Jump to content

Recommended Posts

Posted

E slušam onaj "Ghost Opera Second Coming" gd eje bobus CD iz BG-a .. sav sam se naježio ... neverovatno mi je da pomilim da je jedan od gladova koji se tu mogu čuti i moj :D Kakav je to cert bio jbt!

Posted

Ou jea! :rockdevil:

Meni samo žao što na kraju nije izašao taj najavljeni DVD, bilo bi još jače da pored audio zapisa možemo i vizuelno da se prisetimo kako je to bilo :da::)!

Posted (edited)

Bilo bi odlicno! Doduse bio je jedan onaj snimak memento mori. Nego kad smo vec kod toga, sta bi sa tom pricom da ce izaci dvd sa raznim snimcima kamelota (gde ce biti oni iz Srbije) i jos nekim zajebancijama?

To su cak i oni pominjali.

Edited by Ash
Posted

Pa prvo je bila priča o kompletnom DVD-u tj. kao full koncert iz Bg-a, pa je onda bila ta kombinacija sa snimcima sa pojedinih koncerta sa turneje valjda, među kojima bi i BG bio, al od svega je ispao "samo" to što se našlo na Second Coming-u... kapiram da neće naknadno objavljivati još nešto vezano za tu turneju pošto je od tad prošlo 2 godine a imali su i turneja posle toga, tako da... to nam je - što nam je (verovatno).

Posted

Ljudi, pa oni imaju zvanicni snimak sa koncerta u Srbiji! To je jedini takav slucaj za koji uopste znam, i ne mogu vam opisati koliko sam ponosan zbog toga, kad pogledam u taj CD na polici. Sta vise da ocekujemo?

Posted
Ljudi, pa oni imaju zvanicni snimak sa koncerta u Srbiji! To je jedini takav slucaj za koji uopste znam, i ne mogu vam opisati koliko sam ponosan zbog toga, kad pogledam u taj CD na polici. Sta vise da ocekujemo?

Da ponovo pocnu svirati stare, najbolje, stvari!!! :rockdevil:

Posted

U, kakve rijeci :) E, jesu vala promijenili stil, ne mozes ih poznati. Dajte ljudi, ne zajebavajte, ko da ste matore drtine, kad su svirali na koncertu Fourth Legacy, bila maltene najlosija atmosfera... Tacno mi bilo krivo sto smo ih molili da je sviraju. Ljudi su sve bolji i bolji, objektivno, a to sto se i moj ukus poklapa sa starijim albumima, sta da radim :(

Posted
U, kakve rijeci :) E, jesu vala promijenili stil, ne mozes ih poznati. Dajte ljudi, ne zajebavajte, ko da ste matore drtine, kad su svirali na koncertu Fourth Legacy, bila maltene najlosija atmosfera... Tacno mi bilo krivo sto smo ih molili da je sviraju. Ljudi su sve bolji i bolji, objektivno, a to sto se i moj ukus poklapa sa starijim albumima, sta da radim :(

Kamelot je trenutno kao i Blind Guardian pre par godina, dosao do vrhunca karijere i ako nastave ovako samo ce se srozati. I sam si fan i sem produkcije iskreno reci, nemaju nista bolje od starih albuma. Koliko su svezi bili na Siegesu, Fourthu i Karmi to je strasno, sada samo ulaze u neke moderne kliseje sto mi se nikako ne svidja. Neke goth ljubavne opere prelaze u zenit a nikada nisu to bili, i moze pricati neko sta god hoce prva tri albuma sa Kanom su najbolji albumi u teksotvima, svirci, melodijama, pevanju... and that's a fact!

ps. ne treba ni podcenjivati Eternity i Dominion, za prve albume dosta zadovoljavajuci.

Posted

A ja ti opet kazem, uzmi svakog fana Kamelota koji postoji, pa ce svidjeti da nisi u pravu. To je isto kao kad matori fanovi mejdena govore da oni od 81-e nista svjeze napravili, a ja smatram da bi im nedostatak Brave New World albuma bio strasan nedostatak u karijeri.

Posted

Тешко да би Ghost Opera некоме недостајао. Када бисмо замислили ситуацију у којој је Камелот млади бенд који се тек пробија, ситуацију у којој би им последњи албум био, рецимо, деби... Џаба јаки издавач, џаба јака продукција, нико на њих неби обратио пажњу. И никад неби стекли ту славу, коју имају, и коју дугују ранијим ремек-делима, закључно са Епиком. Једино их Кан својим гласом држи у животу, ал џаба кад су песме лоше.

Posted (edited)
Тешко да би Ghost Opera некоме недостајао. Када бисмо замислили ситуацију у којој је Камелот млади бенд који се тек пробија, ситуацију у којој би им последњи албум био, рецимо, деби... Џаба јаки издавач, џаба јака продукција, нико на њих неби обратио пажњу. И никад неби стекли ту славу, коју имају, и коју дугују ранијим ремек-делима, закључно са Епиком. Једино их Кан својим гласом држи у животу, ал џаба кад су песме лоше.

Upravo tako. Da danas krecu sa Ghost Operom bili bi samo jos jedni u gomili, a sa starim albumima bi i danas zvucali svezi. Elderane znas dobro da tako stvari ne idu. Ajmo pitati klince od 14-15 god koji im je Metalikin album najbolji, pa kad bi odgovorili St Anger jel bi bili upravu?! Posto si gore pominjao objektivnost, obrazlozi npr. Fourth Legacy album naspram Ghost Opere pa da vidimo realno!

Edited by Stormlord
Posted

Slažem se, generalno gledano Ghost Opera je slabija osetno od prethodnih albuma, ali da ne ispadne da je sad baš totalno dno, ipak ima dobrih momenata tj. pesama :da:. Kako je većina bendova u svojoj diskografiji imala tako neke slabije periode i albume, ja se nadam da je ovo samo "prolazno", da tako kažem, tj. da će sledeći album ipak malo više doneti. Time will tell...

Posted (edited)

Svakako da ima par pesama, ali ovo za mene nije Kamelot, previse su otisli u neke ljubavno-goticarske vode. Ne lezi im to. Bolje da se vrate Seherezadi i ostaloj ekipi :D

Edited by Stormlord