bilo bi extra! Moram da se pokrijem ushima, ali nisam ih chula nijednom... Treca sreca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Očekujem da se nakratko prekinuta tradicija nastavi već sledeće godine. Koliko vidim, već su najavili početak evropske turneje za mart 2010. u Tilburgu, dakle to je to, samo još da se oglase iz Terra Nostre sa detaljima ili bar potvrdom da će sigurno biti koncerta u aprilu 2010. Da i ja ocekujem sledeceg aprila sa novim albumom da dodju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ma ko se svadja, ja se samo zajebavam. To shto neki to shvataju ozbiljno, njihova stvar... Pa ti neki nisu bili sigurni da l' je sve to zezanje ili ne, al' dobro, sad su shvatili. A pa dobro, eto, jedan april prolazi bez njih, sledeceg ih ocekujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 april bez kamelota nije april al majke mi, vecj sam pochela da se navikavam. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Brzo ti prešlo u naviku Ja sam ih video oba puta i oba puta je bilo sjajno zaista, ali, iskreno, možda je i bolje što nisu i ovog aprila došli jer nisu ništa novo izdali i praktično bismo imali reprizu ili prvog ili drugog certa, tako da... doćiće oni opet, ne brinite ništa, samo nas puštaju da se još malo uželimo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuoLarips Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 e, a ima i onih koji su propustili oba puta... ko mi je kriv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Pa, bice prilike. Samo lagano. Kamelot svaki put dovodi vise i vise ljudi, onakvim koncertima se gradi status u nekoj zemlji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) e, a ima i onih koji su propustili oba puta... ko mi je kriv... Pa eto vidiš, biće prilike, ne brini ! Šteta jeste što si propustila ova dva, ali nadoknadićeš hehe ! Edited April 7, 2009 by Zoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuoLarips Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 nadam se.. A da je steta, steta je.. cula sam kako je bilo, pa mi je jos gore.. Al' dobro, sto kazete, nadoknadice se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 U pravu je zoll, verovatno mi dobili samo reprizu prethodna dva, tako da bolje da dodju sa novim materijalom. Meni licno drugi bolji od prvog kao celokupni dozivljaj (zbog firewinda), ali ako gledam samo nastup kamelota onda prvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Meni licno drugi bolji od prvog kao celokupni dozivljaj (zbog firewinda), ali ako gledam samo nastup kamelota onda prvi. Da, slažem se sa ovim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Ja sam bio na prvom i bilo je ok ali setlista je bila razocaravajuca. Jako malo pesama, gotovo nista, sa starih najboljih albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Pa sad... to jedino ako misliš na albume pre Khan-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts