PlanetHell Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Nije jos ni izasao.. izlazi 21 novembra... a da li ce biti kod nas da se kupi nisam siguran.. Quote
DragonHeart Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ja sam ga porucio kao preorder Quote
Shamandalie Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Fantasticno. Daj mi instrukcije kako se porucuje na PP. Quote
Guest Syrant Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Jel na setlisti za DVD ima nešto sa ''Dominion'' albuma...? Bilo bi ekstra kad bi u Beogradu svirali ''Song Of Roland'' i ''We Are Not Separate''. Vi ar not separe! Quote
ReAmroth Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Sta bih ja dao za providence. Quote
crusader84 Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Dobra set lista, bice propast koncert meni je najbitnije da sviraju sto vise pesama sa Karme posto taj album obozavam... Takodje! Set lista novog DVD-ja i live albuma: 01. Intro: Un Assasinio Molto Silenzioso 02. The Black Halo 03. Soul Society 04. The Edge of Paradise 05. Center of the Universe 06. Nights of Arabia 07. Abandoned 08. Forever 09. Keyboard Solo 10. The Haunting (Somewhere In Time) 11. Moonlight 12. When The Lights Are Down 13. Elizabeth (Part I, II & III) 14. March of Mephisto 15. Karma 16. Drum Solo 17. Farewell 18. Outro: Curtain Call Nabavio sam album, ako neko pribavi DVD (dupli inače), nek' se javi za trade! Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Turneji pridodati Francuzi FAIRYLAND,medjutim,za sad nema informacija da li ce biti kod nas. Quote
apocalypsetb Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Najvjerovatnije nece svirati kod nas! Quote
Elderane Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ko zna. Pise da ih vode na evropsku turneju... Bilo bi zanimljivo... Quote
StarbreakeR Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Nenene...samo na nekoliko gigova u Ger...citao sam juce... Quote
Prisoner of Dreams Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 cudi me da na ovom novom live/dvd albumu nema par vrh pesama, wings of despair npr. Inace, na sajtu kamelota pise da ce support bendovi biti Leaves' Eyes & Fairyland Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Bas poeticno zvuci ona komunikacija sa publikom, na norveskom. Quote
OATH RECORDS Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ceo koncert Kamelot - One Cold Winter's Night 2DVD možete pogledati na ovom LINKU Quote
Apeiron Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Jel na setlisti za DVD ima nešto sa ''Dominion'' albuma...? Bilo bi ekstra kad bi u Beogradu svirali ''Song Of Roland'' i ''We Are Not Separate''. Vi ar not separe! Ha! We Are Not Seperate je jedna od naj Kamelot pesama (u stvari najbolja je u pred Khan eri, i podjednako dobra u verziji sa Khanom), i bilo bi super da posvete i deo koncerta tom periodu... Quote
Killing Floor Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Nabavio sam dupli DVD Kamelot-a i mogu vam reci da je fantastican, koncert je tehnicki bolesno odradjen!Aj uzdravlje! Quote
Acid Rain Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) Ima li neka dobra dusa iz Beograda koja hoce ovo da nareze? Naravno dajem DVDjeve! Edited December 9, 2006 by Acid Rain Quote
Shamandalie Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 I ja bih vrlo rado...Ima li takvog koji ce nam uciniti to zadovoljstvo> I ne mora da je iz Beograda! I okolina dolazi u obzir! Quote
Eternal Flame Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 DVD je dobar samo što je setlista očajna po meni. Drugi DVD je odrađen totalno bezveze par spotova i neki polu bezvezni intervju. Quote
Shamandalie Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Kako za koga, pravi fanovi ne misle tako. Quote
Eternal Flame Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Kako za koga, pravi fanovi ne misle tako. a ti si pravi fan? Toliko ih poštuješ da tražiš da ti neko nareže pirat. Ono što sam ja mislio ako na ovom forumu postoji još sloboda govora jeste da je koncert tehnički dobro odrađen,produkcija je super mada kamere znaju nekad čudno da se zavrte(360stepeni) očekivao sam da bude bolja setlista sa kojom sam razočaran jer više volim starije albume čak i prva 2 nego poslednji. Sve u svemu iskreni fanovi će kupiti i ovakav koncept koncerta kao što sa i ja uradio. Quote
PlanetHell Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ma super si a na forum si okacio dvd benda za gledanje... Mozda gresim, ali da to ne krsi neka autorska prava? Kako god... Meni je setlista ok, a za one koji ne vole TBH... sta da vam radimo Quote
Eternal Flame Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ma super si a na forum si okacio dvd benda za gledanje... Mozda gresim, ali da to ne krsi neka autorska prava? Šta da ti kažem ako imaš neku sumnju u bilo kakvu legalnost Oath Records-a možeš kao i tvoj drugar da proveriš. Ko voli Kamelot sa poslednjim albumom verovatno će voleti i ovakvu setlistu ali ima dosta fanova koji su zapostavljeni. To sam od prvog posta napisao ali ovde uvek ima neko da te napadne i licemerno prozove. Quote
PlanetHell Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ja licemer? Ti si nasao za shodno da prozivas druge sto traze nekog da im nareze DVD. Prvo svi znamo u kakvoj zemlji zivimo i da osim toga sto nemamo novac, neke stvari nikada i ne stignu kod nas. Kao sto ovaj DVD ko zna kada ce stici. A nemaju svi luksuz da kupuju artikle iz Oatha koji i nije bas jeftin da se odmah razumemo. Ja ne sumnjam u legalnost Oatha i iskreno zaboli me, jer iz ove pozicije ja ne mogu da saznam da li je Oath legalan ili ne niti je to moj posao, vec sumnjam da bas neko ima dozvolu da okaci na stream ceo DVD, koji je tek izasao. Ako imate dozvolu, onda ok, ali mislim i dalje stojim pri tome da nemate. Ali kako god. "Moj drugar"? Imam ja mnogo drugara, ali znam na koga si mislio, naravno. Sta? Da neces mozda da me gonis krivicno jer iznosim svoje misljenje? Da te quotujem "Ja sam mislio da na ovom forumu postoji sloboda misljenja" Quote
ReAmroth Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Stari, losa je ovo zemlja...ali je volim!!! ZKIKV crew Quote
Recommended Posts