Angelystor Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 ^Da l' ti znas sta 'oces uopste? Sad odgledao par snimaka, Fabio je Khan umesto Khana, pa i vise. Majstorski odradio. Dajte samo ako ima neki link za Karmu, ja ne nadjo'... Quote
Talvi Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Hahahahahah, umro sam na ovaj Mitin post. Quote
Shamandalie Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 ΜΟΖΔΑ ΣΑΜ ΤΕΣΚΑ ΣΡΨΑ ΜΟΡΑΛΑ ΔΑ ΠΡΙΖΝΑΜ ΑΛΙ ΤΟ ΞΕ ΤΟ. Ух, ај српским словима: можда сам тешка срца морала да приѕнам, али овај Фабио ѕвучи одлично! Чекамо снимке иѕ Буеонс Аиреса! 1 Quote
Mita Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Pa voleo bih da se Roj vrati,ali ako se to ne desi necu biti nezadovoljan ako ga Fabio zameni. 2 Quote
Narsil Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 У том тренутку Камелот за мене умире, а почиње бенд са члановима + новим певачем. 2 2 Quote
Night Prowler Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 01. Rule The World 02. 03. The Great Pandemonium 04. The Human Stain 05. 06. 07. A Sailorman's Hymn 08. 09. Keyboard Solo 10. 11. EdenEcho 12. Necropolis 13. Drum Solo 14. - Bass Solo 15. 16. Don't You Cry 17. March Of Mephisto Imaju svi klipovi sem soloa (mrzelo me da stavljam) i Necropolis (nema jos snimaka) Quote
Tanya Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Za mene to vise nije Kamelot. Novi bend sa istim pesmama. Sumnjam da cu pratiti nove albume. 2 2 Quote
NatashaNS Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Ja sam tek sad čula snimak Don't you cry sa Fabiom. Zaista je prelepo to otpevao. Quote
Gruja Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Meni je Khan jedan od najboljih vokala u muzici, ali kad vec ne zeli/moze da bude u kamelotu, bend mora da nastavi dalje. Fabio je legenda i savrseno se uklopio, i meni ponekad zasmeta njegov "vibrirajuci" glas, ali jednostavno kad vidim i cujem kako sad zvuci kamelot na ovoj turneji, dodje mi neki osmeh na lice. Videcemo ako Fabio ostane za stalno i bude neki album s njim, da li ce bend da napravi bolje stvari, jer mi poslednji album nije bas legao. Quote
Night Prowler Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Kamelot je nastao bez Khana, a nastavice i posle njega. Kad bih znao da Fabio moze da balansira Rhapsody i Kamelot tako da ni jedan ni drugi bend ne ispasta, odmah bih prihvatio da bude u Kamelotu za stalno. 1 Quote
Svart Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 i meni ponekad zasmeta njegov "vibrirajuci" glas Meni to konstantno smeta Quote
Shamandalie Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Evo malo atmosfere iz Argentine, stadion Velez Sarsfilda: http://www.youtube.com/watch?v=m2FbRzwNFBs 1 Quote
Narsil Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Kamelot je nastao bez Khana, a nastavice i posle njega. Kad bih znao da Fabio moze da balansira Rhapsody i Kamelot tako da ni jedan ni drugi bend ne ispasta, odmah bih prihvatio da bude u Kamelotu za stalno. Зар Камелот не испашта довољно одласком Кана? 1 1 Quote
AstralliS Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Kan da se okupi sa Tore Ostbyjem i ekipom i da ponovo aktiviraju Conception 2 Quote
*memento mori* Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Kamelot je nastao bez Khana, a nastavice i posle njega. Jeste nastao bez Khana, ali budi realan - koliko cesto si slusao Eternity i Dominion? Inace, ovo me podseca na Nightwish dramu u nesto blazem obliku. Quote
ErliK Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Realno ja sam Eternity i Dominion slušao dosta kada je za to bilo vreme i sigurno mnogo više nego poslednje radove sa Khanom. Ne vredi Kamelotu ni Khan ako naprave bezveze album... Quote
truliandedzombileš! Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Meni je novi album sasvim prijatan za slušanje, bolje i to nego da kopiraju stara izdanja, tako da gubim bend koji mi je i dalje zanimljiv.... Mislim, Kamelot bez Khana mi je pet puta jači besmisao nego Iced Earth bez Barlowa. 1 1 Quote
METAL Man Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Dobro zvuce ove live stvari. mozda je malo visok vokal, ali vidi se utisak njegovog benda. Bilo bi zanimljivo cuti album sa njim, mozda ce on da unese neke nove primese, posto je onaj gost opera totalno sranje.. Quote
Guest HEFEST Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Zadnja dva albuma Kamelot je skroz usrao pa se Kan mozda sam sebi smucio. Nekada je muzika imala energiju, a sada samo neko crnilo i bas je bezveze. Nema vise onih veselih melodijica i razigranog ritma. Sada je sve stopljeno u neku papazjaniju i ja to ne merem slusati. Takodje meni su Eternity i Dominion bolji od ova dva zadnja albuma i slusam ih i dan danas neki put. Quote
NatashaNS Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 (edited) Ja sad malo da skrenem s ove teme - jeste li skontali da se Oli ošišao? ^^ Kontam da se ošišao pre 100 godina, ali da ja nisam bila upućena. xD Fino mu ovako stoji. ^^ Edited April 11, 2011 by NatashaNS Quote
Shamandalie Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Vidim da odavno niko nista ne pise, pa rekoh da vas pita, da li neko planira da ide na koncert u Budimpestu 3. maja? 1 Quote
Shamandalie Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Khan je definitivno napustio Kamelot: http://www.kamelotchile.cl/2011/04/oficial-roy-khan-deja-definitivamente-a-kamelot/ 1 Quote
Recommended Posts