Narsil Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Јеб'о маму, ја живим за турнеју Blind Guardian - Kamelot. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Jednostavno prelepo. http://www.youtube.com/watch?v=JLY2m7fX-Is&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Slažem se, sjajno odrađeno! Hvala za link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Super je! :pivopije:Sta bi bilo kad bi prikljucili harfu na distorziju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Sta bi bilo kad bi prikljucili harfu na distorziju? Totalna konfuzija, verujem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromortum Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Kamelot su ono jeben bend..Pre par nedelja sam kupio Ghost Opera CD, i gledao sam deo LIVE IN SERBIA, jebe kevu. Roy ima do jaja glas, ali meni je prvi album najjaci. ipak, do jaja bend.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Kamelot su ono jeben bend..Pre par nedelja sam kupio Ghost Opera CD, i gledao sam deo LIVE IN SERBIA, jebe kevu. Roy ima do jaja glas, ali meni je prvi album najjaci. ipak, do jaja bend.. Gde si kupio? Kolilo para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Ja uzeo to izdanje na proslom koncertu. Prvi CD Ghost Opera album, drugi CD snimci Live in Serbia. Nekad imam osjecaj kao da fanovi benda nisu ni svjesni da su oni izdali live album iz Srbije, i da su oni ljudi koji se cuju u publici odavde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 vazi sto nismo svesni !! To je najlepsi moguci poklon nama kao publici od velikog benda kao sto je Kamelot... Uvek se odusevim kada pustim Memento mori live, jos su i spot uradili iz SKC-a Svesni smo i te kako i dovodite ih opet cim budu pravili turneju po ovim prostorima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 Ja uzeo to izdanje na proslom koncertu. Prvi CD Ghost Opera album, drugi CD snimci Live in Serbia. Nekad imam osjecaj kao da fanovi benda nisu ni svjesni da su oni izdali live album iz Srbije, i da su oni ljudi koji se cuju u publici odavde Cuti vidish da smo razmazeni (ili ponosni na nas kao publiku) pa sad kukamo sto je kao bonus CD a ste ne snime full live DVD u SKCu .. taman bi prodali 2500 karata kad bi objavili da ce snimati DVD, samo ne znam gde bi stalo toliko ljudi, no dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bleakeyes Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Imam ja taj second coming, najezim se svaki put kad slusam onaj live cd,svaka nam cast (a i kamelotu naravno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 sa sajta: Kamelot's yet untitled follow-up to Ghost Opera is now being recordedin Wolfsburg (Gate Studios) and Tampa Florida (Morrisound) and isscheduled for release in early 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 to mi reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Jedan od retkih originala koje imam je taj Second Coming. Naravno kupljen na koncertu, regularno bi kod nas bio bar 50% skuplji. btw Potpisan od svih članova osim Khana. Publika na snimku iz BG-a je još i utišana, dobro se sećam kako smo divljali, a može se čuti i na amataerskim snimcima na Youtube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 utisani smo maksimalno, ja nisam mogao da verujem kad sam slusao cd prvi put... al dobro, i bolje sto je tako nemam neku preteranu zelju da kupim disk na kome bi se uglavnom culo urlanje i vristanje napaljenih tinejdzera (a bogami i onih starijih ) Taj koncert mi je ostao u tako lepom secanju, sve se poklopilo, savrsena lista, perfektan zvuk, sjajan odnos bend-publika i plus snimanje koncerta... Uf neka im ovaj album bude bar malko bolji od Opere i bice ludnica, pa Boze zdravlja da ih gledamo opet (i da vristimo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 e, sa time bih morao da se slozim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Ma... samo nek' oni nama opet dodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 "As Kamelot's concert schedule grows and commitments increase the demand on its members has also increased. Kamelot's guitarist Thomas Youngblood states "Glenn called me a few weeks ago and told me he just couldn't do it anymore, and has to step aside. He is like a brother to us and we've been through a lot of great times, so we wanted him to make this decision." Bassist Sean Tibbetts has been on tour with Kamelot now for more than 2.5 years, stepping in for Glenn Barry while he took time off for family. We are very pleased to announce Sean Tibbetts as the new Kamelot bassist!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 fino fino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Surprisingly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sub_Zer0 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Jedno padobransko pitanje, da li ce da navracaju uskoro do nas? Bilo bi lepo. A jos bi lepse bilo da im Epica bude predgrupa @sugradjanin Grga Eh, sto mi je zao sto nisam bio onda sa vama, na reprizi. Jos me Ivan zvao nekoliko puta. Ali jbg, visa sila. Mada, nema svrhe tugovati kada stize Gamma Ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Jedno padobransko pitanje, da li ce da navracaju uskoro do nas? Bilo bi lepo. A jos bi lepse bilo da im Epica bude predgrupa @sugradjanin Grga Eh, sto mi je zao sto nisam bio onda sa vama, na reprizi. Jos me Ivan zvao nekoliko puta. Ali jbg, visa sila. Mada, nema svrhe tugovati kada stize Gamma Ray Одговор на прво питање је - Следеће године, није заказан датум али су гласине потврдили неки људи из организације. На другу констатацију ћу само да ти кажем да си пропустио много. А на Gammu ћемо заједно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sub_Zer0 Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Одговор на прво питање је - Следеће године, није заказан датум али су гласине потврдили неки људи из организације. Hvala druze а другу констатацију ћу само да ти кажем да си пропустио много. А на Gammu ћемо заједно. Da sam propustio Hello/Gamma 'cert ili onaj Threshold/Rage/Testament kombo tugovao bih godinu dana Kamelot cu da nadoknadim. Za Gammu se skuplja ekipa. We waiting fooooor, the Gamma Raaay p.s. Izvinjavam se za offtopic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Ah... Moglo se i ocekivati da je Glen zavrsio sa Kamelotom... Jbg... Videcemo kako ce novi basista zvucati na novom albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Isto kao i stari. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts