Grobodan Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 zato neka bude ludilo sutra,pa da opet dodju kao gardijani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Tako je, Slobodane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 (edited) Правиш грешку, драги пријатељу! Разумем човека, њему је дупло скупље од свих нас да долази на концерте. Edited April 14, 2007 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 bice veceras dosta lepih pevaljki na sceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 I pevaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 ^fangirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Bice mnogo lepog sveta na koncertu. Tako i treba, posto se snima dvd svi se lepo sredite, da vidi svet da smo lepi i kulturni i da smo fantasticna publika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Antagonist Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 To se vec videlo na koncertu Maidena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Ово није исти ред величине, па неће бити ни иста атмосфера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Jedva cekam DVD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Ово није исти ред величине, па неће бити ни иста атмосфера. Zaista ne znam kakva je bila atmosfera na Maidenima, ali SKC ce dugo pamtiti ovaj koncert, jer atmosfera prosto nije mogla da bude bolja. Da je bila bolja, bilo bi nerealno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Jedva cekam DVD. E ovo bi stvarno bio zločin ne izdati nekad ceo koncert na nekom DVD-ju! Ja mislim da i oni sada žale što su se zajebali i izdali onaj iz Norveške! Pošto su naši ljudi snimali, računam nešto, i ako se nikad ne pojavi kao oficijelno izdanje, ono... mito i korupcija... pojaviće se već jednog dana ceo snimak negde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 I taj dan jedva cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Također i ja jedva čekam. I što reče neko gore, pokajaće se što su izdali onaj DVD iz Norveške, jer ovo je bilo neviđeno!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 amen to that...inache vec komentarisah na koncerti temi..pa nec ovde..al da kazem da me iznervirase brojni seljaci koji mobilnima slikashe/snimashe oko mene...way the go...dabogda vas prikazali u krupnom planu ako su vas usnimili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Bio sam u prvim redovima... Brate ono juce je bilo fenomenalno! A ona Anne-Catrin Märzke je bash swatka, a ni Simona ne zaostaje (mozda sam jedini na ovom forumu koji ih je postavio ovim redom)... Bas je sve bilo doJAJNO i cak dobio autogram na promou i slikao se sa Kanom i Glenom... Hooray for me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 E, da i da dodam - juce je bilo svakakvih bolesnika... bila je cak jedna koja je spopala lika koji je uhvatio neciji peskiric... kada ga se domogla, elegantno je utrljala neciji znoj (mislim da je peskirce Kanovo) pravo u svoje rosavo lice... proizvodeci zvuke euforicne grupi devojcice u ekstazi. Boles! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 E, da i da dodam - juce je bilo svakakvih bolesnika... bila je cak jedna koja je spopala lika koji je uhvatio neciji peskiric... kada ga se domogla, elegantno je utrljala neciji znoj (mislim da je peskirce Kanovo) pravo u svoje rosavo lice... proizvodeci zvuke euforicne grupi devojcice u ekstazi. Boles! Ko li je to bio? Nek' se javi, garant je ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 E, da i da dodam - juce je bilo svakakvih bolesnika... bila je cak jedna koja je spopala lika koji je uhvatio neciji peskiric... kada ga se domogla, elegantno je utrljala neciji znoj (mislim da je peskirce Kanovo) pravo u svoje rosavo lice... proizvodeci zvuke euforicne grupi devojcice u ekstazi. Boles! Fuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Savic Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 jednom recju bilo je - FANTASTICNO!!! imam malo zamerki na zvuk, ali ne znam da li je to zato sto sam slusao sa balkona... sve u svemu to ni malo ne kvari moj utisak sa koncerta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bla Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Meni je zvuk dole bio ok i znam da vishe ne idem na balkon, prosto je mnogo vetja energija kada si u publici, a takodje na balkonu ne mosh' da uvatish' suvenire, recimo palicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Po onome što smo čuli mislim da će novi album da bude odličan... a i šta drugo očekivati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Bio sam u prvim redovima... Brate ono juce je bilo fenomenalno! A ona Anne-Catrin Märzke je bash swatka, a ni Simona ne zaostaje (mozda sam jedini na ovom forumu koji ih je postavio ovim redom)... Bas je sve bilo doJAJNO i cak dobio autogram na promou i slikao se sa Kanom i Glenom... Hooray for me! E stvarno, ova devojka koja je pevala prateće je strava! Posle koncerta, gore kod busa, fino se ispričala s' fanovima... Koliko sam ja iz prikrajka razumeo, nigde na ovoj turneji nije videla takvu energiju "all hands in the air" i slično kao kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Bio sam tu.. Da, bas je to rekla, zapravo bila je zbunjena da nam je toliko bilo do jaja, zato sto kad je bila (ne secam se gde, mislim u Nemackoj) bilo je do jaja ali opet je ovde bukvalno 100% publike skakalo i pevalo njihove pesme. (U par trenutaka sam bolje cuo nas nego njih!). E sada, tu je uvek blago povladjivanje publici, mada opet, cini mi se da je bila iskrena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 (edited) E ovo bi stvarno bio zločin ne izdati nekad ceo koncert na nekom DVD-ju! Ja mislim da i oni sada žale što su se zajebali i izdali onaj iz Norveške! To sam i ja rekao majke mi i mislim da su to stvarno pomislili.. Ja mislim da ce to biti izdato na onom Bonus DVD-u sto su planirali da izdaju kao Limited Edition albuma "Ghost Opera" Edited April 15, 2007 by Killing Floor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts