Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazivi pesama mi deluju bledunjavo, ali se nadam da ce me oboriti sa nogu. Bolje bi im bilo. :bigblue:

Ma nek se zovu i track 1, 2, 3 ... samo da budu dobre, mada tesko, sve posle Epice je progresivni pad kvaliteta, barem za mene.

Posted

...sve posle Epice je progresivni pad kvaliteta, barem za mene.

Slažem se u potpunosti, mada ipak gajim nadu da bi ovaj album možda mogao biti bolji, makar od prethodnog, ako ne od prethodan dva.

Posted

Nazivi pesama mi deluju bledunjavo, ali se nadam da ce me oboriti sa nogu. Bolje bi im bilo.  :bigblue:

Meni deluju nekako vise prog, nego power, bilo bil lepo da album i zvuci tako sa povremenim power izletima...

• 2 weeks later...
Posted

Ona The Great Pandemonium, koliko sam cuo na koncertu, prvi utisak je da lici na mix Ghost Opera i March of Mephisto .. tako nekako .. mada zvuk nije bio bash najbolji, tj vokali su mogli i trebali mnogo bolje da se cuju.

Posted

Album je procurio na internet. Ko naidje na link, zna sta treba da radi. :bigblue:

Opa, curnulo, ajde ljudi bacite link kad nadjete.

Po onom reviewu ocekujem solidan album, videcemo.

Posted

Ima negde sigurno. Videla sam da je ova devojka sto je pisala clanak vec slusala.

To sto je ona slusala bi trebalo da je verzija koju je dobila od izdavacke kuce/benda radi pisanja clanka, sigurno nije pirat.

Posted

Ima negde sigurno. Videla sam da je ova devojka sto je pisala clanak vec slusala.

au zeno covece :haha: al si me istripovala

pa ovaj Talvi i Grobodan imaju CDove po 2 meseca pre nego sto zvanicno izadju :haha: novinari ljudi :haha:

ok preterujem ali taki je fazon :haha:

Posted

au zeno covece :haha: al si me istripovala

pa ovaj Talvi i Grobodan imaju CDove po 2 meseca pre nego sto zvanicno izadju :haha: novinari ljudi :haha:

ok preterujem ali taki je fazon :haha: