Mita Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 moracu da sad kad budem isao u Grcku da kupim od Fort Legasija do Opere pa neka puknem sve pare neka puknem Quote
Black Label Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Nisam neki veliki ljubitelj Kamelota,ali ona pesma sa Simone mi je jako mocna!!! Tako im se dobro slazu glasovi...da se najezis Quote
Sandman Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) Mito:Ne zna se još gde idemo bre. Inače,ja ću da uzmem neki King Diamond,Helloween,Evergrey,Immortal,Arsis,At The Gates,Behemoth,Savatage,Gamma Ray,Testament...šta god budu imali od toga. A premija bi bila da naletim na I,i to onaj limited sa bonusima. Edited April 28, 2009 by Sandman Quote
Svart Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Pa vi cete bankrotrati Ali dobar izbor u svakom slucaju. Quote
Mita Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Nisam neki veliki ljubitelj Kamelota,ali ona pesma sa Simone mi je jako mocna!!! Tako im se dobro slazu glasovi...da se najezis skini od The Fourth Legacy albuma pa do ovamo neces moci da se skines sa tih pet albuma Mito:Ne zna se još gde idemo bre. Inače,ja ću da uzmem neki King Diamond,Helloween,Evergrey,Immortal,Arsis,At The Gates,Behemoth,Savatage,Gamma Ray,Testament...šta god budu imali od toga. A premija bi bila da naletim na I,i to onaj limited sa bonusima. i naravno Avantasia 1 i 2 gold edition Quote
Sandman Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 1.skini od The Fourth Legacy albuma pa do ovamo neces moci da se skines sa tih pet albuma 2.i naravno Avantasia 1 i 2 gold edition 1.Ne slušaj ga nego prvo skini Eternity,to je najbolji Kamelot album,a tek onda skidaj Fourth Legacy,on ga sledi. 2.Jbg svi oni što nabrojah(i još par izvođača) su mi preči. Quote
Talvi Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 1.Ne slušaj ga nego prvo skini Eternity,to je najbolji Kamelot album,a tek onda skidaj Fourth Legacy,on ga sledi. Au jbt. Quote
Black Label Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Skidam obavezno tnx na preporuci ^^ Quote
Mita Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Au jbt. ostavi ga :) zajebi nece ti se svideti Eterneti skni od The Fourth legacy Quote
Sandman Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Au jbt. Hahahha. :) Znam da je nekima totalno glupo,ali meni je Eternity do jaja,bez zezanja. Quote
Talvi Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 @Black Label: moja preporuka ti je da prvo poslusas "Karma"-u. Quote
Mita Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) da obavezno prvo Karma tako sam ja poceo :D edit predvidjam da ce do sledeceg meseca znati sve njihove pesme Edited April 28, 2009 by Mita Quote
Black Label Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 E ajd i to da vidim Javicu vam ako postanem addicted Quote
Grobodan Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Heh, secam se da sam, kad je "Epica" tek izasla, kupio piratski disk ali sa celom multimedijom, znaci jako lepo dizajniran dvorac pa u njemu neki sanduk sa skrivenim intervjuima, tekstovi, neki kvizovi, stvarcice... Ali disk se davno sjebao i sad nema 'leba da ga pokrenem. Imam i ja to, jos radi Quote
crusader84 Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) Ah, Karma, prva ljubav zaborava nema... Koji je to fleš bio kad sam prvi put čuo pesmu Karma na 202-jci. EDIT: Posle uz'o od ortaka kasetu i puštao na neki raspali buvljački kas da trešti po dvorištu dok sam kosio travu. Edited April 28, 2009 by crusader84 Quote
Zoll Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Iz official newsletter-a: "Kamelot hits the studio this June! Kamelot reportedly will enter the studio this June 2009 to record the follow-up to the blockbust CD "Ghost Opera" which spawned 4 high incredible videos, 100+ concerts in more than 22 countries and many sold out shows. Once again enlisting producers Sascha Paeth and Miro, the band plans to use studios in Germany, Norway and the USA for this next massive production." Quote
Mita Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 da li neko ima ili moze da napravi tehno verziju Rule the world? bas bi bilo do jaja to uraditi Quote
Zoll Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Preduhitrili su te... imaš neku remix verziju na Ghost opera - The second coming. Quote
DBrave Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 ne bi bio problem da imamo izdvojeno svaki instrument i vokal, kako da remiksujes gotovu pesmu Quote
Narsil Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Све то смара. Хоћу опет да их гледам. Девојка и ја смо укапирали да би Камелот и Гардијани могли да направе заједничку турнеју и да умремо и она и ја, с обзиром да су нам то омиљени бендови. Quote
ProgressiveR Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Slušam "Fourth Legacy" ... jbt, ovaj album me oduševljava iznova i iznova: kao da je svaki put ta daleka 2000. kad sam ih čuo! Uh, Khan je tako razarao (mada to radi i dalje) ... genijalci! Quote
AwakeN Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Neponovljiv album! Until Kingdom Come jebe kevu,mada jebe i ceo album! Quote
Telcontar Posted May 4, 2009 Author Report Posted May 4, 2009 (edited) stvarno sam se odusevio sto se tice Fausta svaka im cast procitao sam na vikipediji ona objasnjenja za svaku pesmu i bas sam zadivljen to mi keva preporucivala da procitam a ja debil nisam hteo da procitam Da, ja sam znao da je prica o Faustu od starta, ali tek mi je to song-by-song objasnjenje docaralo punu sliku. Inace Fausta je jako zajebano citati, posto je napisan onao arhaicno u stihu, pa sam maltene citao intepretaciju paralelno sa samom knjigom. Heh, secam se da sam, kad je "Epica" tek izasla, kupio piratski disk ali sa celom multimedijom, znaci jako lepo dizajniran dvorac pa u njemu neki sanduk sa skrivenim intervjuima, tekstovi, neki kvizovi, stvarcice... Ali disk se davno sjebao i sad nema 'leba da ga pokrenem. Ja to imam na originalu, ali mozda sam dva puta samo prevrteo taj multimedia deo. Moracu sad ponovo da proverim sta tu sve ima. Nisam neki veliki ljubitelj Kamelota Svako od nas ima pravo na grehove u zivotu. Ali nadam se da znash da je ovo jedan od smrtnih grehova zbog kojih se gori u paklu Pocni sa `Karma` & `Fourth Legacy` oni su najzarazniji i najlakse se navucesh. Девојка и ја смо укапирали да би Камелот и Гардијани могли да направе заједничку турнеју и да умремо и она и ја, с обзиром да су нам то омиљени бендови. Kamelot + Symphony X = Blind Guardian + Therion = Ili sve to zajedno. Mada moze i Kamelot + Blind Guardian & Therion + Symphony X :bigblue: :bigblue: Edited May 4, 2009 by Telcontar Quote
Recommended Posts