furija Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 A da vi pišete na topic-u "Koncerti", jbg., razletili ste se i sad moram trčat na dvije strane da čitam utiske. Quote
BeTeLgEuSe Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 http://www.anne-catrin-maerzke.de/ <<<<ANDJEO<<<< Quote
*Nienna* Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Bice mnogo lepog sveta na koncertu. Tako i treba, posto se snima dvd svi se lepo sredite, da vidi svet da smo lepi i kulturni i da smo fantasticna publika! Mislim da se na kraju i vidjelo da jesmo Quote
DragonHeart Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 http://www.mtsmondo.com/entertainment/musi....php?vest=53829 Quote
Feniks . Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Zato ja nisam hteo da dodjem, da ne pokvarim prosek svojom pojavom Quote
ennche Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Dakle, imala sam priliku da pogledam spot za Ghost operu... Jedna reč: FANTASTIČNO!!! Oduševljena sam, jedan od NAJ metal spotova koje sam videla! Scene sa Kalemegdana, glumci, ma fantazija! Nemam reči! A za Human stain (drugi spot koji su uradili danas) kažu da će biti vrrrrrh, onako malo moderniji ali opet odličan! I svaki sledeći spot Kamelota bi trebao da se snima u BEOGRADU (nadam se iskreno)!!!!! Prezadovoljni su A i koliko su uspeli da vide, snimak koncerta je odličan Quote
PlanetHell Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 zna li se kada ce se spot naci online Quote
StarbreakeR Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Negde oko izlaska albuma, koliko sam ja cuo... Quote
John^ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Dakle, imala sam priliku da pogledam spot za Ghost operu... Jedna reč: FANTASTIČNO!!! Kako ? Quote
ennche Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Pa imala sam sreću da se nadjem na pravom mestu u pravo vreme Izaći će uskoro spot (završen je skroz, juče su svi članovi dobili po jedan primerak spota na disku), i to jeeeedva čekam! Stvarno, spot je fantastičan! Quote
*Nienna* Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Trebala si da ih zamolis da ti narezu spot :) Quote
Prisoner of Dreams Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 a novi spot je za Human Stain? super je stvar, vise mi se svidja i od ghost opera i od morning star Quote
*Nienna* Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ja mislim da se ovo odnosilo na Ghost Opera spot... Quote
Bla Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ne mislish nego jeste, lepo pishe ....a onaj novi koji su juche-danas (i ne znam dal' su zavrshili) snimali je za Human Stain... Quote
ennche Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Koliko sam čula, taj za Human stain će biti dosta moderniji spot, malo drugačiji... A Ghost opera kida koliko je dobar Quote
Nightwing Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Kamelot - One Cold Winter's Night (2006) *Year: 2006 *Style: Progressive-Power Metal *Country: USA *Format: MP3. VBR *Size: 135.87 MB http://www.megaupload.com/de/?d=4F0DM698 Open the rar and on your right you will see a webaddress and the name of the uploader. Select the whole address and use it as the password. ------------------------ Nisam skidao..nemam pojma da je je prava stvar Edited April 17, 2007 by estranged Quote
Killing Floor Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Mene preseklo reko nisi valjda negde navatao ceo "ghost opera"... Quote
*Nienna* Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 I mene cimnuo A ja svaki dan provjeravam ima li ga Quote
ennche Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Neće spot još neko vreme u javnost... I ja jedva čekam da ga stavim u svoju kolekciju jer je stvarno VRRRRH!!! Quote
Nightwing Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Au bre, pa ti zaostajes pravo da ti kazem nemam pojma kako se zove novi album i da li on uopste izlazi ili samo neki single/best of kad okace Rusi nesto novo ja sherujem Quote
DragonHeart Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Gdje nestadose oni pljuvaci od prije par dana, sve se nesto pitam Quote
*Nienna* Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 pravo da ti kazem nemam pojma kako se zove novi album i da li on uopste izlazi ili samo neki single/best of kad okace Rusi nesto novo ja sherujem Izlazi i novi album i best of Anthology koji izdaje Noise,bez saglasnosti benda... Quote
ErliK Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Hi All, We are back for a 2 week recharge after our best European tour ever. Several sold out and nearly sold out venues from Holland to Serbia. The last show in Belgrade was a perfect way to end the first leg, 1000 screaming fans from Serbia and parts nearby singing all the song with us! ICode film crew was there to capture the evening on film and we are certainly glad they did. We will be back!! The day after the show in Belgrade we shot our 3rd video for the new album "Ghost Opera". The first video is now ready! We hope to debut the first one in the next few days through the official Ghost Opera site. Some fans have asked about the Moscow date, it is officially May 11th, Friday. Gothenberg is next, we can't wait! Greetz, Thomas Webmaster note: Fans, please send us your pics from the show to [email protected], we may use some on the website! Čisto ako niste bili na njihovom sajtu... Edited April 18, 2007 by ErliK Quote
Recommended Posts