Elderane Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Jebi ga, sta znam, meni je setlista bila vrh. Drugi put smo ih cak nagovorili da sviraju Fourth Legacy, pa opet bude bolja atmosfera na novijim stvarima. Jesmo mi stari fanovi najglasniji, ali novih je vise, sto se i sada na In Flamesu pokazalo Quote
:matija Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 ^ Slazem se 100%. Na drugom koncertu odlicna atmosfera na novim stvarima, ja ocekivao da cemo srusiti halu na fourth legacy, a ono zlatno slabije nego na "when the lights are down", "ghost opera" itd.. Quote
Stormlord Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Pa sad Zoll ako pogledas set listu sem 2-3 pesme sa karme i fourth-a nema nista. Sieges nije bio i njihova najbolja pesma Expedition, a da ne pricam o Rhy Din,Shadow Of Uther itd. Quote
Elderane Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Sieges vise nigdje ne sviraju. Nazalost, slazem se za taj album, ali ja sam matori fan, kao i ti. Vecina najvise voli Black Halo, i to je toliko ocigledno. Leti vrijeme. Quote
Apeiron Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Sieges vise nigdje ne sviraju. Nazalost, slazem se za taj album, ali ja sam matori fan, kao i ti. Vecina najvise voli Black Halo, i to je toliko ocigledno. Leti vrijeme. A tebi je od sada zabranjeno postovanje na ovoj temi, jer kad vidim tvoj post negde, uvek pomislim da ce poceti sa onim: Terra Nostra ponosno predstavlja...". Dakle ovde od sada samo kad bude najava Kamelot koncerta Leti vreme, dobro kazes. A novi fanovi vole nove albume, tako je to uvek, oni su se upoznavali sa tim bendom uz novije albume, padale su tu prve emocije, prvi poljupci, prvo rezanje mp3a devojci za rodjendan, prvi sex... Quote
Elderane Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Ziva istina. A to terranostra prestavlja ide za drugi neki april, ne brini, ovaj nece Quote
Zoll Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Pa sad Zoll ako pogledas set listu sem 2-3 pesme sa karme i fourth-a nema nista. Sieges nije bio i njihova najbolja pesma Expedition, a da ne pricam o Rhy Din,Shadow Of Uther itd. Da, u pravu si, meni su se malo "pobrkali lončići" nešto ! Za Fourth Legacy i Karma-u je i meni krivo što nisu više stvari svirali, al jbg, kapiram da kako vreme prolazi, tako će sve manje stvari sa tih starijih albuma svirati... osim naravno nekih neizostavnih hitova... uostalom, tako valjda i većina drugih bendova radi... Quote
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Realno, kad su počeli 4th Legacy na koncertu, veoma malo nas je krenulo da se gubi. Mislim da je čak i na pesmama sa novog albuma bila veća ludnica. Da su ostali u tom ranom fazonu, koncert bi im bio neki UG za najzaluđenije fanove, kao što je Circle II Circle npr, ne bi bilo ni govora o onoj ludnici u velikoj sali. Edited April 9, 2009 by crusader84 Quote
tuoLarips Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 sad sam bas ponovo preslusala skoro celu diskografiju.. sta znam, ima podjednako dobrih pesama i medju starijim i medju novijim albumima.. Quote
Elderane Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Da, u pravu si, meni su se malo "pobrkali lončići" nešto ! Za Fourth Legacy i Karma-u je i meni krivo što nisu više stvari svirali, al jbg, kapiram da kako vreme prolazi, tako će sve manje stvari sa tih starijih albuma svirati... osim naravno nekih neizostavnih hitova... uostalom, tako valjda i većina drugih bendova radi... Ma, prica nam je kao kod matorih Maiden fanova... Nista kao Paul Di'anno, sve je smece posle Powerslave (ili jos gore, posle Killers ) A ne kontamo kako je nekome ko se prvi put sreo sa Kamelotom, pa cuo Black Halo. Quote
Telcontar Posted April 9, 2009 Author Report Posted April 9, 2009 Ja bi se zadovoljio samo sa jednom `Shadow of Uther` sa tih starijih ... Ali meni ne smetaju ovakve set liste, volim ja 4th Legacy, ali volim i nove albume, tako da mogu da sviraju shta god hoce, meni ce biti super. Ako cemo vec u neki 'underground' eto neka bude Uther i Across the Highlands Quote
:matija Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Meni najvise od starijih nedostaju we are not separate i elizabeth. Quote
apocalypsetb Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 jel ono rekoste da je april mjesec kamelota? ubjedljivo najljepsi posao na svijetu organizacija koncerta ovog benda. bice... Quote
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 jel ono rekoste da je april mjesec kamelota? Da, da, april. Al' ovog aprila nista od Kamelota kod nas, ocekujemo ih sledece godine negde otprilike u ovo vreme. Quote
Laurelin Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) A sta se ono pricalo nesto za EXIT? Toga...nema? Edit: Zasto li sam pitala, kad znam odgovor... xD Edited April 9, 2009 by Laurelin Quote
Zoll Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Hmm... pa mislim da su to za EXIT bila samo nagađanja/predlozi, nikad to nije bilo nešto kao najavljeno ili šta već... Quote
AstralliS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Meni najvise od starijih nedostaju we are not separate i elizabeth. Nights of Arabia. Quote
Sandman Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Black Tower,Call Of Sea,Red Sands,Fourth Legacy i Nights Of Arabia su po meni najbolje Kamelot pesme. Ko se ne slaže je pozer. Quote
Mita Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Nights of Arabia. :rockdevil: ubedljivo inace Sejlormens Himn ili Sadov ov uter Quote
:matija Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Pa ja sam iskljucio night i fourth legacy, zato sto su ih vec svirali kod nas. Niste kul. Edited April 9, 2009 by Ash Quote
AstralliS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Ma šta ima veze što su svirali, kad su pesme fenomenalne. Sa onog "Expedition Live" albuma mogao bih "Nights of Arabia" da slušam milion puta i neće dosaditi, koliko samo predobro zvuči. Quote
:matija Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Meni sa tog live nikad ne moze we are not separate da dosadi, doduse to je samo bonus pesma, nije live snimljena. A sa dvd-ija elizabeth mogu da gledam po milion puta. edit: sa dominiona je troubled mind meni isto ekstra pesma Edited April 9, 2009 by Ash Quote
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Ajde i ja da se pridružim ovoj veseloj družini pominjanjem pesama koje ne vidim da je još neko pominjao. Rise and shine A-le-xandriaaa! Prva 2 albuma sam tako skoro slušao da uopšte ne mogu da se setim pesama , a sa Siege šta ono beše posebno do yaya, Millenium valjda, Irea... Fak, moraću da slušam ovih dana. Ma Karmu i 4th bih u fazonu cele. A mogao bih da iskopam i još koji bootleg, imam samo 3 komada, od toga samo 2 matora, ali + 2 Conceptiona doduše. (hails to Windrider što ih je iskopao ) Edited April 9, 2009 by crusader84 Quote
Recommended Posts