WoI Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Alo bre, sta TI cekas... telo K sebi... ja sam u prvom redu i tacka . Kamelot alo bre nemo te ugazim na certu Quote
°°Džoca°° Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Ti si nas idol, ajd' sad idi, radimo (kakvo je to chatovanje na temi?! ) Nema me, ali ce me biti na Kamelot-u alo bre nemo te ugazim na certu Em si mi upao u post, em pricas svasta Nemo' se kacis sa mnom, opasna sam kad se radi o Kamelotu Quote
ennche Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Koncert ce biti Vrh Vrhova!!!!!!! Quote
apocalypsetb Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Uskoro i jako zanimljiva nagradna igra na nasem sajtu! Quote
Sinstrel Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Ima do aprila dosta. Gledacemo da ulaznice sto ranije udju u prodaju, da sve moze da se stigne. Inace, evo i na ovoj stranici: KAMELOT 14.04.2007 SKC-Beograd I predgrupa Leave's Eyes Pozdrav! Ajoj a ja bash dodjoh na temu da pitam kako to da do sad ih niko nije doveo! Odlicno! Koncert Blind Guardiana me malo vratio u te vode pa sam sad u fazonu da slusam sve svoje bivse omiljene bendove. Quote
apocalypsetb Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Posjetite www.terranostra-promotions.com i informisite se o nagradnoj igri! Quote
DragonHeart Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Bas me zanima ko ce biti ta druga predgrupa. Quote
DragonHeart Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Pored Leaves' Eyes ce nastupiti jos jedna predgrupa. Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 I ja zelim u prvi red...kao da sam imala predosecaj da ce da dodju,m kada sam nedavno po netu trazila neke njihove set liste... Iz Njujorka prosle godine: 1. Center Of The Universe 2. Soul Society 3. The Spell 4. Nights Of Arabia 5. Abandoned 6. Edge Of Paradise 7. When The Lights Go Down 8. Keyboard Solo – Oli 9. The Haunting (Somewhere In Time) 10. Forever 11. Memento Mori 12. Drum Solo – Casey 13. Farewell 14. March Of Mephisto – encore 15. Epilogue – encore 16. Karma – encore Quote
Elderane Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Pzi, da mi Nights of Arabia odsviraju na uvce, ne bi mi vise nista trebalo. Jedna od najboljih pjesama ikad( po mom skromnom misljenju...) Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ne bih da budem neskromna, ali volela bih da cujem Glory i Don't You Cry.... Quote
Valinion Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ma koje god pjesme budu svirali od Siege-a pa nadalje ja cu biti zadovoljan. Quote
Elderane Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Pa, zaobici ce prva dva albuma, skoro sigurno. Meni je najiskrenije svejedno, jer su mi sve njihove pjesme i vise od fenomenalnog. Quote
Elderane Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Zvanicna potvrda http://www.kamelot.com/tourinfo_en_mephisto.htm I to je to! Vidimo se! Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Dan ranije sviraju u Budimpesti...Razmiljam da odem i tamo pa da ih 2 puta gledam...bilo bi fenomenalno... Quote
apocalypsetb Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ja bih mogao citavu turneju da ih slusam i ne bi mi dosadilo! Quote
Shamandalie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Da, da, ali jedno su zelje a drugo mogucnosti. I ja bih vrlo rado. Khanov vokal uvek:) Quote
Apeiron Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Khanov vokal uvek:) Oduvek i zauvek Quote
Elderane Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 I navek, i do kraja vremena. Amin. Quote
Valinion Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ja bih mogao citavu turneju da ih slusam i ne bi mi dosadilo! takodje Quote
Elderane Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ovako, karte ce biti u pretprodaji najvervatnije tek od prvog februara. Quote
Recommended Posts