Bla Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Meni se stvarno ne svidja kako peva stari pevach, sa Dominiona mi ima fina mozda jedna-dve stvari, i ja sam kamelot tek pocheo da slusham od kada je Roj doshao...ajde recimo da Wander moze za diznija, ali One Coldest, nema shanse, previshe je depresivna Quote
*Nienna* Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Prince je skroz upravu, dečko ima svoje mišljenje. Koja je poenta foruma ako svi redom hvale bend, i govore sve u superlativu, i ostali kurci palci...Šta tu ima loše, ako svi ne misle isto kao i ti? Dok Khan nije došao u bend, 90% ljudi odavde nije ni znalo za Kamelot, da ne pominjem Conception...nemojte mi samo molim vas pričati da ste 95-6 znali za Conception, za Iced Earth se ovde nije znalo skoro do pojave albuma ''Dark Saga'', doduše možda do ''Burnt Offerings''... Dok Khan nije došao, niko nije obraćao pažnju na Kamelot, što je po meni totalno glupavo, jer su i Eternity i Dominion sasvim primereni albumi, ali s druge strane, šta da se radi. Kamelot su solidan bend, ništa preterano, i što je najbitnije, kakvu muziku danas sviraju, bez problema bi mogli da odrade neki soundtrack za neki romantični Diznijev crtać, bez zezanja... Wander, i Coldest winter Night su kao stvoreni za Beauty and the Beast. Niko decku ne zamjera za misljenje,ali poredjenje sa Dickinsonom je zaista presmijesno,ako je bio ozbiljan.. Quote
Shamandalie Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Zaista nam ovde nije potreban spam i prepucavanja tipa da li vise volite jagode ili maline. Khan ne moze da se poredi sa Dickinsonom, jer glupo je porediti pevaca koji se skolovao za opersko pevanje sa tipicnim heavy metal vokalom. Kamelot je jedno, Iron maiden drugo. Prema tome, ima aktuelnijih stvari vezanih za ovaj bend, npr. spot se uskoro pojavljuje! Quote
*Nienna* Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ako cemo o spotu,Thomas ga je najavio u ove 2 nedjelje Quote
Shamandalie Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Da i ja imam informaciju od ovih ovde da je skoro gotov. Quote
Shamandalie Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Da u pitanju je neki studio blizu beogradske zeleznicke stanice. Ja nisam bila licno na snimanju, ali neki ljudi su isli tamo...Videcemo konacni proizvod. Quote
*Nienna* Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Jedva cekam,mislim da ce spot da bude fantastican! Quote
Shamandalie Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Bilo bi mi drago. Mada ne mogu reci da mi se nesto svidjaju prethodni spotovi koje je radio isti tim. previse kompjuterske animacije malo ubija muzicki i vizuelni ugodjaj. Nadam se da ce sada takve stvari izostati... Quote
*Nienna* Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Pa recimo meni su prethodna 2 spota bila bas bzvz,bilo je par ok djelova,ostalo je zaista smijesno.. A recimo dosta mi se dopada spot Scar Symmetry-a,cak mislim da je jedan od boljih metal spotova koje sam vidjela (sto oept ne znaci puno,znajuci kakvi su spotovi u metalu).. Quote
RNA Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Hm Da? A Kamelot to lici na koji bend exactly? Ali pretpostavljam da je to previse cista produkcija/previse klavijatura/precist vokal za tvoj gadni thrash-metal-old-heavy-ala-Invictus ukus Вокал и продукција никад не могу да буду пречисти. Музика ми је превише прогресивна и стварно има премного клавијатура, мада сам некад давно волео да их слушам (Камелот, не клавијатуре). Quote
Shamandalie Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Da nemas nesto protiv klavijaturiste? Quote
RNA Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Не, само против клавијатура као инструмента (углавном, част малобројним изузецима). Quote
Shamandalie Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Dobro, dobro, pa mnogi muskarci bi klavijaturisti Kamelota imali na cemu da zavide i sva sreca bice ako od vas uspe u BG da sacuva svoju devojcicu Simone Simones. Quote
RNA Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) А на чему бисмо то имали да му завидимо? Ако је само на девојци, онда ни по јада. Лепих жена свуда! Edited April 12, 2007 by RNA Quote
Apeiron Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 А на чему бисмо то имали да му завидимо? Ако је само на девојци, онда ни по јада. Лепих жена свуда! Tacno, ali ona je vrh vrhova Nisam toliko obracao paznju na to, dok nisam odgledao onaj njen intervju na drugom kamelot DVDu... predivna je. Quote
Shamandalie Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Pa nije ni on za zanemariti..Stavise! Ali, ko sam ja da o tome govorim.... Quote
Turin Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 jel' oni sigurno snimaju beogradski koncert za dvd izdanje? Quote
Emily Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Skinula sam jednu novu pesmu,tj.snimak sa ove turneje..Mislim da se zove Morning star.. Los je snimak,ali ipak Quote
*Nienna* Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Zove se Mourning Star,i ok je pjesma nista vise(makar sa uzasnog snimka to moze da se zakljuci,sto nista ne znaci)... Postoje 2 snimka na youtube Quote
Emily Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Poskidala sam sve,jedno tri Ghost opera,i taj jedan..drugi nisam videla.. Quote
*Nienna* Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Jos kad bi makar imalo text mogao da se shvati Mislim da je nesto o zagadjenju ili tako nesto... Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) Ne mogu ni ja da provalim text pjesme ,ali pokupio sam nedje jedno od misljenja : I think it is about a musician who is losing his mind because of all the attention and popularity he gets. He is becoming a sort of ghost, alienating from his audience (reminds me a bit of The Wall). [from http://www.songmeanings.net/ ] Edited April 12, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Stormlord Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ne svidja mi se ova nova pesma.Nije to onaj Kamelot.Jos uvek Siege i Fourth ostaju vrhunac ovog benda. Quote
*Nienna* Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) Ne mogu ni ja da provalim text pjesme ,ali pokupio sam nedje jedno od misljenja : I think it is about a musician who is losing his mind because of all the attention and popularity he gets. He is becoming a sort of ghost, alienating from his audience (reminds me a bit of The Wall). [from http://www.songmeanings.net/ ] Mislila sam za Mourning star,za Ghost Operu se uglavnom zna text...A objasnjenje za Ghost Operu pokusavam da nadjem,imam negdje intervju sa Thomasom radjen prije neki dan,gdje objasnjava o cemu se radi...Evo ga,prevedeno sa njemackog : "Ghost Opera", which is about this opera singer who never makes it to her debut in, because she is assaulted on her way to the opera hall. She never gets over it and goes insane from the pain about what has happened. Edited April 12, 2007 by NiennRina Quote
Recommended Posts