Elderane Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Pesma je sramni prosek! Zvuci mi kao neki otpadak sa Black Halo! Ali dobro, mi koji bi zeleli jos jednu Karmu ili Fourth Legacy cemo verovatno biti blago razocarani kada izadje novi album (isto kao i sa Black Halo) Kako ko... Meni bi dobro dosao jos jedan Fourth Legacy, ali mi je i ova pjesma jako dobra. I dalje je miljama iznad prosjeka. Quote
Angelystor Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Sad slusham pesmu..ok but nothing special...sto neko rece, Black Halo b-side.. Quote
furija Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Ova pjesma "Ghost Opera" mi je super legla. Zapravo u početku kad sam čula bubnjeve malo sam se razočarala, jer ne volim takve bubnjeve, kao da udara u kutiju, baš me podsjetiše na Demons & Wizards, a takav zvuk ne volim. Al' to je prošlo nakon par preslušavanja. Uglavnom, da ne peglam, nakon 2-3 slušanja, pjesma mi je odlično legla. Operski početak, rifovi odlični i Khan-ov glas i glasovi u pozadini su se odlično uklopili sa njegovim, a tek onaj solo... Znači, solo sam tek nakon još par puta preslušavanja skužila da je fino uklopljen u onako, ne da kažem agresivnu muziku, već tvrdu, hm, ne znam se ni izrazit... Tvrda pjesma s nježnom solažom, čvrsti rifovi s odličnim klavijaturama... Čvrsta i istovremeno nježna... Baš mi se svidjela pjesma, stari Kamelot s novim elementima, zanimljivo sad za sad, dok ne izađe cijeli album. Jedva čekam! Quote
ennche Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 PESMA JE VRH! Nije, to je sigurno, maksimum koji oni mogu da daju, ali pesma je odlična Quote
*Nienna* Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Kazu da je ova Human Stain nova fantasticna,da je vise heavy Quote
overkill_vs Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Evo jos jedan link: http://www.mediafire.com/?8ohw2fmfezy Quote
apocalypsetb Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Stvarno je jadno brisanje ovih postova, valjda ljudi imaju pravo na svoje misljenje. Generalno i meni se ova pjesma i ne svidja bas, ali ko zna mozda promjenim misljenje. Quote
23/16 Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Booring....nadam se da ovo nece svirati uzivo. Quote
Emily Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Pocetak jos i razumem sta peva,ali refren nikako..Hajde ako neko nadje lyric,neka okaci.. Quote
*Nienna* Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 'Welcome all to curtain call.. at the opera, raging voices in my mind rise above the orchestra.' Makar ja to tako cujem Meni bas pocetak nije bas razumljiv... Quote
Emily Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Jao,hwala.. Ja,odavde razumem "Your sorrow have a name and day is dark as night No remorse and no redemption close the door can you hear the crowd is waiting for the last encore screaming out for my attention chanting my name" A i videla sam na jos nekom forumu isto ovo.. Quote
*Nienna* Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Dobro,to je razumljivo,ali prva dva stiha ne Ostatak je manje vise razumljiv,sem ta prva 2.. Jer ide nesto prije your sorrow.. I onaj dio kad ide "Like the dead , I am on the other side",stih poslije toga nsto nije shvatljiv. Quote
METAL Man Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Dobra je pesma. Nema neki komercijanlni prizvuk ili neki slusljivi riff ali je u globalu dobra. Bice ovo OK album, daleko od Legacy ili Karme ali dobar. Quote
Guest Syrant Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Kamelot je od Karme na ovamo i postao komercijala, kakve pesme imaju, slobodno mogu na evrovizuju,ne kažem da je loš bend, ali daleko je to od prva četiri albuma koji su super, naročito od drugog-dominion, siege i forth, pa donekle i karma, ali ostalo je već, ''da vidimo maramice''...a još i boy band promo fotke... Biće zanimljivo u beogradu. Quote
DragonHeart Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ne procitah vecu glupost od posta iznad. Samo se pitam sto ce na koncert Kamelot-a razni pljuvaci istih. Quote
Sinstrel Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Sa spotom ce singl biti pravi pogodak! Spot bi trebao da je vec gotov. Predpostavljam da ce ga pustiti na koncertu. Meni se pesma dopada! Quote
Guest Syrant Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Ne procitah vecu glupost od posta iznad. Samo se pitam sto ce na koncert Kamelot-a razni pljuvaci istih. Nisam ja pljuvač, samo izlažem svoje mišljenje, da l' se nekom svidja ili ne, uopšte me ne interesuje. Kad bih se ja tangirao oko gro gluposti koje ljudi ovde prolivaju, završio bih na nekoj neuropsihijatriji. Quote
DragonHeart Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 (edited) Bilo bi super vidjeti spot za "Ghost Opera" premijerno na koncertu Edited April 10, 2007 by dragon heart Quote
blondie Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Kamelot je od Karme na ovamo i postao komercijala, kakve pesme imaju, slobodno mogu na evrovizuju,ne kažem da je loš bend, ali daleko je to od prva četiri albuma koji su super, naročito od drugog-dominion, siege i forth, pa donekle i karma, ali ostalo je već, ''da vidimo maramice''...a još i boy band promo fotke... Biće zanimljivo u beogradu. malo si pretjerao ali nisi ni daleko od istine. evrovizija ne mora biti (toliko) losa stvar na kraju krajeva ono, samo da ne ode u Chemical Romance i sl. a vjerujem da nece, tako da je ok. Quote
*Nienna* Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Kamelot je od Karme na ovamo i postao komercijala... .. sto naravno ne znaci da je sad los. Iskreno mene briga za te komercijala,ne-komercijala podjele,ako mi se svidja-svidja,to je to.. (na napadam te,samo dopunjujem tvoj post..) Quote
Guest Syrant Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 .. sto naravno ne znaci da je sad los. Iskreno mene briga za te komercijala,ne-komercijala podjele,ako mi se svidja-svidja,to je to.. (na napadam te,samo dopunjujem tvoj post..) O tome ja i zborim. Quote
*Nienna* Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 O tome ja i zborim. A dobro onda,ja reko' da ces Khana da mi pljujes Quote
DragonHeart Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Dao Bog da Kamelot svira samo pjesme sa zadnja 2 albuma Quote
Recommended Posts