КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Jbt nisam do sad izvalio koliko Tony lici na Adam Sendlera, genijalno Ово је ипак најбољи пост :] Жива истина :) Jel otisao ovaj? Пише се је л' отиШао ''тај и тај јузернејм'' како би имали представу о томе на конга се односи... xD Невамајнд, одох. Драго ми је да се неко насмејао :] Edited August 9, 2009 by Onime no Kyo Quote
КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) Јбт, човек више не сме да буде ни комичан у данашња времена. Али ја сам се исмејао више него ико :) :) :D Осим можда нердер, нерсил...недстер...акко бејше (Сори, заборавих xD ) Елем, знам да мислиш на мене, заот сам то и написао :P Змисли!? Edited August 9, 2009 by Onime no Kyo Quote
КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Битно је да буде забавно :} А препирања није било још од синоћ тако да (барем с моје стране Мени овде фино постало нешто) Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Јбт, човек више не сме да буде ни комичан у данашња времена. Али ја сам се исмејао више него ико :) :) :D Осим можда нердер, нерсил...недстер...акко бејше (Сори, заборавих xD ) Елем, знам да мислиш на мене, заот сам то и написао :P Змисли!? Од мене се нико није исмејао више. :) Сад је време за Апеирона. Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Кад Милош буде хтео. Може за пиво фест што се мене тиче. Елем, имам ворн 40%, не бих да добијем јаче нешто, договорићемо се на Велију. Quote
КЈО Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Важи, видимо се па ћемо се упознати Sory свима на офтопику! Quote
DBrave Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 То је нормална ствар. Ја бих ДБрејва појео да дође на тему Гардијана да каже нешто. Sto se tice Gardijana ima mnooogo gorih zavisnika od tebe Ne zelim ni da kliknem tamo :) Quote
KinSlayer Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 (edited) @DBrave: cik probaj! Edited August 9, 2009 by KinSlayer Quote
Tanya Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Sto se tice Gardijana ima mnooogo gorih zavisnika od tebe Ne zelim ni da kliknem tamo :) Ti ne volis Guardiane? Sto sam ja mislila da smo se na njihovom koncertu upoznali? Verovatno nesto pre ili posle toga, moguce da je i na Kamelotu bilo Quote
DBrave Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 na Kamelotu valjda, tad je bila velika ekipa Quote
PanicAttack Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Khan je ozenjen covek. Inace ovo je dosta cool: Quote
KinSlayer Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 To je vec jako staro i vec ga ima na temi... Quote
:matija Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 U bre koja rasprava. Ja tek sada vidim ovo sa dedom, kul je. Quote
Telcontar Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 Сад морам да станем на његову страну, он јесте рекао шта мисли, има права на то... Hm kad kazesh da ne volish neki bend, eventualno i zasto to je misljenje. Kad kazes da je pevac nekog benda gej jer se klinke loze na njega, i da je taj bend zbog toga sranje i nikad nece biti bolji od drugog benda je drkanje, izdrkavanje, prozivanje i smaranje ljudi i tema... i za slicne ispade su svojevremeno leteli i banovi ... tako da Mogao bi neko da pobije ovu gomilu gluposti, pa da se vratimo na normalne price ... Quote
Zoll Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Jao, pusti! Taman se završila "rasprava" , nemoj sad da potpališ to opet... Quote
*Nameless* Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Jedan od najboljih metal vokala svih vremena i jedan od meni drazih bendova... Ove godine je trebao novi album izac, no eto, ne znam sto al su pomjerili release za 2010. Karma, Dominion i Black Halo su mi favoriti, Ghost Opera dosta blizu, za njim i Fourth Legacy.. Quote
Zoll Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Jesi Epica-u namerno izostavio ili...? Quote
*Nameless* Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 ?? :) sad nemrem editirat.. ugl. Epica je trebalo pisat izmedju Dominion i Black Halo.. tek sad skuzih da nema.. Quote
Sadomator Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Slazem se, meni jedan od najomiljenijih i najutjecajnih bendova u muzici. Ni Black Sabbath im ne moze parirati po znacaju i svemu sto su ostavili iza sebe Quote
*Nameless* Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 (edited) Odi slusat Manilla Road i bit emotivan na fejsbuku.. Edited August 14, 2009 by *Nameless* Quote
Recommended Posts