Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Jbt nisam do sad izvalio koliko Tony lici na Adam Sendlera, genijalno :)

Tony_Kakko_by_Wolck.jpgsandler.jpg

Ово је ипак најбољи пост :] Жива истина :) :) :)

Jel otisao ovaj?

Пише се је л' отиШао ''тај и тај јузернејм'' како би имали представу о томе на конга се односи... xD

Невамајнд, одох. Драго ми је да се неко насмејао :]

Edited by Onime no Kyo
Posted (edited)

Јбт, човек више не сме да буде ни комичан у данашња времена.

Али ја сам се исмејао више него ико :) :) :) :) :D :D :D Осим можда нердер, нерсил...недстер...акко бејше :D (Сори, заборавих xD )

Елем, знам да мислиш на мене, заот сам то и написао :P :P :P Змисли!?

Edited by Onime no Kyo
Posted

Битно је да буде забавно :}

А препирања није било још од синоћ тако да (барем с моје стране :D Мени овде фино постало нешто)

Posted
Јбт, човек више не сме да буде ни комичан у данашња времена.

Али ја сам се исмејао више него ико :) :) :) :) :D :D :D Осим можда нердер, нерсил...недстер...акко бејше :D (Сори, заборавих xD )

Елем, знам да мислиш на мене, заот сам то и написао :P :P :P Змисли!?

Од мене се нико није исмејао више. :):):)

Сад је време за Апеирона.

Posted

Кад Милош буде хтео. :) Може за пиво фест што се мене тиче. ;)

Елем, имам ворн 40%, не бих да добијем јаче нешто, договорићемо се на Велију. ;)

Posted
То је нормална ствар. :):) Ја бих ДБрејва појео да дође на тему Гардијана да каже нешто. :):)

Sto se tice Gardijana ima mnooogo gorih zavisnika od tebe :) Ne zelim ni da kliknem tamo :) :)

Posted
Sto se tice Gardijana ima mnooogo gorih zavisnika od tebe :) Ne zelim ni da kliknem tamo :) :)

Ti ne volis Guardiane? Sto sam ja mislila da smo se na njihovom koncertu upoznali? :confused:

Verovatno nesto pre ili posle toga, moguce da je i na Kamelotu bilo :D

Posted
Сад морам да станем на његову страну, он јесте рекао шта мисли, има права на то...

Hm kad kazesh da ne volish neki bend, eventualno i zasto to je misljenje.

Kad kazes da je pevac nekog benda gej jer se klinke loze na njega, i da je taj bend zbog toga sranje i nikad nece biti bolji od drugog benda je drkanje, izdrkavanje, prozivanje i smaranje ljudi i tema... i za slicne ispade su svojevremeno leteli i banovi ... tako da :mrgreen:

Mogao bi neko da pobije ovu gomilu gluposti, pa da se vratimo na normalne price ...

Posted

Jedan od najboljih metal vokala svih vremena i jedan od meni drazih bendova... Ove godine je trebao novi album izac, no eto, ne znam sto al su pomjerili release za 2010.

Karma, Dominion i Black Halo su mi favoriti, Ghost Opera dosta blizu, za njim i Fourth Legacy..