Jump to content

Recommended Posts

Posted

^Da l' ti znas sta 'oces uopste?

Sad odgledao par snimaka, Fabio je Khan umesto Khana, pa i vise. Majstorski odradio. Dajte samo ako ima neki link za Karmu, ja ne nadjo'...

Posted

ΜΟΖΔΑ ΣΑΜ ΤΕΣΚΑ ΣΡΨΑ ΜΟΡΑΛΑ ΔΑ ΠΡΙΖΝΑΜ ΑΛΙ ΤΟ ΞΕ ΤΟ.

Ух, ај српским словима: можда сам тешка срца морала да приѕнам, али овај Фабио ѕвучи одлично! Чекамо снимке иѕ Буеонс Аиреса!

• Downvote 1
Posted

У том тренутку Камелот за мене умире, а почиње бенд са члановима + новим певачем.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Meni je Khan jedan od najboljih vokala u muzici, ali kad vec ne zeli/moze da bude u kamelotu, bend mora da nastavi dalje. Fabio je legenda i savrseno se uklopio, i meni ponekad zasmeta njegov "vibrirajuci" glas, ali jednostavno kad vidim i cujem kako sad zvuci kamelot na ovoj turneji, dodje mi neki osmeh na lice. Videcemo ako Fabio ostane za stalno i bude neki album s njim, da li ce bend da napravi bolje stvari, jer mi poslednji album nije bas legao.

Posted

Kamelot je nastao bez Khana, a nastavice i posle njega. Kad bih znao da Fabio moze da balansira Rhapsody i Kamelot tako da ni jedan ni drugi bend ne ispasta, odmah bih prihvatio da bude u Kamelotu za stalno.

• Upvote 1
Posted

Kamelot je nastao bez Khana, a nastavice i posle njega. Kad bih znao da Fabio moze da balansira Rhapsody i Kamelot tako da ni jedan ni drugi bend ne ispasta, odmah bih prihvatio da bude u Kamelotu za stalno.

Зар Камелот не испашта довољно одласком Кана?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kamelot je nastao bez Khana, a nastavice i posle njega.

Jeste nastao bez Khana, ali budi realan - koliko cesto si slusao Eternity i Dominion?

Inace, ovo me podseca na Nightwish dramu u nesto blazem obliku.

Posted

Realno ja sam Eternity i Dominion slušao dosta kada je za to bilo vreme i sigurno mnogo više nego poslednje radove sa Khanom. Ne vredi Kamelotu ni Khan ako naprave bezveze album...

Posted

Dobro zvuce ove live stvari. mozda je malo visok vokal, ali vidi se utisak njegovog benda. Bilo bi zanimljivo cuti album sa njim, mozda ce on da unese neke nove primese, posto je onaj gost opera totalno sranje..

Guest HEFEST
Posted

Zadnja dva albuma Kamelot je skroz usrao pa se Kan mozda sam sebi smucio. Nekada je muzika imala energiju, a sada samo neko crnilo i bas je bezveze. Nema vise onih veselih melodijica i razigranog ritma. Sada je sve stopljeno u neku papazjaniju i ja to ne merem slusati.

Takodje meni su Eternity i Dominion bolji od ova dva zadnja albuma i slusam ih i dan danas neki put.

Posted (edited)

Ja sad malo da skrenem s ove teme - jeste li skontali da se Oli ošišao? ^^

Kontam da se ošišao pre 100 godina, ali da ja nisam bila upućena. xD Fino mu ovako stoji. ^^

Edited by NatashaNS
  • 2 weeks later...