Grobodan Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=v8MqvUeDqL4 It's time to step into the dystopic and psychological world of The Shadow Theory. Kamelot returns with a dystopian inspired vision of the future for the song "Phantom Divine". In the not too distant future, our memories and thoughts will be extracted and transferred to synthetic AI. Our carbon based bodies will no longer be needed and eventually discarded. On "Phantom Divine" we explore this vision of a world where we are replaced by AI. Welcome to the Shadow Industries Transference Division...Welcome to the Phantom Divine (Shadow Empire)! Ovo apsolutni ripof serije Altered Carbon koju gledam atm 1 Quote
Angelystor Posted April 30, 2018 Report Posted April 30, 2018 Bolji album nego prošli mnogo, mnogo. Opet, nije za više od 6.5-7/10 generalni utisak, ali kad ga ubodu na određenim mestima - "Ravenlight", "Burns To Embrace" - baš ga ubodu. Quote
Runner Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Preslušao sam par puta novi Kamelot, posmatram šta radi ovaj bend u karijeri, koga predstavljaju više ti momci, Thomasa Youngblood-a?? Glupiraju se, prave maskaradu od svojih albuma, pa ko normalan u svijetu njih ozbiljno sluša, koga ti momci predstavljaju? Ja pojma nemam ko više u svijetu prati šta oni rade i koga zanima za čije babe zdravlje sviraju taj metal, niti ostvaruju bilo kakve uspjehe, niti osvajaju top-liste, niti izbacuju hitove... znači, da počinju muzički izvještaji sa time da je Kamelot odsvirao negdje dobar koncert.. Youngblood je privatna osoba, koja se bavi privatnim sviranjem i privatnim drangulijama u životu, ja ne vidim apsolutno sponu, dok se kod Khana osjeća sasvim suprotno... Isto važi i za novi album Angre, idemo dalje... 1 Quote
Demon Seed Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 Opusteno, Kamelot se ozbiljno slusa od Fourth Legacy do Karme Quote
bradilko Posted July 30, 2018 Report Posted July 30, 2018 čuo sam negde da je i ovom tomiju pun kurac youngbloodove štanc muzike, pitanje je koliko će još da ga drži... Quote
Grobodan Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Bolji album nego prošli mnogo, mnogo. Opet, nije za više od 6.5-7/10 generalni utisak, ali kad ga ubodu na određenim mestima - "Ravenlight", "Burns To Embrace" - baš ga ubodu. Meni ni blizu, ali valjda je stvar u tome sto se kredit trosi polako. Ovde par pesama samo a i one vec vidjene u mnogo boljim verzijama pre. Quote
Yoda Posted February 16, 2023 Report Posted February 16, 2023 Skoro 5 godina posle prethodnog posta... Quote
ShinigamY Posted February 16, 2023 Report Posted February 16, 2023 Izgleda su skapirali da moraju da rade nesto na fazon Ghost Opere da bi im se popularnost vratila ... Realno, sve ovo post-Khan sto su radili je relativno smece, tako da kapiram da je ova pauza od par godina bila produktivna u smislu da se resetuju i uvide sta im radi a sta ne. Inace nelosa pesma, zaintrigiralo me dovoljno da poslusam kad izadje album. Malo mi zvuci kao da je i Miro ponovo ukljucen u pricu, a ne samo Sasha, al' jebem li ga, mozda tripujem. Quote
Vic Rattlehead Posted February 16, 2023 Report Posted February 16, 2023 Prvi album sa Carevićem je odličan, a i onaj zvanični live koji su izbacili. Quote
Klavire Prevozi Ostoja Posted April 18, 2023 Report Posted April 18, 2023 Novi album je sasvim dobar, štaviše mogu da kažem najbolji od Ghost Opere (što i nije bilo teško). One More Flag in the Ground je najbolja pesma u "Post Khanovskoj" eri Kamelota. I bio je dobar cert u Budimpešti. 3 Quote
Sreta Posted May 11, 2023 Report Posted May 11, 2023 Sve toljaga posle Karme, do de pesme da valjaju. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 18 Report Posted March 18 Novi lyric video,slabe pesme jos slabijeg albuma... mozda ovde ima jos fanova koji se nisu razocarali u ovaj bend ali sumnjam. Quote
ShinigamY Posted March 18 Report Posted March 18 Proslogodisnji album mi je bio ok, al' sad na keca ne mogu da se setim ni jedne pesme osim Midsummers Eve balade, iz nekog razloga mi ona ostala u pamcenju (a nidje veze, ne slusam balade generalno). Mislim da im je vibe na ok mestu, da pokusavaju da se vrate na Black Halo fazon, al' mora to jos malo da se poradi. 1 Quote
HEFEST Posted March 19 Report Posted March 19 Sto kaze Sreta sve posle Karme je go kurac. Jebo ih Black Halo fazon, zato je Kan i otisao iz benda. To sam ovde rekao i pre 15 godina i to stoji i danas. Dok se ne vrate na Karma, The Fourth Legacy ili bar Siége Perilous fazon nema nista od njih. Samo glupo njanjanje koje se zaboravi do isti dan popodne. 1 2 Quote
Dinarski Ratnik Posted March 19 Report Posted March 19 Epica je takođe šurila. Black Halo je okej, a Ghost Opera i nakon sve isto sranje 1 Quote
HEFEST Posted March 19 Report Posted March 19 U pravu si. Moja greska. Sve posle Epice go penis. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted March 19 Report Posted March 19 5 hours ago, ShinigamY said: Sve si reko, nemam sta da dodam. I ja se slazem s vama. Nema sta tu vise da se kaze. Quote
Recommended Posts