Jump to content

Recommended Posts

Posted

kad je bre ovaj koncert? koliko su karte? nisam u toku , a kamelot dolaziiiiiii....ova godina moze biti bolja jedino ako fenriz odluci da zasvira uzivo i gledamo darkthrone , to ce biti nikad i zato mi odgovorite na pitanjaaaa :):):):):):):):)

Posted

Kome pricas! Ja ih upravo gledam....Roy Khan peva tako divno! Pravi je andjeo!

ej, pa kad je to tachno? datum, vreme i cena karte, da uzmemo slobodan dan od posla i uchenja...

Posted

Cuo sam da ce Kamelot gostovati na radiju 202, pa me zanima da li je ovo tacno?

Pa tesko da je tacno...s obzirom da se Terra Nostra promotions ne reklamiraju na BG 202. Osim toga, dan ranije Kamelot svira u Pesti, pa ce imati sasvim malo vremena da provede u Beogradu, tako da.....

Posted

Ma, neka oni samo izadju na binu, koga briga gde ce sve gostovati :da:

Gledam DVD i vec zamisljam na sta ce to da lici kod nas... Sigurno je samo to da ce nasa publika biti zivlja od ovih "40 dana" Norvezana.

Posted

Kamelot je 14.04. a predgrupa je Leave's Eyes.

:pivopije:

BAHAHAHAHAH njih su stavili za predgrupu :):):):):)

14.o4 hm......do jaja! :rockdevil::rockdevil:

vidimo se tamo! :rockdevil:

Posted

Ma, neka oni samo izadju na binu, koga briga gde ce sve gostovati :da:

Gledam DVD i vec zamisljam na sta ce to da lici kod nas... Sigurno je samo to da ce nasa publika biti zivlja od ovih "40 dana" Norvezana.

Pa ja bih rado Roya Khana dovela kod mene u jutarnji program....Gosti su uvek dobrodosli.

Posted

Jesi...ne mogu jos da verujem. Cekam jos neke informacije....Moram smisljati pitanja za intervju, ako imate neke ideje, saljite mi na PP. Nisam u stanju vise da razmisljam. Fudbal, kik boks, vesti, Kamelot, vesti, emisije, Kamelot, jutarnji program, Kamelot, sportski dnevnik, Kamelot...JAAAOOOOJJJJ