KinSlayer Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Jbt nisam do sad izvalio koliko Tony lici na Adam Sendlera, genijalno Sjajno! EDIT: I ja mislim da treba pobrisati sve ove gluposti... Edited August 9, 2009 by KinSlayer Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Зашто да се побришу? Потпуно је везано за тему и за бенд. Све је то део дискусије о бенду. Edited August 9, 2009 by Narsil Quote
Svart Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Treba obrisati prethodne 3-4 strane. A ovome dati tamno crni warn ako nastavi Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Не знам, за мене тема није тема ако свако добије ворн ако не прича искључиво о музици. Причали смо о теми везаној за изглед и то је ок. Али овај тамно црни ме одушевљава. Quote
NatashaNS Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Znate kako - Kamelot ima bar jedan kult album, SA to nazalost nema... Ne lupaj. Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ne lupaj. ала си му рекла.... Аргументуј то. Quote
NatashaNS Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Veci vic skoro nisam cuo... Kan je realno mnogo bolji pevac + mnogo bolje prica engleski, Toni bi trebalo da radi dosta na izgovoru (ovo vazi uopste za Fince). Izgled Tonija necu ni da komentarisem, evo jedne fotke: Tony cool izgleda. Koga briga za izgovor (ne kazem da nije bitno, al' nije od velike vaznosti), bitno je da covek ima divan glas, i da je dobar frontmen, a jeste. Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Тони има добар глас, да, али Кан има гласчину. Ја волим и један и други бенд, али кад бих на вагу ставио Сонату и Камелот... Edited August 9, 2009 by Narsil Quote
NatashaNS Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Sve je to stvar ukusa, znam, ali imas mnogo cudan ukus. Slusam i ja Sonatu, ali mnogo manje, jer MNOGO kaskaju za Kamelotom, nikad ih cak ne bih ni poredila da ih ti nisi spomenuo. Totalno drugaciji nivo. A Toni ne da kaska za Kanom, nego mu ne moze prici za kilometar Verujem da 99% ljudi koji prate karijeru oba benda od prvih albuma dele moje misljenje. Ovde se zavrsava moje ucestvovanje u ovoj raspravi. O ukusima definitivno ne vredi raspravljati. Da, definitivno ne vredi raspravljati, jer ne mozes ni ti reci nesto tipa "A Toni ne da kaska za Kanom, nego mu ne moze prici za kilometar". Mis'im, mozes, al' opet samo raspravljanje i nista drugo. Ja volim Kamelot, Sonatu obozavam. Khan ima jako mocan glas, Tony ima divnu boju glasa, obojica su jako dobri pevaci, i oba benda ima super pesme. To je to. Quote
KinSlayer Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ti si od sad na mojoj tamno crnoj listi. Quote
NatashaNS Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 ала си му рекла.... Аргументуј то. Pa pazi, ima Sonata kult album. To bi bila Ecliptica, koju mnogi ocenjuju kao jedna od najboljih power metal albuma. Zapravo, mislim da ja najmanje volim taj Sonatin album, al' nvm. To sad nema veze. Btw, sto se tice oblacenja, i Khan i Tony se oblace odlicno, samo svako na svoj nacin. Khan izgleda mocno, al' meni licno se Tonyjev stil jako svidja. Oba benda su sjajna (mada, ja Sonatu volim mnoooogo vise), svaki na svoj nacin. Quote
КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Вероватно сматрају да је ''тамно црна'', заправо, облик одвале...100% нису гледали адамс фамили xD Елем, ја см РЕКАО ШТА САМ ИМАО ДА КАЖЕМ на конту ОВЕ ТЕМЕ тако да ОДЈЕБ на КВАДРАТ по КУБНОМ КИЛОМЕТРУ! И престаните да пљујете Тонија. НЕмате појма. Edited August 9, 2009 by Onime no Kyo Quote
NatashaNS Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ti si od sad na mojoj tamno crnoj listi. Ja sam vec duze vreme na tvojoj tamno crnoj listi, cini mi se. I to iskljucivo zbog mog i tvog razlicitog misljenja o Sonati, jer ih ja obozavam, a ti vecito pises nesto tipa da su gej i tako to (aj dobro, ima ljudi koji ih vole pa se tako zezaju (mada, nema uopste razloga za to), al' ti nisi jedan od njih, koliko sam mogla da primetim). No, nvm. Kamelot tema. Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Не, не, ок је ова расправа, укључује Камелот тему, тако да је ок.. Наташа, ти причаш много субјективно. Соната је супер бенд, али објективно гледано, немају албум који може да се пореди са рецимо Кармом или Блек Хало. То је тако и ту нема шта да се прича. Кан има вокалчину. Не кажем ја да Тони нема гласчину, има, супер је све то, али оно што Кан извуче... Quote
KinSlayer Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ja sam vec duze vreme na tvojoj tamno crnoj listi, cini mi se. I to iskljucivo zbog mog i tvog razlicitog misljenja o Sonati, jer ih ja obozavam, a ti vecito pises nesto tipa da su gej i tako to (aj dobro, ima ljudi koji ih vole pa se tako zezaju (mada, nema uopste razloga za to), al' ti nisi jedan od njih, koliko sam mogla da primetim). No, nvm. Kamelot tema. Ma, jok, ja se samo zezam... Mada, po meni, Sonata ima stvarno gej imidz... Gotivim ih ja, naravno ne toliko kao ti. Icicu na koncert, mada ih u poslednje vreme ne slusam toliko... Slusao sam ih u srednjoj dosta. Mada, i Kamelot se ne secam kad sam poslednji put pustio, al' su mi bolji... Al' po strani subjektivnost - Kan je stvarno mnogo bolji pevac, gledano sa tehnicke strane. Quote
КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Како за кога. З мене лично Кан је ништа у поређењу с Тонијем, иако овај Кеба има мало неке едукације кроз школу опере. :] У сваком случају Бочели заједно с Брус Дикинсоном би се напио крви свима тако да... Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Тај Кеба је један од најбољих певача у металу. Quote
KinSlayer Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Како за кога. З мене лично Кан је ништа у поређењу с Тонијем, иако овај Кеба има мало неке едукације кроз школу опере. :] У сваком случају Бочели заједно с Брус Дикинсоном би се напио крви свима тако да... Ja sam rekao realno, objektivno, sa tehnicke strane. Mislim ti mozes da kazes i da je tebi licno Tommy Portimo bolji bubnjar od Portnoy-a, al' to bi bilo tek smesno... Quote
КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Тај Кеба је један од најбољих певача у металу. Не мешај поп-метал и метал ;] па те нећу дирати. Елем, воила. У знак помирења. Иш! http://www.youtube.com/watch?v=FMRzEw1ErT0 4:40, миддаФинга. Edited August 9, 2009 by Onime no Kyo Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Не мешај поп-метал и метал ;] па те нећу дирати. :):) Е, сине, сине... Quote
*memento mori* Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Hahahahahahahahahahahaha, ovaj Onime no Kyo je bash zabavan lik. Quote
*memento mori* Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ali koliki je to trud ulozen da se popljuje jedan bend... Ma svaka chast Quote
Recommended Posts