StarbreakeR Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Jea, da je hteo da odstupi od šablona zaposlio bi Fabia da radi tezgu Quote
azal Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 trebao je realno ovog lika da uzme i da pusti tommy da nastavi sa Seventh Wonderom Quote
StarbreakeR Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) Mene bi bilo sramota da toliko kopiram nekoga Edited April 2, 2015 by StarbreakeR Quote
Berliner Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) a glas je dosta nisko u miksu za ovako pop pesmu...nece da potenciraju vokale jer ih je kapiram malo blam kako je gej ispalo sa tim kopiranjem nego su napucali klavijature kao bitna je muzika. kakav low point kakvo smecarenje. Edited April 2, 2015 by Čarli Quote
Grobodan Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 a glas je dosta nisko u miksu za ovako pop pesmu...nece da potenciraju vokale jer ih je kapiram malo blam kako je gej ispalo sa tim kopiranjem nego su napucali klavijature kao bitna je muzika. kakav low point kakvo smecarenje. Pa uvek su im kljave bile visoko u miksu. De si Vudu, šta ima? 2 Quote
Berliner Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 ^ali sa nekim aranzmanskim razlogom a ne ovo sveopste utapanje u stringovima Quote
Grobodan Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Dobro je što slušate ovako preko kurca na netu i niste primetili da mnogo liči ova pesma pesma na Sanctimony Quote
azal Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 sacrimony? ta pesma je imala hiljadu puta bolji refren Quote
azal Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 da nema glupih zenskih vokala, ta bi pesma bas dobra bila Quote
Berliner Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 kapiram da mi ne bi toliko smetali da se mi ne evociraju one degenericne scene i traumaticno losu glumu u spotu Quote
ShinigamY Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Slazem se, kao i produkcija. Spot mi je kao interesantan, ali previse je mutan da se izrazim i motion blur na sve strane ... Osrednje sve. Quote
Grobodan Posted April 26, 2015 Report Posted April 26, 2015 Jebem mu mater mnogo slabiji album od prethodnika na prvu :/ ove dve što izbaciše ubedljivo najbolje, mnogo forsiraju neki moderni mid tempo i smorenu atmosferu. Slušaću još ali je očigledno stanje na početku još. Quote
azal Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 ako je insomnia bolja pesma od ostalih zali boze Quote
Grobodan Posted April 29, 2015 Report Posted April 29, 2015 Malo sam ga prerano disovao, nije baš toliko loš ali jeste slabiji od Silverthorn. Quote
Kumodraski Vo Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 http://www.mediaboom.org/427796-kamelot-haven-2015.html Quote
Angelystor Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Koja retreading usiljena dosada od albuma. 1 Quote
Runner Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Kakav mediokritetski rip-off onog Kamelota od prije desetak godina je ovaj novi album. Poslusao sam ga dvaput prije nekog vremena i evo veceras da utvrdim gradivo, ali dzabe, ne drzi vodu. Bukvalno se zapitam kome sviraju ovakvu muziku. Armiji od pedesetak die-hard fanova na zemaljskoj kugli koji ce po inerciji da kupe album? Jasno mi je kad veliki mejnstrim bendovi izbace los album, oni barem ne moraju da puno brinu za tiraz, ali bendovi ovog ranga... Quote
Grobodan Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 4 real, imam ga na fonu i znam ga napamet, preslisaces me ako mi ne verujes! Quote
Recommended Posts