SixStepsOnTheMoon Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Aham...Pa dobro nisam bio u toku,a ovu pjesmu mourning star sam pogledao na youtube i snimak je ocajan,tako da nisam nista razumio.... Quote
Toksa Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Meni je Kamelot sa Khan-om Fourth Legacy i Karma, ova poslednja dva su mi samo bleda kopija ovih albuma, pogotovo drugog.. Quote
furija Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Meni je Kamelot sa Khan-om Fourth Legacy i Karma, ova poslednja dva su mi samo bleda kopija ovih albuma, pogotovo drugog.. Kopija? Ja baš ne primjetih to. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) Meni je najdraza Karma,nekako mi je potpuna,bash je full haha Edited April 12, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Apeiron Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Meni je Kamelot sa Khan-om Fourth Legacy i Karma Naravno. Quote
Emily Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Meni je Kamelot sa Khan-om Fourth Legacy i Karma, ova poslednja dva su mi samo bleda kopija ovih albuma, pogotovo drugog.. Bleda kopija?Boze.. Quote
Bla Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Meni je Kamelot mistichno mesto gde je shatro postojao Kralj Artur koji je imao magichan mach koji je mogao da drajnuje manu, pretvara seljake u tozla i bio je afrodizijak za veverice, stfu, smarate...... Quote
23/16 Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Meni je Kamelot sa Khan-om Fourth Legacy i Karma, ova poslednja dva su mi samo bleda kopija ovih albuma, pogotovo drugog.. Slazem se .... ali to me nece spreciti da u subotu odem na koncert. Quote
PlanetHell Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Mozete da pricate sta hocete, ali Epica i Black Halo su meni vrh albumi, pogotovo Epica, mada je i TBH jako dobar. Naravno sad, pricamo o ukusima, ali meni su oni prethodni albumi u najmanju ruku... dosadni. Opet, kazem, to je moj dozivljaj. Quote
Elldamar Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 O_o Svashta se moze prochitati ovde vaistinu... Elem...Mozda je neko vecj pomenuo ovo ali ... "CONCEPTION - BACK FROM THE DEAD! Roy Khan - vocals Tore Østby - guitars Ingar Amlien - bass Arve Heimdal - drums Conception's decision to grace its surroundings with revamped activity is news that without a doubt will be cherished by fans worldwide. And make no mistake about it - even though this act has been inactive since 1997, the band left an unforgettable momentum with their four albums, "The Last Sunset" (1991), "Parallel Minds" (1993), "In Your Multitude" (1995), "Flow" (1997) before the band's far too early demise." Shta recji? Quote
SixStepsOnTheMoon Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 O_o Svashta se moze prochitati ovde vaistinu... Elem...Mozda je neko vecj pomenuo ovo ali ... "CONCEPTION - BACK FROM THE DEAD! Roy Khan - vocals Tore Østby - guitars Ingar Amlien - bass Arve Heimdal - drums Conception's decision to grace its surroundings with revamped activity is news that without a doubt will be cherished by fans worldwide. And make no mistake about it - even though this act has been inactive since 1997, the band left an unforgettable momentum with their four albums, "The Last Sunset" (1991), "Parallel Minds" (1993), "In Your Multitude" (1995), "Flow" (1997) before the band's far too early demise." Shta recji? Treba reci da je danas koncertna cutnja... Quote
*Nienna* Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 O_o Svashta se moze prochitati ovde vaistinu... Elem...Mozda je neko vecj pomenuo ovo ali ... "CONCEPTION - BACK FROM THE DEAD! Roy Khan - vocals Tore Østby - guitars Ingar Amlien - bass Arve Heimdal - drums Conception's decision to grace its surroundings with revamped activity is news that without a doubt will be cherished by fans worldwide. And make no mistake about it - even though this act has been inactive since 1997, the band left an unforgettable momentum with their four albums, "The Last Sunset" (1991), "Parallel Minds" (1993), "In Your Multitude" (1995), "Flow" (1997) before the band's far too early demise." Shta recji? Stani je li ta vijest sa myspace-a koja je objavljena jos prije 2 godine pred reunion ? Quote
Stormlord Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ma samo neka oni opet pocnu sa radom,a za Kamelot ce mo lako. Quote
Guest Syrant Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Zaista nam ovde nije potreban spam i prepucavanja tipa da li vise volite jagode ili maline. Khan ne moze da se poredi sa Dickinsonom, jer glupo je porediti pevaca koji se skolovao za opersko pevanje sa tipicnim heavy metal vokalom. Kamelot je jedno, Iron maiden drugo. Prema tome, ima aktuelnijih stvari vezanih za ovaj bend, npr. spot se uskoro pojavljuje! Ne želim da spamujem, ali ovakvoj gluposti ne mogu da odolim... Pa šta ako se školovao za opersko pevanje, da je zaista bio za opersko pevanje išao bi u osvajanje milanske skale, a ne da peva u metal bendu. Drugo, koliko samo bendova ima samouke pevače, kojima Khan može samo da pljune pod prozor. Da ne pominjem Vorel Dejna iz Nevermore-a... Ali da ne skrećem u offtopic i spamovanje... Quote
*Nienna* Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Hm,bio je za opersko pjevanje,pjevanje u metal bendu je bio njegov izbor.. Nego iskreno glupo je praviti poredjenje koji je od dva pjevaca bolji,ako su dobri dobri su,a stvar je ukusa koji se kome vise svidja... Quote
Apeiron Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ne želim da spamujem, ali ovakvoj gluposti ne mogu da odolim... Pa šta ako se školovao za opersko pevanje, da je zaista bio za opersko pevanje išao bi u osvajanje milanske skale, a ne da peva u metal bendu. Drugo, koliko samo bendova ima samouke pevače, kojima Khan može samo da pljune pod prozor. Da ne pominjem Vorel Dejna iz Nevermore-a... Ali da ne skrećem u offtopic i spamovanje... Nije spamovanje, nego je lupanje gluposti. Izvini, naravno, sve je stvar ukusa. Ali Khan ima glas kakav nema ni jedan metal pevac na sceni, poredjenje sa Warell-om je isto kao da si ga poredio sa pevacem Legendi, niti je stil isti, niti je muzika ista. I nema sanse da se moze reci da je ovaj toliko bolji od Khana jer govorimo o dva potpuno razlicita vokala. Stil, to je ono sto Khan danas ima, a Geoff Tate pre njega. I nema tu vise potrebe ni za kakvim poredjenjima. Quote
Elldamar Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Stani je li ta vijest sa myspace-a koja je objavljena jos prije 2 godine pred reunion ? Pa sa njihovog je sajta ( pretpostavljam i space-a ),ali po forumu vidim da je i dalje aktuelna,mada nisam previshe imao vremena da cheshljam postove... Quote
Shamandalie Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Nije spamovanje, nego je lupanje gluposti. Izvini, naravno, sve je stvar ukusa. Ali Khan ima glas kakav nema ni jedan metal pevac na sceni, poredjenje sa Warell-om je isto kao da si ga poredio sa pevacem Legendi, niti je stil isti, niti je muzika ista. I nema sanse da se moze reci da je ovaj toliko bolji od Khana jer govorimo o dva potpuno razlicita vokala. Stil, to je ono sto Khan danas ima, a Geoff Tate pre njega. I nema tu vise potrebe ni za kakvim poredjenjima. Posle ovakvog odgovora ja vise nemam sta da kazem. Covek se nadovezao na mene. Kome se Kamelot ne svidja, ranac na ledja, pa na koncert Maidena u Bugarskoj. Quote
*Nienna* Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) Edited April 13, 2007 by NiennRina Quote
Toksa Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Slazem se .... ali to me nece spreciti da u subotu odem na koncert. Naravno.. Quote
Elldamar Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ajd odoh ja na bus pa se gledamo u subotu na certu! Quote
Angelystor Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 ja do pre 5-6 sati ne znah dal idem na koncert u principu..mrzim kad tako u zadnjega chasa smishljam plan..jos cu kartu sutra da kupimu "5 do 12" ...al anyway, looking forward to seeing the band..i dabogda svirashe sto vise sa Karme i 4th legacy Quote
StarbreakeR Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ja nazalost preskacem u korist Saxona/Masterplana... Quote
Recommended Posts