StarbreakeR Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imas_pljugu? Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Idi u picku materinu... Puko je lik skroz... U rangu sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Kenjate previse, to sto se covjek povukao iz metala i sto se okrenuo crkvi, vjeri, crkvenom horu, cemu vec, i sto mi sada patimo sto vise nece pjevati, ne mora da znaci da je pukao, a i mi to nikako ne mozemo znati na osnovu jedne slike i par priloga sa blabbermoutha.. Covjek je mozda nasao svoj mir i boli ga ona stvar za Kamelot i metal.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Ja razumem coveka. Sigurno je imao iskustvo slicno mom koje ga je nateralo da pokusa da se priblizi bogu. I ja bih to radio kada bih znao koju religiju da forsiram. Danas je inace 3 godine od moje tragedije. Mada opet mislim da se njemu nije svidjala ona mracna atmosfera na albumuima pa ga je bas boleo kurac sto odlazi iz benda. P.S. Ne opravdavam doduse ovaj novi friz. Koji mu je ovo stil? Walter White? Gleda Breaking Bad? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Ovaj bend ne treba se zove Kamelot,nego porodićna manufaktura Tomasa Jangblada. Gore je bre od ovih naših što pola zapošljavaju preko veze.cela familija u kamelotu...id u kurac. A gledo sam kod nekih mojih ortaka,latetnih pedera koji imaju orginal kamelote,sve neke pederske slike u onim knjižicama,samo što jedan drugog ne naguze. sve neki ''mnogo sam hot'' pozeraji, i svaka stojeća poza im je u fazonu ''ćekamo zlatno tuširanje''. Meni jedino što valja od njih su onaj ljubicasti album sa onom guzatom plavušom i onaj s onom što joj svetle nešto oći dok se hvata za minđu. to brate može da se sluša,ono ostalo...sve neka kuknjava...prenemaganje,izdrkavanje gitara...taj tomas jangblad ni kurca od gitariste.da nema onih klavijatura,ko bi i i uzimo ovaj bend za ozbiljno. onaj album,sa krunom na tronu,tu ima ona pesma milenijum,to mi valja,a ostalo,ko da te neko nazvo na telefon i poćo ti gudi album u slušalicu a ti telefon baciš u wc šolju,a on i dalje gudi.tako meni taj album zvući. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Uboo si ga po sred srede za Siege Perilous, kao i za The Fourth Legacy i Karmu. +ić Edited December 26, 2013 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ja cu zauvek da tvrdim da su paeth/miro kombinacija koja je probila kamelot. ne youngblood ni khan. siege perilous dobro to prikazuje. tu je khan i ima dve dobre pesme. tek kad ulete aranzmani i produkcija paetha i miro, tu tek krenu da lice na ozbiljan, svetski bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 JA cu uvek stajati iza toga da je Siege perilous bolji od zadnja 3,5 Kamelot albuma. Imao je dusu. Oni koji kazu drugacije nisu ozbiljnije poslusali album. Na stranu to sto je izdat na moj rodjendan 1998. godine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Novi album u maju : http://www.kamelot.com/site/news/kamelot-announce-release-date-for-new-album-haven-artwork-and-track-listing-revealed/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 24, 2015 Author Report Share Posted February 24, 2015 ja cu zauvek da tvrdim da su paeth/miro kombinacija koja je probila kamelot. ne youngblood ni khan. siege perilous dobro to prikazuje. tu je khan i ima dve dobre pesme. tek kad ulete aranzmani i produkcija paetha i miro, tu tek krenu da lice na ozbiljan, svetski bend. + 1 paeth je generalno u to vreme imao možda i najbolju produkciju u Evropi, barem za taj neki zvuk ako mene pitaš. Odgovaram na post posle 2 godine hahahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 ruznog li omota .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 Waiting for Oliver to show up! — at Skadarlija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Dobra majica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 jebeš ove pedere,od svih pesama što imaju,ćovek jedva dva albuma da valja da skrpi.na sta liće ko manekeni,ćudi me da im cedeji nisu oblepljeni etiketama dolće i gabana,kluz,beko,nike patike.i jadan ovaj dećko što peva umesto khana.protraćet talenat. a videćete,za jedno des godina kad izađe u javnost,prićaće kako ga šon tibet krljo u bulju.što bi i vratili nekog propalog basistu od pre trijest godina,nego da ispituje analno nove regrute.da ih taslaći.a ovaj tom jangblud,katastrofa od gitariste.zele lipovaća za njega je mocart. novi album ima bude teže govno no prošli.a i prošli je. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 evo nove, klasican Kamelot ali nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 blargh bljutavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 nista. vise simfonije od gitara i refren koji ide odmah u zaborav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Ovako nešto se tražilo, super 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 (edited) Nisam ni slušao pesmu, a po komentarima sam znao da će ti se dopasti Edited April 1, 2015 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 grob poznat po svom soft spotu za bendove koje je voleo kao mladi metalac. jedino da snime neki metalcore album pa da se protivi, ovako ce ih voleti koliko god dosadnih reciklaza izbacili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Meni se legitimno sviđa recimo Kamelot, imam prošli na originalu i često ga slušam, nemoj tako. :/ Bolje i metalcore nego entombedcore da snime! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 ja bukvalno zaboravljam da ovo nije Khan kako ga lik skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Ovo je još "gore" skidanje nego što Stu radi u IE. Stu se bar trudi malo svojih fazona da ubaci, ovaj bukvalno 1-1 kopira. Meni se isto prošli sviđa, Solitaire najveći hit još od Epica dana, ali mi ovo tako dosadno da to nema smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 jbg to skidanje nije do njega, 100 posto sam siguran da to youngblood forsira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts