Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel na setlisti za DVD ima nešto sa ''Dominion'' albuma...? Bilo bi ekstra kad bi u Beogradu svirali ''Song Of Roland'' i ''We Are Not Separate''. Vi ar not separe! :mrgreen:

Posted

Dobra set lista, bice propast koncert meni je najbitnije da sviraju sto vise pesama sa Karme posto taj album obozavam...

Takodje! :rockdevil:

Set lista novog DVD-ja i live albuma:

01. Intro: Un Assasinio Molto Silenzioso

02. The Black Halo

03. Soul Society

04. The Edge of Paradise

05. Center of the Universe

06. Nights of Arabia

07. Abandoned

08. Forever

09. Keyboard Solo

10. The Haunting (Somewhere In Time)

11. Moonlight

12. When The Lights Are Down

13. Elizabeth (Part I, II & III)

14. March of Mephisto

15. Karma

16. Drum Solo

17. Farewell

18. Outro: Curtain Call

Nabavio sam album, ako neko pribavi DVD (dupli inače), nek' se javi za trade! :pivopije:

Posted

Jel na setlisti za DVD ima nešto sa ''Dominion'' albuma...? Bilo bi ekstra kad bi u Beogradu svirali ''Song Of Roland'' i ''We Are Not Separate''. Vi ar not separe! :mrgreen:

Ha! :da:

We Are Not Seperate je jedna od naj Kamelot pesama (u stvari najbolja je u pred Khan eri, i podjednako dobra u verziji sa Khanom), i bilo bi super da posvete i deo koncerta tom periodu...

Posted

Kako za koga, pravi fanovi ne misle tako.

:) a ti si pravi fan? Toliko ih poštuješ da tražiš da ti neko nareže pirat.

Ono što sam ja mislio ako na ovom forumu postoji još sloboda govora jeste da je koncert tehnički dobro odrađen,produkcija je super mada kamere znaju nekad čudno da se zavrte(360stepeni) očekivao sam da bude bolja setlista sa kojom sam razočaran jer više volim starije albume čak i prva 2 nego poslednji. Sve u svemu iskreni fanovi će kupiti i ovakav koncept koncerta kao što sa i ja uradio. :pivopije:

Posted

Ma super si :) a na forum si okacio dvd benda za gledanje...

Mozda gresim, ali da to ne krsi neka autorska prava?

Kako god...

Meni je setlista ok, a za one koji ne vole TBH... sta da vam radimo :P

Posted

Ma super si :) a na forum si okacio dvd benda za gledanje...

Mozda gresim, ali da to ne krsi neka autorska prava?

Šta da ti kažem ako imaš neku sumnju u bilo kakvu legalnost Oath Records-a možeš kao i tvoj drugar da proveriš. :bigblue:

Ko voli Kamelot sa poslednjim albumom verovatno će voleti i ovakvu setlistu ali ima dosta fanova koji su zapostavljeni. To sam od prvog posta napisao ali ovde uvek ima neko da te napadne i licemerno prozove.

Posted

Ja licemer? Ti si nasao za shodno da prozivas druge sto traze nekog da im nareze DVD. Prvo svi znamo u kakvoj zemlji zivimo i da osim toga sto nemamo novac, neke stvari nikada i ne stignu kod nas. Kao sto ovaj DVD ko zna kada ce stici. A nemaju svi luksuz da kupuju artikle iz Oatha koji i nije bas jeftin da se odmah razumemo. Ja ne sumnjam u legalnost Oatha i iskreno zaboli me, jer iz ove pozicije ja ne mogu da saznam da li je Oath legalan ili ne niti je to moj posao, vec sumnjam da bas neko ima dozvolu da okaci na stream ceo DVD, koji je tek izasao. Ako imate dozvolu, onda ok, ali mislim i dalje stojim pri tome da nemate. Ali kako god.

"Moj drugar"? Imam ja mnogo drugara, ali znam na koga si mislio, naravno. Sta? Da neces mozda da me gonis krivicno jer iznosim svoje misljenje? Da te quotujem "Ja sam mislio da na ovom forumu postoji sloboda misljenja" ;)